با سلام و تشکر از راهنماییتون
من یه تلویزیون LG مدل LA620V خریدم که داخل خودش ----- ماهواره داره. الان اگه میتونید لطفا کمک کنید تا منوی کد دهی دستیشو فعال کنم و کانالهای کارتی رو باز کنم. هیچ جا مطلبی پیدا نکردم.
من یه تلویزیون LG مدل LA620V خریدم که داخل خودش ----- ماهواره داره. الان اگه میتونید لطفا کمک کنید تا منوی کد دهی دستیشو فعال کنم و کانالهای کارتی رو باز کنم. هیچ جا مطلبی پیدا نکردم.
یک قابلیت روی تلوزیون LM76100 وجود داره که زمانی که هیچ سیگنال ورودی نداشته باشه بعد از 15 دقیقه اتوماتیک خاموش میشه
آیا راهي وجود داره که بشه از طریق منوی مخفی این زمان رو تغییر داد؟
کسی منوی مخفی LM76100 رو دیده؟
دوست عزیز
برای خاموش کردن این قسمت باید در منو--->سیستم ---->راهکار صرفح جویی----->عدم وجود سیکنال را خاموش کنید.
با سلام ،از اساتید محترم سوال دارم ، LCD 32LF15R-TA آیا قابلیت گیرندگی دیجیتال دارد یا خیر؟ وقتی وارد منوسرویس میشوم ، با تغییر Area option به 12 یا 16 هیچ تغییری در کانال یابی انجام نمیشود و فقط جستجوی آنالوگ دارد.
ممنون دوست عزیز
من نمیخوام خاموش کنم میخوام مدت زمان رو کم کنم
دوستان کسی میدونه مدل 42lm66100 چه امکاناتی در منوی مخفی داره و در ضمن این آپدیت جدیدش رو خود تلویزیون میشناسه و میخواد آپدیت کنه ولی تو سایت ال جی فقط همین ورژن فعلی که روش هست رو گذاشته. این ورژن جدید رو از کجا باید دانلود کنم؟
عزیز راضی هستی از تلویزیونت قصد خرید همچین مدلی رو دارم
به نظر شما میارزه؟
کیفیت و ... خوبه؟؟
با سلام
با گوشی وارد منو مخفی ال جی LM5800 شدم اما قسمت Country Grroup غیر قابل تغییر هستش و روی ۲۰ و ja تنظیم شده آیا راهی برای تغییرش هست ممنونم اگه میشه کمک کنید
سلام اقای کاظملو من دارای تلویزیون ال سی دی مدل 42lg300c-za هستم همه کانالهای دیجیتال را شناسایی وثبت کرده است ولی فقط ایلام افلاک و بازار رو نشون میده وبقیه بعد از چند ثانیه پیغام hdservice می دهد ضمنا کشورها اروپایی هستند و نمی توانم انها رو به اسیا وایران تغییر دهم لطفا کمکم کنیدئ با تشکر حسینی
دوست عزیز
اول بگویید کجا ساکن هستید .و اگر تلویزیو نتان آن کانالها را گرفته باید باقی راهم گرفته باشد ولی شماره کانالها متفاوت باشد لیست کانالها را پیدا کنید و از آنجا پیگیری کنید . و اگر پیدا نکرده آن کانالها را بطور دستی جستجو کنید یعنی فرکانس آن را پیدا و آن را بطور دستی وارد کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)