بعید میدونم.چون کسایی که استفاده کردن گفتن کیفیت چند سال پیش رو نداره.
بعید میدونم.چون کسایی که استفاده کردن گفتن کیفیت چند سال پیش رو نداره.
شامپو خوبی هستش واقعا ولی قیمتش خیلی رفته بالا یادمه یه موقعه ای که استفاده میکردم هفت و نیم بود تا الان که دیگه شما میگی رسیده به 15000 من الان دیگه IROX (provita-f رو استفاده میکنم از دوستان کسی از این شامپو استفاده میکنه؟
به نظرتون چطوریه ؟
یه روز یه کچلی رفت توی آرایشگاه . همه زدن زیر خنده . گفت خوب چیه به خدا فقط اومدم آب بخورم. ( جوک قدیمی ).
من هم فقط اومدم ببینم دوستان چی میگن چون شامپو دردی رو از من دوا نمی کنه ( دردی رو هم اضافه نمی کنه ).
مواظب موهاتون باشین!
ایروکس بعد از فولیکا و آردن بهترین شامپوی ایرانی هست...من یه مدت میزدم..بعد دیدم فولیکا بهتره دیگه نزدم
دوستان داداش من فرق سرش کم پشت شده و یواش یواشه که خلوت شه!! شامپو یا محلولی که موثر باشه چی پیشنهاد می کنین ؟ یکی از بچه ها گفته بود ماینوکسیدیل به درد نمیخوره. لطفا راهنمایی کنید چیکار کنه. ممنون
پاوه
یار قدیمی
دوست عزیز این تاپیک در مورد انواع شامپو می باشد اما مسلما برادرتون باید از شامپو های تقویت کننده و ترمیم کننده استفاده کنه که انواع مختلفی داره هم ایرانی هم خارجی که بعضی هاشون هم همراه با لوسیون تقویت کننده و ضد ریزش هستش تو ایرانی ها میتونم بهت شامپو فولیکا و ایروکس تقویت کننده و ترمیم کننده رو بهت پیشنهاد کنم تو خارجی هام همون شامپو ضد ریزش فیتوم اکتیف آنتی شوت ایوروشه رو بهت معرفی می کنم در کل شامپو به تنهایی برای مویی که در حال ریزش هستش کافی نیستش در مورد ماینوکسیدیل این طوری نیستش که همه ازش جواب نگرفته باشند و به نحوه استفاده و خیلی چیزا بستگی داره در کل اگر سوالی در مورد ماینوکسیدیل داری تو تاپیک خودش دوستان در خدمتت هستند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <---- شامپو فولیکا ضد ریزش
دوست عزیز این تاپیک در مورد انواع شامپو می باشد اما مسلما برادرتون باید از شامپو های تقویت کننده و ترمیم کننده استفاده کنه که انواع مختلفی داره هم ایرانی هم خارجی که بعضی هاشون هم همراه با لوسیون تقویت کننده و ضد ریزش هستش تو ایرانی ها میتونم بهت شامپو فولیکا و ایروکس تقویت کننده و ترمیم کننده رو بهت پیشنهاد کنم تو خارجی هام همون شامپو ضد ریزش فیتوم اکتیف آنتی شوت ایوروشه رو بهت معرفی می کنم در کل شامپو به تنهایی برای مویی که در حال ریزش هستش کافی نیستش در مورد ماینوکسیدیل این طوری نیستش که همه ازش جواب نگرفته باشند و به نحوه استفاده و خیلی چیزا بستگی داره در کل اگر سوالی در مورد ماینوکسیدیل داری تو تاپیک خودش دوستان در خدمتت هستند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <---- شامپو فولیکا ضد ریزش
آقا ما موهامون نریخته فعلا
فقط زود چرب میشه دیروز رفتم حمام از خونه هم بیرون نرفتم ولی امروز دست میزنی چربه . چه شامپویی پیشنهاد میشه ؟
سلام.
به نظر من head & shoulders ، انتخاب خوبیه برای موهای چرب. منتها منتها اگه اصلشو گیر بیاری.. کرمانشاه که باید گیر بیاد دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)