تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 33 از 221 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 هفتهای میشه که باشگاه میرم
    یه برنامه غذایی خوب میخواستم
    وزن:60
    قد:182
    سن22
    ممنون میشم راهنمایم کنید
    شما با توجه به وزن و قدتون، شدیدا کمبود وزن دارین! تو اینجور موارد، بهتره پیش پزشک متخصص برین چون حتما در کنار تغذیه نیاز به دارو دارین( مثل مولتیویتامین و اشتها آور )

اما یه چیز کلی: اول از همه ساعت خوابتون باید میزون باشه. شب زود بخوابید، صبح هم زود بیدار شید.

صبحانه ای کامل ( اعم از عسل، تخمه مرغ، کره، مربا و حتی خامه که درصد چربیش بالاست اما برای شما لازمه )

میان وعده میتونین از میوه مثل سیب، تنقلات مثل بادوم، چای و بیسکوییت ساقه طلائی و حتی دوباره مقداری نون و عسل استفاده کنید.

نمیدونم اشتهاتون تو وعده های اصلی چطوره، هرچی باشه میخورید یا نه. اما چون خودم مشکل بی اشتهائی داشتم و همیشه غذای خیلی خوب و مامانی میخواستم! برای رفع این مشکل، در کنار غذام از مواد غذائی استفاده میکنم که بهم لذت بده، مثل خیارشور، ترشی، پیاز، گوجه و ...

شام رو زود بخورین!!! این خیلی مهمه، چند روز پیش رادیو میگفت، بدن سلول هایی داره که از رو تاریکی و روشنایی روز، زمان رو تشخیص میده و باید تا قبل از ساعت 8، شام خورد.

مصرف شیر یادتون نره، حداقل سه لیوان در روز...

قبل تمرین 2-3 تا تخمه مرغ آب پز کنید و یه ساندویچ درست کنید ( خودم توش خیارشور میذارم! ). بعد تمرین میل کنید، ترجیحا فقط سفیده، اگه خواستین، یدونه زرده هم بذارین. بدن تا 30 دقیقه بعد تمرین نیاز به پروتئین داره، و سفیده منبع پروتئین هست، ضمن اینکه سریع هم جذب میشه.

2. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 هفتهای میشه که باشگاه میرم
    یه برنامه غذایی خوب میخواستم
    وزن:60
    قد:182
    سن22
    ممنون میشم راهنمایم کنید
    سلام بردوست عزیز...
    صحبتای دوستمون کامل بود...فقط خوردن غذاهائی مثل کباب ...ماکارونی ...سالاد اولویه وجیگر(ترجیحا ذغال نشه!!!) ازهمه مهمتر فراموش نشه...
    حداقال باید 20کیلو وزن اضافه کنی تا قد ووزنت متعادل بشه...
    شبا قبل ازخواب هم تو یه لیوان شیر مقداری عسل بریز نوش جان کن...
    موفق باشی...

4. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

یکی از دلایلی که موی دست و پا و سینه رو میزنن بدن سازا اینه که مو از جنس کراتینه
    خوب کراتین هم که همه به اهمیتش واقف هستن در بدن کاری
    در نتیجه موی کمتر کراتین بیشتر برای بدن
    من اولین باره دارم اینو میشنوم ! ممکنه یه Refrence معتبر معرفی کنی ؟

6. 2 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام
    بچه ها یه سوال :هاک پا و اون حرکتایی که مربوط به پا میشه احتمال داره که قدو بسوزونه و میخوام بدونم که آدم تا چند سالگی میتونه رشد کنه و قد بکشه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    بچه ها یه سوال :هاک پا و اون حرکتایی که مربوط به پا میشه احتمال داره که قدو بسوزونه و میخوام بدونم که آدم تا چند سالگی میتونه رشد کنه و قد بکشه؟
    سلام بابک جان

من هم این صحبت که بعضی ورزش ها قد رو میسوزونه و بعضی ها باعث رشد میشن رو زیاد شنیدم.

اما واقعیت اینه که خیر! اصلا اینطور نیست. نمونش هم بازیکنای فوتبال که بعضی هاشون از زمان کودکی وارد آکادمی میشن و از همون موقع شروع به بدن سازی میکنن، تا 33-4 سالگی که بازنشست میشن. اما آیا زیدان یا ریوالدو پاچن؟

خانم ها معمولا تا 15 سالگی، و مردا تا 18 سالگی رشد میکنن.

یه دوره خاص سنی، چه در خانم ها و چه در مردها، رشد سرعت پیدا میکنه که تو عکس زیر میتونین ببینین:

ضمن اینکه، همیشه یه فرقی بین ورزش حرفه ای و غیر حرفه ای هست. اما در کل من مخالف این مساله هستم که ورزش تاثیری روی قد داره. شاید اگه از کدکی ورزش خاصی رو دنبال کنیم، مقداری کمی ( در حد 1 سانت ) تاثیر بذاره، اما فکر نکنم به هیچ عنوان علمی باشه.

قد کاملا ارثی هست... ضمن اینکه تو بعضی تحقیقات مدرن نشون داده شده که سن مادر در زمان حاملگی هم خیلی موثر هست.

9. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

من هم این صحبت که بعضی ورزش ها قد رو میسوزونه و بعضی ها باعث رشد میشن رو زیاد شنیدم.
    صحبتت کاملا درسته...ولی اگه اون دسته از آقایون یا خانوما که قبل از اون سنین بیان این ورزشو(نمیگم همه حرکتا...برخی حرکتای سنگین وحرفه ای) انجام بدن بازم رو قدشون تاثیر نمیزاره؟؟؟!!!بله بعد ازسنین رشد دیگه احتمال اینکه قد به اصطلاح بسوزه وجود نداره.......اون بازیکنان فوتبال که ازسنین کودکی به آکادمی میرن...چه حرکتائی رو انجام میدن؟؟؟جزاینکه حرکتائی که بیشتر باعث بلندتر شدن قدشون میشه؟؟؟؟بعضی ازورزشها مثل والیبال ...بسکتبال...ژیمناستیک و...حتی اگه قبل از سنین رشد شروع بشن تاثیر خیلی مثبتی رو قد وبدن میزاره!!!!اما حساب پرورش اندام با بقیه ورزشها سواست....

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

صحبتت کاملا درسته...ولی اگه اون دسته از آقایون یا خانوما که قبل از اون سنین بیان این ورزشو(نمیگم همه حرکتا...برخی حرکتای سنگین وحرفه ای) انجام بدن بازم رو قدشون تاثیر نمیزاره؟؟؟!!!بله بعد ازسنین رشد دیگه احتمال اینکه قد به اصطلاح بسوزه وجود نداره.......اون بازیکنان فوتبال که ازسنین کودکی به آکادمی میرن...چه حرکتائی رو انجام میدن؟؟؟جزاینکه حرکتائی که بیشتر باعث بلندتر شدن قدشون میشه؟؟؟؟بعضی ازورزشها مثل والیبال ...بسکتبال...ژیمناستیک و...حتی اگه قبل از سنین رشد شروع بشن تاثیر خیلی مثبتی رو قد وبدن میزاره!!!!اما حساب پرورش اندام با بقیه ورزشها سواست....
    بازیکنای فوتبال که حرکات پا میرن، اسکوات میرن، ضمن اینکه اونا رو کل بدنشون کار میکنن، اما رو پاهاشون بیشتر.

در مورد تاثیر، اگر طولانی مدت و حرفه ای باشه، ممکنه کمی ( در حد 1 سانت شایدم کمتر! ) موثر باشه. اما من تا حالا از هیچ منبع علمی ای نشنیدم. این حرفه ای بودن، خیلی مهمه! بحث 3 ماه 6 ماه یا حتی 1 سال نیست! اگه مدام انجام بشه، حتما تاثیراتی روی رشد بدن میذاره. تازه اونم اگه صحیح باشه، در جهت همون ورزش خواهد بود. مثلا کسی که بسکتبال کار میکنه، قدش کوتاه نمیشه! همین بدن سازی هم، اگه اصولی کار بشه، رو همه چی تاثیر میذاره، مثلا تو حرکات حرفه ای هایی مثل آرنولد دقت کنین، میبینیم که بارفیکس یکی از مهمترین حرکاتش بوده.

همونطور که گفتم، قد یک چیز کاملا ارثی هست، عوامل جانبی تاثیر بسیار کمی دارن.

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

بازم صحبتات درسته...ولی اسکاتی که فوتبالیستها میرن چقدر سنگینه!!!!آیا برای پرورش ماهیچه های پاشون مثل پرورش اندام کارها سنگین میزنن...امروز تو باشگاه اتفاقا دوتا جوون فوتبالیست بودن...هرچی بهشون میگفتیم بابا شما چرااینقدر سبک میزنین...آخرش گفتن بابا جان ما فوتبالیستسم...بدنساز نیستیم که!!!باید میدیدی که پرس واسکات رو چند کیلو چند کیلو میزدن(آخی!!!) اینو که قبول داری تو سنین رشد ورزش رو قد تاثیر داره...(تو سنین رشد) همین بسکت بالیست ها اگه تو نوجوونی بسکتبالو شروع نمیکردن به نظرت قدشون اینقدر میشد؟؟؟؟و در عوض بعد از سن رشد قدشون بلند تر شد؟؟؟چقدر؟؟؟؟؟ورزش تو سنین رشد خیلی مهمه...مثل تغذیه...اگه تو اون سنین خوب تغذیه کنی یه عمر بدن سالم وبه اصطلاح میزون داری...در ضمن زیاد به اثبات علمی این جور چیزا توجه نکن...خیلی چیزا هستن که علم هنوز نتونسته ثابتشون کنه...این حرفا رو هم من ازاساتید دارم نقل میکنم ....

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

همونطور که گفتم، قد یک چیز کاملا ارثی هست، عوامل جانبی تاثیر بسیار کمی دارن.
    نه کاملا ارثی .
    رشد قد تا حدودی به مسائل ژنتیکی بستگی داره و تا حدود بسیار زیادی به مواردی که باعث کشیدگی و رشد قبل از بسته شدن صفحات رشد میشه ارتباط داره .

اما در مورد سبک زدن حرکات هم که تبدیل به یه اصل ! بین فوتبالیست ها و رزمی کارها و از این قبیل ورزشکارا شده باید بگم یجوری شرطی کردن خودشون رو .
    اگر کمی به بحث Learning توجه داشته باشین میبینن که استفاده توام حرکات قدرتی و انفجاری و حرکات استقامتی و تکرار بالا در کنار هم پاسخگوی بسیاری از نیازهاشونه .
    توضیح مفصل در مورد این قضیه قطعا در حوصله جمع نمیگنجه

14. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازم صحبتات درسته...ولی اسکاتی که فوتبالیستها میرن چقدر سنگینه!!!!آیا برای پرورش ماهیچه های پاشون مثل پرورش اندام کارها سنگین میزنن...امروز تو باشگاه اتفاقا دوتا جوون فوتبالیست بودن...هرچی بهشون میگفتیم بابا شما چرااینقدر سبک میزنین...آخرش گفتن بابا جان ما فوتبالیستسم...بدنساز نیستیم که!!!باید میدیدی که پرس واسکات رو چند کیلو چند کیلو میزدن(آخی!!!) اینو که قبول داری تو سنین رشد ورزش رو قد تاثیر داره...(تو سنین رشد) همین بسکت بالیست ها اگه تو نوجوونی بسکتبالو شروع نمیکردن به نظرت قدشون اینقدر میشد؟؟؟؟و در عوض بعد از سن رشد قدشون بلند تر شد؟؟؟چقدر؟؟؟؟؟ورزش تو سنین رشد خیلی مهمه...مثل تغذیه...اگه تو اون سنین خوب تغذیه کنی یه عمر بدن سالم وبه اصطلاح میزون داری...در ضمن زیاد به اثبات علمی این جور چیزا توجه نکن...خیلی چیزا هستن که علم هنوز نتونسته ثابتشون کنه...این حرفا رو هم من ازاساتید دارم نقل میکنم ....
    درسته، تاثیر داره! اصلا همین مسی، اگه ورزش و مکمل های بارسا نبود، میگن 1 متر هم قد نداشت

نه کاملا ارثی .
    رشد قد تا حدودی به مسائل ژنتیکی بستگی داره و تا حدود بسیار زیادی به مواردی که باعث کشیدگی و رشد قبل از بسته شدن صفحات رشد میشه ارتباط داره .

اما در مورد سبک زدن حرکات هم که تبدیل به یه اصل ! بین فوتبالیست ها و رزمی کارها و از این قبیل ورزشکارا شده باید بگم یجوری شرطی کردن خودشون رو .
    اگر کمی به بحث Learning توجه داشته باشین میبینن که استفاده توام حرکات قدرتی و انفجاری و حرکات استقامتی و تکرار بالا در کنار هم پاسخگوی بسیاری از نیازهاشونه .
    توضیح مفصل در مورد این قضیه قطعا در حوصله جمع نمیگنجه
    دوست عزیز، خوب ژن هم یک چیز ارثی هست دیگه... در کل، شاید بشه گفت 90% ارثی هست، 10% چیزای دیگه...

در کل، اگه بخوایم از حرف های همه جمع بندی کنیم و جواب جناب بابک رو بدیم: بسته به مدت زمان ورزش ( از کودکی... ) ، صحیح ورزش کردن، صحیح تغذیه کردن، در سن رشد، میتونه مقداری تاثیر بذاره. اما این تاثیر اینطور نیست که اگه شما بدون ورزش مثلا 175 قد دارین، در صورتی که ورزش میکردین، 185 قد میکشیدین!!!

16. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •