تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 78 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 776

نام تاپيک: چطور باید تلویزیون samsung رو آپدیت کرد؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.دوستان من فریمور ال ای دی سامسونگ مدل ua40f5570 رو میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟
    دوست عزیز
    نام گذاری ایران برای مدل شما f5570 ونام گذاری اصلی آن f5300 است و برای دانلود به این سایت بروید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید چون ممکن است که بعضی از آیتمهای تان غیر فعال شود آبدیت برای زمانی است که تلویزیون شما دچار مشگل باشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    نام گذاری ایران برای مدل شما f5570 ونام گذاری اصلی آن f5300 است و برای دانلود به این سایت بروید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید چون ممکن است که بعضی از آیتمهای تان غیر فعال شود آبدیت برای زمانی است که تلویزیون شما دچار مشگل باشد.
    سلام.مرسی از راهنماییتون.ورژنش 1101 هست تو این سایتم 1115.1 هست بهتر نیس اپدیت کنم یعنی هیچ مزایایی نداره اپدیت؟بعضی زیرنویس ها رو درست نشون نمیده.
    Last edited by ali1189; 26-12-2013 at 18:49.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.مرسی از راهنماییتون.ورژنش 1101 هست تو این سایتم 1115.1 هست بهتر نیس اپدیت کنم یعنی هیچ مزایایی نداره اپدیت؟بعضی زیرنویس ها رو درست نشون نمیده.
    دوست عزیز
    می توانید آبدیت کنید و ممکن است که مشگل زیرنویس تان هم حل شود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام. من مدل 46f5570 را با فریم ور f5300 از سایت امارات آپ دیت کردم. الان امکانات سامسونگ اپ قطع شده و خطای ۰۱۲ میده. امکان رفع اشکال از راه دور هم خطا شبکه میده و پین کد نمیده. اگر بخوهیم به ورژن قبلی برگردیم راهی هست ؟ الان شده ۱۱۱۵. قبلا ۱۱۱۰ بود فکر کنم. دوستان اصلا آپ دیت نکنید که بیچاره میشید.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام. من مدل 46f5570 را با فریم ور f5300 از سایت امارات آپ دیت کردم. الان امکانات سامسونگ اپ قطع شده و خطای ۰۱۲ میده. امکان رفع اشکال از راه دور هم خطا شبکه میده و پین کد نمیده. اگر بخوهیم به ورژن قبلی برگردیم راهی هست ؟ الان شده ۱۱۱۵. قبلا ۱۱۱۰ بود فکر کنم. دوستان اصلا آپ دیت نکنید که بیچاره میشید.
    دوست عزیز
    برگشت به ورژن قبل میسر نیست و شما باید منتظر بمانید تا سرور های سامسونک رفع عیب شود تا بتوانید از اسمارت هاب تان استفاده کنید ما بارها به دوستان گفتیم که وقتی که سیستم تان مشگلی ندارد آبدیت نکنید آبدیت برای رفع عیب سیستم است و با آبدیت بعضی از آیتمها بصورت خاموش در می آید و برای فعال کردن آن باید تخصص کافی داشته باشید تا از طریق منوی سرویس آن را مجددا فعال کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    برگشت به ورژن قبل میسر نیست و شما باید منتظر بمانید تا سرور های سامسونک رفع عیب شود تا بتوانید از اسمارت هاب تان استفاده کنید ما بارها به دوستان گفتیم که وقتی که سیستم تان مشگلی ندارد آبدیت نکنید آبدیت برای رفع عیب سیستم است و با آبدیت بعضی از آیتمها بصورت خاموش در می آید و برای فعال کردن آن باید تخصص کافی داشته باشید تا از طریق منوی سرویس آن را مجددا فعال کنید
    ممنون از جواب سریع شما. راهی هست که بتونم این مشکل را برطرف کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از جواب سریع شما. راهی هست که بتونم این مشکل را برطرف کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    دوست عزیز
    همانطور که گفتم صبر کنید تا سرورهای سامسونگ ایران مجددا راه اندازی شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام و تشکر از آقای متین پور، من هم دقیقا همین مشکل رو دارم مدل 40f5300ar ، به ساپورت امارت ایمیل زدم و مشکل رو گفتم ولی هنوز جواب ندادن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام مجدد، آیا امکان تغییر رنگ و درشت تر کردن زیرنویس در تلویزیون ua40f5300ar وجود دارد؟ بعضی از زیرنویس ها از فاصله 3.5 متری خوب خونده نمی شن، سایز بزرگ زیرنویس رو هم در تنظیمات زیرنویس انتخاب کردم ولی باز هم خوب خونده نمی شن.
    راه دیگه ای هست؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام مجدد، آیا امکان تغییر رنگ و درشت تر کردن زیرنویس در تلویزیون ua40f5300ar وجود دارد؟ بعضی از زیرنویس ها از فاصله 3.5 متری خوب خونده نمی شن، سایز بزرگ زیرنویس رو هم در تنظیمات زیرنویس انتخاب کردم ولی باز هم خوب خونده نمی شن.
    راه دیگه ای هست؟
    دوست عزیز
    در موقعی پخش فیلم از منوی tools استفاده کنید ولی رنگ آن را نمی شود تغییر داد البته روی این برنامه دارم کار می کنم و اگر درست شد حتما آن را برای عموم در یک تایپیک مجزا خواهم گذاشت

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •