شما با توجه به وزن و قدتون، شدیدا کمبود وزن دارین! تو اینجور موارد، بهتره پیش پزشک متخصص برین چون حتما در کنار تغذیه نیاز به دارو دارین( مثل مولتیویتامین و اشتها آور )
اما یه چیز کلی: اول از همه ساعت خوابتون باید میزون باشه. شب زود بخوابید، صبح هم زود بیدار شید.
صبحانه ای کامل ( اعم از عسل، تخمه مرغ، کره، مربا و حتی خامه که درصد چربیش بالاست اما برای شما لازمه )
میان وعده میتونین از میوه مثل سیب، تنقلات مثل بادوم، چای و بیسکوییت ساقه طلائی و حتی دوباره مقداری نون و عسل استفاده کنید.
نمیدونم اشتهاتون تو وعده های اصلی چطوره، هرچی باشه میخورید یا نه. اما چون خودم مشکل بی اشتهائی داشتم و همیشه غذای خیلی خوب و مامانی میخواستم! برای رفع این مشکل، در کنار غذام از مواد غذائی استفاده میکنم که بهم لذت بده، مثل خیارشور، ترشی، پیاز، گوجه و ...
شام رو زود بخورین!!! این خیلی مهمه، چند روز پیش رادیو میگفت، بدن سلول هایی داره که از رو تاریکی و روشنایی روز، زمان رو تشخیص میده و باید تا قبل از ساعت 8، شام خورد.
مصرف شیر یادتون نره، حداقل سه لیوان در روز...
قبل تمرین 2-3 تا تخمه مرغ آب پز کنید و یه ساندویچ درست کنید ( خودم توش خیارشور میذارم! ). بعد تمرین میل کنید، ترجیحا فقط سفیده، اگه خواستین، یدونه زرده هم بذارین. بدن تا 30 دقیقه بعد تمرین نیاز به پروتئین داره، و سفیده منبع پروتئین هست، ضمن اینکه سریع هم جذب میشه.