تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 4105 اولاول ... 2329303132333435363743831335331033 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

یکی که خیلی اطلاعاتش به روزه لطفا بگه که در ارتش هم درجه ها رو کاهش دادن یا نه ؟ بعضی که می گن که تا آخر سال تغییر نمی کنه ولی بعضی ها گفتن که تغییر کرده
    من ستاد نیرو بودم شنبه، تا وقتی که قانون نشه ارتش عوض نمیکنه درجه ها رو

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

اساتید عزیز من دانشجو کارشناسی عمران هستم و بهمن ماه فارغ التحصیل میشم ما یه آشنا تو شرکت نفت و یه آشنا تو مسکن و

شهرسازی داریم که میتونن برای امریه کاری انجام بدن سوالم از اساتید اینه که کی باید برای امریه اقدام کنم
    دفترچه ات را پست کن وقتی برگه سبزت آمد برگه سبزت رو ببر بده به همون ارگان که میخوای بری، غیبت هم نباید داشته باشی

2. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من ستاد نیرو بودم شنبه، تا وقتی که قانون نشه ارتش عوض نمیکنه درجه ها رو

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
    تایید میشه
    تا وقتیکه ابلاغ هم نشه هیچکس رو نمیشناسن

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بچه ها به نظرتون راحت ترین جا توی ارتش کجاست بریم پارتی بازی کنیم بی افتیم توش ؟ عقیدتی سیاسی خوبه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اگه پارتی داری که برو سپاه پذیرش کن و ارتش رو بی خیال شو کلاً.
    ولی خوب بازم ارتش بهتر از ناجا هستش برا خدمت.
    بدترین جا برای خدمت نیروی انتظامی هستش.
    الان من که سرباز دفتری هستم آماده باشا باید باشم - چند شب یک بار هم پست میدم
    و گشت و اینا هم داریم. فارغ از اون کارایی که تو خود یگان ازمون میکشن.
    خلاصه سرمون حسابی گرمه. ولی خوبیش اینه که بیکار نیستی و خدمت واست زودتر میگذره.

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها به نظرتون راحت ترین جا توی ارتش کجاست بریم پارتی بازی کنیم بی افتیم توش ؟ عقیدتی سیاسی خوبه ؟
    بستگی به تحصیلات داره ولی در کل سپاه و بسیج آسونتره
    در کل من اگه بخوام سربازی هم برم ارتش رو بیشتر می پسندم چون حساب و کتابش رو اصوله و سختی هاش منطقیه
    اگه قراره دو سال عمرم تلف بشه لا اقل بزار یه کم از نظر بدنی آماده بشم نه اینکه بخور و بخواب

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شما معلومه که دیپلم یا زیر دیپلم هستی و واحد و شرایط شما متفاوت هست (نه خیلی ) و زمان شروع و اتمام هم متفاوته .
    اره من دیپلم هستم ولی پارتی دارم به این کلفتی |--------------| اونم زنگ زدم ردیفش کردم من شنبه میرم لباسامو میگیرم بعدش سه شنبه که اونها تموم شدند ما میریم

---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

هر مدرکی واسه خودش دردسر خاص خودش رو داره مثلا سرباز ( دیپلم و زیر دیپلم ) اونقدر دور می رن ( دور میل پرچم و دکل و جایگاه و ... )
    فوق دیپلم ( بدبخت ها ) سرباز بی سواد درگیر می شه ( از لحاظ سنی شاید هم بزرگتر باشن ) اون وقت این فوق دیپلم که درجه گروهبانی هم داره و حتما مسئولیت گروهان رو بهش دادن باید جواب بده

لیسانس ( بدبخت ) تو خونه نمی تونه با برادر و خواهر کوچکش راه بیاد باید برای سربازانی که دست چپ و راستش رو بلد نیست مشخصات و مختصات سلاح ها و ... رو یاد بده

در کل اگر سرباز چیزی ندونه اضافه خدمت ، کسر مرخصی برای خودش برای گروهبان ها و برای ستواندوم ها به ارمغان می آره

خلاصه بد مخمصه ای هستش

برای فوق دیپلم گروهبانیکمی می دن ( اگه دوره کد بخوری امکان این که گروهباندوم بشی هست و پایینتر )
    برای لیسانس تازگی ها استواریکمی می دن
    البته جدیدا دیگه بعضی جاها جدا شده مثلا این جایی که ما میخوایم بریم همش دیپلم و زیر دیپلم هست اینجوری در حق ما دیپلمی ها هم نامردی نمیشه

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

ما که نزاجا هستیم داریم صفا میکنیم، عقیدتی هم برش داره، خوبه

9. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هر مدرکی واسه خودش دردسر خاص خودش رو داره مثلا سرباز ( دیپلم و زیر دیپلم ) اونقدر دور می رن ( دور میل پرچم و دکل و جایگاه و ... )
    فوق دیپلم ( بدبخت ها ) سرباز بی سواد درگیر می شه ( از لحاظ سنی شاید هم بزرگتر باشن ) اون وقت این فوق دیپلم که درجه گروهبانی هم داره و حتما مسئولیت گروهان رو بهش دادن باید جواب بده

لیسانس ( بدبخت ) تو خونه نمی تونه با برادر و خواهر کوچکش راه بیاد باید برای سربازانی که دست چپ و راستش رو بلد نیست مشخصات و مختصات سلاح ها و ... رو یاد بده

در کل اگر سرباز چیزی ندونه اضافه خدمت ، کسر مرخصی برای خودش برای گروهبان ها و برای ستواندوم ها به ارمغان می آره

خلاصه بد مخمصه ای هستش

برای فوق دیپلم گروهبانیکمی می دن ( اگه دوره کد بخوری امکان این که گروهباندوم بشی هست و پایینتر )
    برای لیسانس تازگی ها استواریکمی می دن
    ایییییییییییین پست یعنییییییی چییییییییییی ؟
    یکی بیاد بززززززززززنه تو گووووووووووووووووووووووشم .
    یعنی با این مکافات لیسانس میگیریم اونجا هم بایییییییید بدبختی بککککککککککککشیم ؟!!!؟
    این پسسسسسسسسسسسست راااااااااااااااااااسته یا یککککککک شوخی بیمزه است !؟؟؟!!!؟؟؟؟

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی با این مکافات لیسانس میگیریم اونجا هم بایییییییید بدبختی بککککککککککککشیم ؟!!!؟
    این پسسسسسسسسسسسست راااااااااااااااااااسته یا یککککککک شوخی بیمزه است !؟؟؟!!!؟؟؟؟
    یه داوطلب بره یکی بزنه تو گوش این بنده خدا

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من حاضرم بیام بزنم تو گوشت ولی پول کرایه رو بدی
    =================================
    امروز رفیقم از اموزشی اومده بود میگفت اونجا میگن از سال 90 میخوان خدمت رو بکنن 24 ماه برای همه چه فوق لیسانس و چه بیسواد کسی اطلاعاتی داره ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •