رئال واقعا افتضاح بود
هیگواین و رونالدو هنوز اون لجبازی های مسخرشون رو کنار نذاشتن
فوتبال نتیجه گرا؟
شما نیمه دوم رو دیدی که رئال چه قدر موقعیت داشت؟
وقتی مهاجمهای تیم اینقدر خودخواهن بایدم مساوی کنیم
بیخی بابا!رئال واقعا افتضاح بود
هیگواین و رونالدو هنوز اون لجبازی های مسخرشون رو کنار نذاشتن
وقتی مهاجمهای تیم اینقدر خودخواهن بایدم مساوی کنیم
تازه اول فصل...
کریس رو اصلا قبول ندارم اما هیگواین کلا خیلی رو اعصاب راه میره! کلی موقعیت خراب کرد!(مثه بازی با لیون!)..
همون اوایل بازی قشنگ میتونست یه اخراجی از اونا بگیره...وقتی تک به تک شد و مدافع حریف پیرهنش رو پاره داشت میکرد...اما تریپ گلزنی رفت و تعادل خودش رو نصفه و نیمه نگه داشت و موقعیت هم از دست رفت!
اما بازم میگم که تازه اول راهه...یخورده بدشانس بودیم که این همه موقعیت، یکیشون گل نشد...
فقط نمیدونم خوز ه چرا به این لاس اینقدر اعتقاد داره! فقط میدوئه و در اکثر مواقع چون نمیتونه توپ بازیکن حریف رو بگیره، خطا میکنه! کلی خطا کرد..هرچند وظیفش همینه اما میتونه بلاخره یخورده توپ گیری هم کنه!
خیلی جالبه نظر دوستان
اگه بارسا امسال قهرمان شد خب میگن اره این تیم 6 سال هماهنگه! و بازیکن هاش عوض نشد ه ما هم انتظار نداشتیم!
ولی اگه رئال قهرمان شد ، دیگه بارسایی ها باید سرشون بندازن پایین
ادامه بدید
ببین من مشکلم عدم هماهنگی و اینجور چیزا نیست
با اینکه مو مربیمونه هنوز اون اتحاد و همبستگی تو تیم وجود نداره
اگه تو موقعیتها رونالدو و هیگو به هم پاس داده بودن 3 گل حداقل میزدیم
دی ماریا هم واقعا ....
هنوز کسی نتونسته پست روبن رو در رئال برامون بازی کنه
----
هر دم از این باغ...
رونالدو و لاس هم مصدوم شدن
---
از پیش فصل تا حالا:
پپه,آلبیول , گاری , دیارا رونالدو , لاس
این پزشکای رئال چه ....... ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Retired User; 30-08-2010 at 04:20.
خوده خوزه بعد بازی گفته که نیاز به زمان داره تیم و هنوز خیلی مونده تا اون فرم ایده آل...ببین من مشکلم عدم هماهنگی و اینجور چیزا نیست
با اینکه مو مربیمونه هنوز اون اتحاد و همبستگی تو تیم وجود نداره
اگه تو موقعیتها رونالدو و هیگو به هم پاس داده بودن 3 گل حداقل میزدیم
دی ماریا هم واقعا ....
هنوز کسی نتونسته پست روبن رو در رئال برامون بازی کنه
منم قبول دارم که یخورده همدلی کمه اما یواش یواش همه چی درست میشه و تیم یع حالت خوب پیدا میکنه...
دی ماریا افتضاح بود! یه حرکت نکرد! البته تقصیرش نیست...جو تیم براش خیلی سنگینه...مطمئن هستم که بهتر میشه و شاید بتونه جای همین روبن رو پر کنه...
همه چی درست میشه اگه این مصدومیت ها بذارن! هر بازی 2 تا مصدوم! یعنی چی این؟!هر دم از این باغ...
رونالدو و لاس هم مصدوم شدن
---
از پیش فصل تا حالا:
پپه,آلبیول , گاری , دیارا رونالدو , لاس
این پزشکای رئال چه ....... ؟
واقعا من برام سواله که چی میکنن پزشکای تیم؟!
پزشک های شموشک نوشهر رو داشتیم، اینقدر مصدوم نمیدادیم!: دی
بابا بیخیال..خیلی جالبه نظر دوستان
اگه بارسا امسال قهرمان شد خب میگن اره این تیم 6 سال هماهنگه! و بازیکن هاش عوض نشد ه ما هم انتظار نداشتیم!
ولی اگه رئال قهرمان شد ، دیگه بارسایی ها باید سرشون بندازن پایین
ادامه بدید
یعنی حقیقت رو هم میخواید انکار کنید؟! دیگه این کل کل نیست و حقیقته..
والبته این چیزی نیست که برای رئال خوب باشه اما شما ها همه چی رو کل کل میدونید!
ما رئالی ها الان تمام چیزی که میخوایم اینه که یه مربی(که الان همین خوزه باشه) بیشتر از 1 سال بذارن کار کنه تا تیم باهاش هماهنگ بشه...
من دارم میگم این درد تیم ماست و شما اون رو میبرید سمت کل کل؟!
ایول دارید شما...
(در مورد سر پایین انداختن هم بحثم با اون دوستی بود که از همین هفته اول، اومد و 6 تا جام رو تقسیم کرد بین بارسا و بارسا! آخه کی با گذشت یه هفته، تمام فصل رو پیش بینی میکنه؟! دیگه کل کل اینطوری هم نمیشه کرد!)
اقا شما همچين ميگي تيم به زمان احتياج داره كه انگار رئال تا به حال اصلا تيم نبوده و همين امسال شروع به بازي كرده....به جز دي ماريا و كانالس بقيه بازيكن ها واسه پارسال بودن....شما چرا مثل بارساييها هيچ چيز رو قبول نميكنيد...با اين همه خرج و اين مربي همه ازتون انتظار برد دارن....واسه همين بارساييها انقدر خوشحال شدن....فكرشو نميكردن مساوي كنيد...اگه بازم بگين تيم به زمان احتياج داره من بازم ميگم همچين ميگين زمان كه امگار اولين بار هست كه به لاليگا اومدين....اون بازيكن ها در سطح جهان اول هستن...بايد تو 3ماه با يه مربي هماهنگ بشن....به نظر من اصلا بحث زمان نيست...اينا بهونس....بحث خودخواهي ستاره هاس...همونطور كه خودتون ميگيد...اگه پاس ميداد اگه يك و دو ميكرد اگه فلان....فقط همين...
داداشه من مگه فوتبال هویجه؟!اقا شما همچين ميگي تيم به زمان احتياج داره كه انگار رئال تا به حال اصلا تيم نبوده و همين امسال شروع به بازي كرده....به جز دي ماريا و كانالس بقيه بازيكن ها واسه پارسال بودن....شما چرا مثل بارساييها هيچ چيز رو قبول نميكنيد...با اين همه خرج و اين مربي همه ازتون انتظار برد دارن....واسه همين بارساييها انقدر خوشحال شدن....فكرشو نميكردن مساوي كنيد...اگه بازم بگين تيم به زمان احتياج داره من بازم ميگم همچين ميگين زمان كه امگار اولين بار هست كه به لاليگا اومدين....اون بازيكن ها در سطح جهان اول هستن...بايد تو 3ماه با يه مربي هماهنگ بشن....به نظر من اصلا بحث زمان نيست...اينا بهونس....بحث خودخواهي ستاره هاس...همونطور كه خودتون ميگيد...اگه پاس ميداد اگه يك و دو ميكرد اگه فلان....فقط همين...
شما ها چرا احساسی فک میکنید و احتمالا فوتبال واقعی رو با بازیهای کامپیوتری مقایسه؟!
شما میگی دوتا بازیکن تیم عوض شدن؟! عزیز من تیم بگو همون تیم 5 سال قبل...مربی تیم عوض شده و کاملا ایده های متفاوتی داره...
در ضمن خوزه تویه هر تیمی رفته، بازی اول رو نبرده تویه لیگ اما آخرش قهرمان شده!
این همه خرج هم همونطور که هزاران بار گفته شد، فقط برا این فصل نیست و برای چند فصله...
این بحث(!) هم بی فایدس چون شما فوتبال رو الکی میدونی...فک کردی چون بازیکنا بزرگن و مربی هم همینطور، تیم باید 38 بازی لیگ رو ببره! این همه تیم پرستاره، کدومشون به نتیجه رسیده؟! یخورده با تفکر بیشتر صحبت کنیم...
در آخر من فقط یه جمله از خود مورینیو میگم بهتون که چند روز پیش گفته بود "من جادوگر نیستم -نمیتونم جادو کنم - و به زمان نیاز دارم تا تیم رو راه بندازم"
خدمت تمام دوستانی هم که نسبت به ما محبت دارن بگم که، میخواین قبول بکنین میخواین نکنین! پولتون رو دور ریختین، لاپورتا فقط واسه کل کل با رئال رفت زلاتان رو خرید، اینم نتیجش...می دونم بی فایده است ولی گفتم شاید یه مقدار منطقتون بیدار شد....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین پست هم که از طرف یک رئالی هست و از ایشون کمال تشکر را دارم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید در مستطیل سبز زلاتان نتونست جای اتوئو رو پر کنه ولی کسان دیگری بودن که جای اتوئو رو به بهترین شکل ممکن پر کردن و البته زلاتان هم نقش کم رنگی نداشت!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد قرار داد اقتصادی اتوئو و زلاتان هم در پست ها توضیحاتی داده شده که لازم نمی بینم بگم.
دوست عزیزم شارلیز هم گفته بود که در بحث کردن ها حق رو یه کم به طرف مقابل بده....و من به شما حق می دم که از خرید زلاتان انقدر ناراحت باشید .....
Last edited by Dr.FANOOS; 30-08-2010 at 12:13.
والدز عجب پنالتی گرفت.همیشه بازی های اول فصل مهم بوده و روی روحیه بازیکنان تاثیر خیلی زیادی داره.این برد خیلی کمک می کنه مخصوصا اینکه از همین اول از رقیب جلو افتادیم خیلی موثر هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)