تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 46 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 453

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops - نسخه Console

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

نمی دونم.اگه تبلیغات آمریکایی است مجبور نیستید بازی کنید.بابا اگه این آمریکا نباشه حتی سالی یه بازی درست و حسابی هم دستتون نمیرسه.کلا در مورد تجهیزات نظامی آمریکا به نظر من اغراق نشده.بابا بیخودی که بهترین ارتش دنیا نیست.بهرحال اون موقع که ما داشتیم هواپیما کاغذی هوا می کردیم اینا داشتن موشک و سفینه فضایی درست می کردن.حرف آخر اینکه به نظر من باید به این بازی ها از منظر سرگرمی نگاه کرد فقط.

2. 4 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ما صحبت جنگ ویتنام یه بحث تازه ست که اکثرا به ما فهمونده شده آمریکا زده تجاوز کرده... اما توضیح دقیقش و اصلاح شدش میشه دفاع آمریکا به عنوان هم پیمان از ویتنام جنوبی که به همراه چندین کشور مطرح دیگه همگی قرار میگرفتند در جبهه ضد کمونیست. در طرف دیگه هم شوروی و چین و کره شمالی هم پیمان ویتنام شمالی بودند و ساپورتش میکردند که بالطبع میشدند جبهه کمونیست... قرار بوده که ویتنام شمالی ویتنام جنوبی رو اشغال کنه و ویتنام واحد رو به صورت کمونیست دربیاره.

خلاصه اگه صحبت بر اینه که آمریکا به عنوان یک هم پیمان ویتنام شمالی بد بوده پس بقیه کشور های سهیم در جنگ ویتنام هم بایستی بد میبودند.
    خوب باز هم به امریکا ربطی نداشته. امریکا کجا و ویتنام کجا؟ اون کشورهایی که گفتید، همه به نوعی در منطقه دخیل بودند. اما به امریکا چه مربوط؟

نمی دونم.اگه تبلیغات آمریکایی است مجبور نیستید بازی کنید.بابا اگه این آمریکا نباشه حتی سالی یه بازی درست و حسابی هم دستتون نمیرسه.کلا در مورد تجهیزات نظامی آمریکا به نظر من اغراق نشده.بابا بیخودی که بهترین ارتش دنیا نیست.بهرحال اون موقع که ما داشتیم هواپیما کاغذی هوا می کردیم اینا داشتن موشک و سفینه فضایی درست می کردن.حرف آخر اینکه به نظر من باید به این بازی ها از منظر سرگرمی نگاه کرد فقط.
    شما معنای نقد بازی رو متوجه نشدید تا حالا؟

4. این کاربر از REZAt1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا سلام می خواستم بدونم نمیشه این بازیو مثل ورژن قبلیش بصورت 2 نفره بازی کرد ؟

2تای توییه تیم نه اینکه هم دیگه رو بکشیم

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

آقا سلام می خواستم بدونم نمیشه این بازیو مثل ورژن قبلیش بصورت 2 نفره بازی کرد ؟

2تای توییه تیم نه اینکه هم دیگه رو بکشیم
    بله ولی متاسفانه با مده تکراریه Zombies فقط میشه Split Second بازی کرد! ( کلا من با COD حال نمی کنم تا هرجایی هم که بتونم ازش بد میگم )
    میگم این BOT ش پس کجایه که گفتن میشه با BOT بازی کرد؟

7. 3 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ___lord___'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خوب باز هم به امریکا ربطی نداشته. امریکا کجا و ویتنام کجا؟ اون کشورهایی که گفتید، همه به نوعی در منطقه دخیل بودند. اما به امریکا چه مربوط؟

شما معنای نقد بازی رو متوجه نشدید تا حالا؟

اگه با گفتن اینکه آمریکا غاصبه خیالت راحت میشه ؟ شعار هر بازیباز مرگ بر آمریکا

ولی باز دمشون گرم که میان بازی می سازن

این همه پول خرج میکنن بازی میسازن نباید از خودشون تعریف کنن؟؟؟؟؟

اگه اینا بازی نسازن که ما مجبور میشیم بریم بازیه مدافعان کربلا رو بازی کنیم

بیخیال این حرفا یه خاطره جالب بگم حال کنین

این بازی از اون دست بازی هایی بود که برای من جاییی نداشت که گیر کنم

بجز چند بار مردن توی اون مرحله ی ویتنام که فک کنم مشکل خیلیا بود(به گفته ی خودتون)

و یه جای دیگه که فک نکنم کسی بجر من در دنیا اونجا گیر کرده باشه

و اون مرحله ای بود که میخواستیم به یه پایگاه تو روسیه سو قصد کنیم(اون مرحله که یه تیر کمونه نارنجک انداز داری)

شاید باور نکنین من نیم ساعت پشت یه در گیر کردم و همه ی مهماتم رو پشت در خالی کردم
    در حالی که باید به لولا های در شلیک میکردم

امید وارم هیچکدومتون تو دورانه گیمریتون همچین جاهای چرتی گیر نکنین

9. 4 کاربر از ___lord___ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مگه باید نزدیک اون منطقه باشی تا بشی هم پیمان.......؟؟؟
    تا حالا چاوز 10 بار اومده ایران و بعضی ها دارن قربون صدقش میرن مگه نزدیک ماس؟؟؟؟الان به ونزویلا حمله بشه ایران چی کار می کنه؟؟؟

این جور بحثای سیاسی رو لطفا تو فرومای ایرانی انجام ندین.......چون فضای مناسبی نداره و سایت رو نابود می کنه........ .

فقط بدونین که کاسترو با اون افکار پوسیدش به زیبایی مردمشو بدبخت کرد (چون جلو امریکا قیام کرد و یه بار اومد یکی رو تو تهران دید که نشد آدم عالی)
    بیچاره ها تا چند سال پیش دسترسی به کامپیوتر و موبایل هم نداشتند(مثه همه کشورهای هم فکر خودش مثه کره شمالی و ونزویلا و حزب حاکم قبلی بولیوی و البته تا حدی هم مثه ........ .)

مردمشو تو فقر فرهنگی نگه میداره بعد میشه عالی......... .

یه نکته هم در مورد این جنگ ویتنام بگم:

در اونسالی که این امریکای غاصب الاغ مزخرف نزادپرست جانی زد هوایپمای مسافربری ما رو ناکار کرد تو شورای امنیت علیهش قطعنامه تصویب شد و امریکا بعد از عذرخواهی به اندازه 2 برابر دیه هر مسلمان واسه کشته شده ها غرامت داد(مراجعه بشه به کتاب حقوق سازمانهای بین المللی :حقوق شورای امنیت نوشته دکتر موسی زاده).

یا مثلا وقتی یعضی ها تو سال 57 وارد خاک امریکا شدن(تسخیر لانه جاسوسی)آمریکا خواست تو شورای امنیت همه کشورا رو علیه ایران بشورونه و اعلام جنگ علیه ایران کنه(به خاطر ورود به خاکش) همه هم قبول کردن ولی تنها کشوری که وتو کرد روسیه بود اونم کی سال 57...اون زمان هم پیمان هم نبود ولی فکر الانش رو می کرد که میتونه چقدر خوب شیر ایرانو بدوشه............(مراجعه شود به همون مرجع بالایی یعنی کتاب دکتر موسی زاده)

ولی اینا هیچوقت ذکر نمیشه تا در ذهن من امریکا غاصب صهیونیسم آشغال مزخرف بمونه....... .

در نتیجه خیلی از این بحثا رو تو این فروم نکنید خوب بودن بیا بد بودن کشوری رو تو این وضعیت فرومای ایران نمیشه بحث کرد.........بذارین تاپیک جلو بره....... .

.
    Last edited by halflife g; 30-11-2010 at 13:05.

11. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه با گفتن اینکه آمریکا غاصبه خیالت راحت میشه ؟ شعار هر بازیباز مرگ بر آمریکا

ولی باز دمشون گرم که میان بازی می سازن

این همه پول خرج میکنن بازی میسازن نباید از خودشون تعریف کنن؟؟؟؟؟

اگه اینا بازی نسازن که ما مجبور میشیم بریم بازیه مدافعان کربلا رو بازی کنیم
    جوابم به شما همون جوابیه که به neon _ 91 دادم.

جناب halflife g

این همه جواب دادی بعد میگی که بحث سیاسی نکن؟
    اینجا کسی گفت که کاسترو آدم خوبیه؟ اگر گفتم بگید تا تصحیحش کنم.

کسی از کاسترو تعریف نکرد. آقای محترم ، من میگم کاسترو هم صفات خوبی داره و البته صفات گندی داره. که یکی اش همین حماقته. کاری ندارم به اون .

کاسترو هم خوبی هایی داشت. یکی اش این بود که هیچ وقت معامله نکرد اعتقاداتش رو. هیچ وقت استقلال کشورش رو قربانی هیچ چیز نکرد.

گفتی که مردمش رو با قیام در مقابل امریکا در فلان وضع نگه داشت و .... . من در پاسخ میگم که این انتخاب اون مردم بود. کسی که منکر محبوبیت کاسترو بشه ، حتما کم اطلاع هست.
    یه نکته هم در مورد این جنگ ویتنام بگم:

در اونسالی که این امریکای غاصب الاغ مزخرف نزادپرست جانی زد هوایپمای مسافربری ما رو ناکار کرد تو شورای امنیت علیهش قطعنامه تصویب شد و امریکا بعد از عذرخواهی به اندازه 2 برابر دیه هر مسلمان واسه کشته شده ها غرامت داد(مراجعه بشه به کتاب حقوق سازمانهای بین المللی :حقوق شورای امنیت نوشته دکتر موسی زاده).

یا مثلا وقتی یعضی ها تو سال 57 وارد خاک امریکا شدن(تسخیر لانه جاسوسی)آمریکا خواست تو شورای امنیت همه کشورا رو علیه ایران بشورونه و اعلام جنگ علیه ایران کنه(به خاطر ورود به خاکش) همه هم قبول کردن ولی تنها کشوری که وتو کرد روسیه بود اونم کی سال 57...اون زمان هم پیمان هم نبود ولی فکر الانش رو می کرد که میتونه چقدر خوب شیر ایرانو بدوشه............(مراجعه شود به همون مرجع بالایی یعنی کتاب دکتر موسی زاده)

ولی اینا هیچوقت ذکر نمیشه تا در ذهن من امریکا غاصب صهیونیسم آشغال مزخرف بمونه....... .
    خوب هیچ کدوم در مورد جنگ ویتنام نبود.

نکته ی اول: خوب حالا چی کار کنیم؟ زده اون همه مسافر رو به ناجوانمردانه ترین صورت ممکن از بین برده، و بعد دیه داده و عذرخواهی کرده و البته به فرمانده ی اون ناو مدال افتخار هم داد. حالا این دلیل شد که نباید در زهن ما غاصب و .... باشه؟

نکته ی دوم:
    خوب چه فرقی کرد. روسیه هم مثل امریکا.

13. این کاربر از REZAt1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    دوستان بیخیال این بحث ها .
    آقا ما خواستیم بریم این اچیومنته ها رو بزنیم ( همونی که دوستمون گفت رو صندلی باید RT و LT رو بزنی تا بتونه ازاد بشه ) اما نشد. راستش اصلا تو کدوم مرحله میشه اینکار رو کرد ؟ و اینکه دقیقا باید چکار کرد. همون دو تا کلید کافیه برای آزاد شدن یا کار دیگه ای داره.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام
    دوستان بیخیال این بحث ها .
    آقا ما خواستیم بریم این اچیومنته ها رو بزنیم ( همونی که دوستمون گفت رو صندلی باید RT و LT رو بزنی تا بتونه ازاد بشه ) اما نشد. راستش اصلا تو کدوم مرحله میشه اینکار رو کرد ؟ و اینکه دقیقا باید چکار کرد. همون دو تا کلید کافیه برای آزاد شدن یا کار دیگه ای داره.
    سلام.
    بايد چندبارLT و RT رو همزمان فشار بديد.بعدش هم ادامه ماجرا....

16. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کاسترو هم خوبی هایی داشت. یکی اش این بود که هیچ وقت معامله نکرد اعتقاداتش رو. هیچ وقت استقلال کشورش رو قربانی هیچ چیز نکرد.

گفتی که مردمش رو با قیام در مقابل امریکا در فلان وضع نگه داشت و .... . من در پاسخ میگم که این انتخاب اون مردم بود. کسی که منکر محبوبیت کاسترو بشه ، حتما کم اطلاع هست.
    آره قبول من بی اطلاع هستم............ .

خوب هیچ کدوم در مورد جنگ ویتنام نبود.

نکته ی اول: خوب حالا چی کار کنیم؟ زده اون همه مسافر رو به ناجوانمردانه ترین صورت ممکن از بین برده، و بعد دیه داده و عذرخواهی کرده و البته به فرمانده ی اون ناو مدال افتخار هم داد. حالا این دلیل شد که نباید در زهن ما غاصب و .... باشه؟

نکته ی دوم:
    خوب چه فرقی کرد. روسیه هم مثل امریکا.

این حرف در تایید حرف هومان جان بود که گفت همیشه نقش امریکا در جنگ با ویتنام برای ماها که از طریق رسانه های........مون به عنوان شروع کننده چنگ lمعرفی میشه در صورتی که اینطوری نیس و هومان جان اون مثال رو زدن و من هم این مثال رو که به ما اینجوری فهمونده و تلقین میشه .....قرار نبود که حتما اسمی از ویتنام برده بشه....... .

بحث غاصب ماصب و اینا رو هم ول کنید تو روخدا.......من و خیلی از دوستانم اینجا در فروم با شما آشنایی کامل داریم و من هم از معلومات خودم اگاهی کامل(البته بعد از خووندن پست شما فهمیدم که معلومات اجتماعی و30یا30 ایم کمه)

این بحث 30یا30 رو ول کنیم و به خود بازی برسیم........(این بار دیگه بحثی هم باز نکردم تا نگید که اخرین بحث رو من کردم)
    تموم کنید لطفا مرسی.................. .

.
    Last edited by halflife g; 30-11-2010 at 18:21.

18. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •