تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 120 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1199

نام تاپيک: نشد که بپرسم

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرق کوکا کولا با پپسی کولا چیه؟
    دو برند مختلف که نوشابه میزنند

نشد بپرسم من میخوام از این پودرا استفاده کنم که موهای زاید رو از بین میبرن اما نه اسمشون رو بلدم نه روش استفادشو
    به نظرم تو این تاپیک سوال کنید مرتبط تر هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه اشتباه نکنم اون پودر ها منظورتون واجبی هست حالا نمی دونم اسم دیگه ای هم داره یا نه
    روش استفاده ازش هم کاری نداره اونو تو اب میریزی خمیر درست میشه میزنی به قسمتی که مو هست بعد چند دقیقه میشوری و موها کنده میشه
    اما خوب من به نظرم کرم های موبر بهتر از این پودرها هستند

2. 2 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

فرق کوکا کولا با پپسی کولا چیه؟
    سلام
    این دو تا کارخونه ی معتبر نوشابه سازی هستند.
    هر کدوم هم دستورالعمل مخصوص به خودش رو دارند در نتیجه طمع های مختلف.
    طرفداران خاص خودشون رو هم دارند البته!
    گفته میشه کوکا کولا نزدیک 108 سال پیش دستور العمل اش رو کاملا محرمانه تهیه میکنه.
    و الان هم در یکی از معتبر ترین بانک های سوئیس نگه داری میشه!

4. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

نمیدونم این سوال زیاد به این جا مربوط میشه یا نه
    به هر حال من یکیو میخوام که راهنماییم کنه.

من 19 سالمه و زیاد اهل ورزش نیستم ... بعضی وقتا میرم فوتبال فقط !!
    احساس میکنم که دارم شکم در میارم و استیل بدنم داره به هم میریزه البته یه کم در اومده ولی تا بیشتر از این نشده میخوام آبش کنم.
    چه راهی رو پیشنهاد میکنید تا شکممو آب کنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من یه سوال دیگه داشتم همه ما جون هستیم چجوری خوشی زندگی رو کنیم یعنی شما ها چیکار میکنین برای لذت بردن از زندگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من یه سوال دیگه داشتم همه ما جون هستیم چجوری خوشی زندگی رو کنیم یعنی شما ها چیکار میکنین برای لذت بردن از زندگی
    به کاری که علاقه دارین بپرداذین کاری که ازش خسته نشین . رفتن به گردش. تفریح با خانواده و دوستان

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من همه چیو دایورت میکنم الانم خیلی روحیه ی خوبی دارم
    منظورم نکته های منفیه !
    سعی میکنم تا میتونم استرس و اضطراب رو از خودم دور کنم و یه ذره بابت چیزای الکی ناراحت و نگران نشم.
    و با مشکلات اون جوری که واقعا هستن برخورد میکنم !
    چون معمولا ما مشکلارو واسه خودمون گنده ش میکنیم ولی در واقع اونا زیادم گنده نیستن.
    مثلا من فردا امتحان دارم اگه قبول نشم هیچ اتفاقی نمیفته فوق فوقش باید از اول درسمو پاس کنم و یه کم مامان بابا تذکر بدن که این چیزا دیگه عادی شده

9. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام
    خوب هدف داشتن تو زندگی میتونه خیلی تاثیر گذار باشه.همن که فکر کنی چیزی میخوای و برای رسیدن بهش برنامه ریزی و تلاش میکنی باعث میشه احساس سر زندگی و پویایی داشته باشی و از فکر کردن به چیزای حاشیه ای بپرهیزی

ارتباط با خدا خیلی مهمه .نماز آرامشی به انسان میده که هیچ چیز دیگه ای قابل مقایسه با اون نیست.خواسته های دلت رو فقط از خدای بزرگ بخوا.یه چیزم بگم که خیلی تو مستجاب شدن دعا موثر و خودت هم خوب میدونی(حرف خدا رو گوش کن و با عملت نشون بده که بهش ایمان داری)

کتاب کتاب کتاب.........
    کتاب میتونه بهترین دوستت باشه و هیچوقت هم تنهات نمیزاره.با کتاب حرف بزن ببین چیا بهت میگه

سعی کن به موضوعاتی که علاقه داری بیشتر فکرکنی در موردشون اطلاعات کسب کنی.مثلا خود من عاشق اتومبیلم.تا دلت بخواد عکس و پوستر دارم و سعی میکنم هر ماه مجلاتی که مرتبط با اتومبیله رو تهیه کنم

سعی کن با دوستان بیرون بری.دوست میتونه بهت روحیه بده .باهاشون درد ودل کن ببین چقدر سبک میشی

موسیقی و فیلم رو فراموش نکن.سعی کن فیلمهای خوب ببینی .فیلم نه تنها هنره بلکه خود زندگی و میتونه تجربیاتی که نباید تجربشون کنی رو به سادگی در اختیارت بزاره.برو انجمن فیلم اونجا دوستان فیلمهای خوب رو معرفی میکنن

ورزش
    چیزی مثل ورزش آدم رو از هیجانات منفی تخلیه نمیکنه.ورزش هم برای جسم و هم برای روح یه مسکن خوبه

بعضی وقتها تنهایی لازمه.....
    تو تنهایی به خودت و اطرافت و دنیای به این بزرگی و خالقش دقیق فکر کن.به جاهای خوبی میرسی..............

---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------

بعضی وقتها هم بی خیالی روش خوبیه .ما مشکلاتی داریم که اصلا مشکل نیستن .خودمون به اونا میگیم مشکل

سعی کنید از روانشناس هم بهره ببرید

---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

کمتر بخور بیشتر ورزش کن

11. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

موقعیکه ، به نماز جماعت دیر میرسین و مثلا 1-2 رکعت خونده شده ، باید چجوری بخونیم؟

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم اون پودر ها منظورتون واجبی هست حالا نمی دونم اسم دیگه ای هم داره یا نه
    روش استفاده ازش هم کاری نداره اونو تو اب میریزی خمیر درست میشه میزنی به قسمتی که مو هست بعد چند دقیقه میشوری و موها کنده میشه
    اما خوب من به نظرم کرم های موبر بهتر از این پودرها هستند
    الان این واجبی رو به اسم تیز بر می فروشن تو مغازه ها.

14. 3 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نمیدونم این سوال زیاد به این جا مربوط میشه یا نه
    به هر حال من یکیو میخوام که راهنماییم کنه.

من 19 سالمه و زیاد اهل ورزش نیستم ... بعضی وقتا میرم فوتبال فقط !!
    احساس میکنم که دارم شکم در میارم و استیل بدنم داره به هم میریزه البته یه کم در اومده ولی تا بیشتر از این نشده میخوام آبش کنم.
    مهمترین علت چاقی دریافت بیش از حد کالری هست, شما باید توجه کنید که چه قدر کالری دریافت میکنید و چه قدر اون رو مصرف میکنید, اگر دریافت کالری بیشتر از مصرفش باشه که باعث چاقی میشه اگر کمتر کالری دریافت کنید و بیشتر مصرف باعث لاغری میشه, حالا یا کمتر کالری مصرف کنید که هم لاغر بشید و بیشتر چاق نشید یا اینکه فعالیتتون زیاد کنید , من هم همین مشکل برام پیش اومد که به جای کاهش دریافت کالری فعالیتم رو زیاد کردم مشکل حل شد! ولی کلا شکر و قند مصنوعی نشاسته و برنج عامل چاقیه شکم هست.

16. 2 کاربر از faded بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •