تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 148 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1479

نام تاپيک: بحث و مشاوره برای خرید اکواریوم و ماهی های زینتی

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببخشید این آکواریوم های آب شور باید آبش رو از کجا تهیه کرد؟
    بعدشم اینکه معمولا هر چند وقت احتیاج به تعویض آب داره؟

پروفشنال Molibden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید این آکواریوم های آب شور باید آبش رو از کجا تهیه کرد؟
    بعدشم اینکه معمولا هر چند وقت احتیاج به تعویض آب داره؟
    اب شیر رو میریزی + نمک دریایی که میفروشن
    شاید سالی یه بار هم تعویض نخواد

3. این کاربر از Molibden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام صادق:
    اندازش به نظرم عالیه و خیلی توپ میشه،عرض رو اگه بیشتر کنی نسبت اندازه ها خوب نمیشه و همین اندازه ها عالیه.
    چرا این همه پل؟؟! 3 تا 20 سانتی بالا میزنی عالی میشه.داخل آکواریوم بزن ها...
    فیلتر،اگه پول داری(80-100 تومن) که اکسترنال بگیر،اگه هم نمیخوای زیاد هزینه کنی که تاپ فیلتر بگیر.مارک سوبو بگیر.
    پمپ هوا هم مارک هایلا بگیر،4 لول بگیر.بخاری 500 بگیر...
    اگه با تزیینات و میز و.. حدود 200-250 میشه!!(شاید کمتر!)
    سیفون کردن یه امر واجبه که باید هفتگی انجام بدی،زیاد سخت نیس داداش من!
    شاد باشی.

5. این کاربر از boozzai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

سلام بچه ها منم میخواهم به جمع اکواریومی ها بپیوندم البته تا حالا تجربشو نداشتم میخواستم برای تانک نظرات شما را بدونم
    میخواهم یک تانک 150 طول 40 عرض و 70 ارتفاع بردرم با شیشه 10 میل به همراه 6 تا پل 10 سانتی برای بالای اکواریوم به نظر شما مستحکمه؟
    سوال دومم این هست که چه تجهیزاتی نیاز دارم؟ مثلا فیلتر را خارج از اکواریوم بردارم یا داخلی و پمپ هوا چه قدرتی داشته باشه؟
    و سوال اخر تقریبا کل هزینه این تانکم با تجهیزات بدون ماهی چقدر میشه؟
    با تشکر
    سلام
    دوستان گفتنی ها رو گفتن ولی با اجازه بزرگتر های تاپیک چند تا نکته هم من بگم.(اگه چیز تکراری گفتم به بزرگیتون ببخشید)
    در مورد سایز: حتی ماهی دار های کهنه کار هم کمتر یه همچین سایزی انتخاب میکنن. تو انتخاب سایز آخرین چیزی که اهمیت داره زیبایی و حجم آبه چون چیز هایی مهمتری هم هست مثلا این تانک رو شما باید تمیز کنید آبش رو عوض کنید بعضی وقتا تمام محتویاتش رو خالی کنید و بشورید. یک متر بردارید ببینید یک متر و نیم چقدر میشه؟ شاید بگید زیباست ولی من میگم کابوسه.
    مهم تر از طول ارتفاعش هست. از نوک انگشت تا زیر بغلتون چند سانته؟ نباید ارتفاع تانک از اون بیشتر بشه (دستتون حتما باید به کف تانک برسه) به نظر من 60 اندازه ایده عالی هست. 50 هم خوبه ولی کمتر نباید بشه.
    عرض انتخابی عالی هست. 40 سانت واقعا مناسبه
    فکر کنم شما تا حالا آکواریوم نداشتید پس بهتون قول میدم نمیدونید با چه چیزی سرو کار دارید. پس اول یه تانک با عرض 40 ارتفاع 50 و طول 60 با شیشه 6 میل بسازید که به قرار متری 10 تومن فقط 12400 تومن پول شیشه میشه.(برای تانک شما بیشتر از 50 تومن میشه) اینطوری یه فیلتر داخلی 15 تومنی و یه بخاری 200 وات لازم داره که اون هم نوع خوبش از فیلتر گرونتر نمیشه.بقیه چیز ها هم مثل شن و پوستر و نوار و پمپ هوا و... به مراتب ارزون تر میشه. البته ماهی ها هم کمتر میشه و هزینه هم همینطور.
    حالا چرا تانک به این کوچیکی؟ اولا خیلی کوچیک نیست و 120 لیتره دوما چون تا حالا آک نداشتین احتمالش هست که زده بشید اگه تانک بزرگ باشه این احتمال نزیک 100% میشه ولی اگه کوچیک تر باشه زحمتش ده ها برابر کمتر میشه پس احتمال زده شدن خیلی کمتر میشه. بیشترین زحمت برای عوض کردن آبه که هفته ای 20% حداقلشه که برای تانک شما میشه هفته ای 80 لیتر تقریبا که آماده کردن این آب درد سر خودش رو داره.
    بعد از چند ماه که علاقه اتون بیشتر میشه و با نگهداری ماهی آشنا میشید بهتر میتونید درمورد اندازه تانک تصمیم بگیرید. این تانک 120 لیتری هم که بهتون گفتم هم میتونید به عنوان قرنطینه استفاده کنید که یکی از تجهیزات بسیار مهم آکواریم هست. اهمیتش کمتر از فیلتر نیست که خیلی ها بهش توجه نمیکنن. شن و پمپ هوا و دما سنج و بخاری(که شاید لازم بشه یه بخاری دوم هم اضافه کنید) به تانک جدید منتقل میشه و فقط فیلتر مناسب باید بخرید که فیلتر قبلی برای قرنطینه باقی می مونه.
    در مورد تزیینات: قبل از سلیقه نوع ماهی های مورد علاقه اتون نوع تزئینات رو تعیین میکه اگه گیاه خوار دوست دارید بهتری نوع تزئینات گیاه طبیعی هست از سنگ و مخصوصا چوب هم میتونید استفاده کنید. ولی اگه گوشتخوار یعنی سیچلاید های افریقایی و امریکایی دوست دارید سنگ و مخفی گاه از واجبات تانک شما میشه میتونید cichlid aquarium رو سرچ کنید و ایده بگیرید.

در مورد استحکام تانک: اگه مثل من فکر میکنید پل جلوی دست و پا رو میگیره بهتره کاری که میگم رو انجام بدید: یه شیشه به طول آکواریوم و عرض 2-5 سانت بگیرد و به فاصله چند سانتیمتری از بالای تانک و عمود به شیشه اصلی تانک بچسبونید این کار باعثه میشه شیشه خم نشه و نشکنه. استحکام رو خیلی بالا میبره جلوی دست و پا رو هم نمیگیره. تانک رو زشت نمیکنه چون نوار روش کشیده میشه و دیده نمیشه.
    پر حرفی منو می بخشید بلد نیستم خلاصه نویسی کنم

-------------------------
    ویرایش:
    چیزی درباره سیکل ازت شنیدی؟
    Last edited by Shadow-Man; 09-05-2011 at 16:15.

7. 4 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Lord Milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز صبح متوجه شدم روي برگ يكي از آنجل ها خودش رو ميكشه:

ديدم نزديكه ١٠٠ تا تخم گذاشتن.
    نميدونم كدوم نره كدوم ماده ولي جفتشونم زيره شكمشون رو ميمالن به تخم ها.لطفا كك كنيد.
    بايد چيكار كنم؟برگ رو بكنم؟جدا كنم؟كلا چيكار كنم كه تخمها بمونه؟
    اينم عكسشه:

9. این کاربر از Lord Milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mesi_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام
    ماهی های من بعضی هاش خودشون رو به کف میمالم.(دلقک . اسکار) دارو ضد انگل ریختم ازین ایرانی ها. اما دلقک هنوز خوب نشده الان فلاور که سالم بود هم میره روی سنگها و خودشون می لرزونه. طوری که یه گوشه چاله درست کرد. بعضی وقتها خودشو به شیشه پاک کن میماله.
    داروی ایرانی رو 5 روزه ریختم و دیروز هم 30% آب رو سیفون کردم.
    حالا چیکار کنم؟ برم یه دارو خارجی بخرم و دوباره...........؟
    خسته شدم یه ماه نشده سفیدک و انگل و .....

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

والا من از بیماری و درمانشون سر در نمیارم ولی میدونم داروی ایرانی رو اصلا نباید طرفش رفت چون فقط آب رو رنگی میکنه. دارو خارجی بخرید و حتما تو قرنطینه استفاده کنید تا به سیکل ازت آسیبی نرسه

12. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mesi_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

والا من از بیماری و درمانشون سر در نمیارم ولی میدونم داروی ایرانی رو اصلا نباید طرفش رفت چون فقط آب رو رنگی میکنه. دارو خارجی بخرید و حتما تو قرنطینه استفاده کنید تا به سیکل ازت آسیبی نرسه
    ممنون. اینکه من ریختم آب رو هم رنگی نکرد
    سیکل که فکر کنم با همین دارو که ریختم هم بهم خورد. متاسفانه قرنطینه ندارم.

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون از داداش شادومن عزیز!توصیه های بسیار خوبی کردن...
    ولی من الان به خودم میگم که کاشکی بزرگتر گرفته بودم.البته هرکسی تا یه حدی میتونه وقت بزاره.

داش مسی،برو آکواریومی ها و مشکلت رو بگو و یه دارو با مارک خوب بگیر!تترا،سرا،..
    فکر کنم انگل باشه.ایراد حتما از خودته داداش من وگرنه خود به خود که انگل نمیگیرن؟!!
    مواد داخل فیلترت کاملا؟هفتگی سیفون میکنی؟بعدش نمک دریایی اضافه میکنی؟دما بخاریت؟
    بعد از استفاده از دارو و نمک،48 ساعت بعد دوباره سیفون 30 درصد و دوباره دارو و نمک،تا 2-3 بار این کارو بکن...
    (از کجا خرید میکنی؟)

15. 2 کاربر از boozzai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

boozzai عزیز، خیلی ممنون
    کاملا با حرفت موافقم اندازه مناسب برای هر فرد متفاوته.
    برای همین گفتم که الان یه تانک کوچیک و ارزون بگیره که بعد از یه مدت خودش میتونه بهتزین سایز رو تشخیص بده
    اون موقع با توجه به وقت و علاقه و ظرفیت خودش اندازه ای میگره که بعدا پشیمون نشه چون تانک که بزرگ باشه هزینه اش خیلی بالا میره اگه یه موقع از پسش برنیاد ضرر زیادی رو میده

راستی کسی اون نوع پلی که در موردش صحبت کردم و دیده؟
    در مورد استحکام تانک: اگه مثل من فکر میکنید پل جلوی دست و پا رو میگیره بهتره کاری که میگم رو انجام بدید: یه شیشه به طول آکواریوم و عرض 2-5 سانت بگیرد و به فاصله چند سانتیمتری از بالای تانک و عمود به شیشه اصلی تانک بچسبونید این کار باعثه میشه شیشه خم نشه و نشکنه. استحکام رو خیلی بالا میبره جلوی دست و پا رو هم نمیگیره. تانک رو زشت نمیکنه چون نوار روش کشیده میشه و دیده نمیشه.
    پر حرفی منو می بخشید بلد نیستم خلاصه نویسی کنم

17. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •