خوبه شما حداقل لاگ این میشه. من که هر بار روش کلیک میکنم کانکت میشه ولی لاگ این نمیشه... فعلا که رو اعصابم داره راه میره. حالا امروز که انتخاباته، از فردا به بعد درست میشه؟؟؟؟
خوبه شما حداقل لاگ این میشه. من که هر بار روش کلیک میکنم کانکت میشه ولی لاگ این نمیشه... فعلا که رو اعصابم داره راه میره. حالا امروز که انتخاباته، از فردا به بعد درست میشه؟؟؟؟
میگم مال منم لاگین نمیشه
فقط با HTTPs لاگین میشه. که وقتی هم لاگین میشه با اون نمیشه جوین شد به کسی
ماله همه همینطوره ...
درضمن معلوم نیست تا کی اینطوری بمونه علم غیب که نداریم !
ولی احتمالا چند روز دیگه باید درست بشه
بالاخره گیم رنجر من لاگین شدفکر کنم دیگه مشکل برای همه برطرف شده باشه
![]()
وای بر ********* این ****** لعنت .
آخه گیم رنجر چه ربطی داره به مسائل 30یا30 !؟
خودشون به خودشون شک دارند. وای. بالاخره بعد از دو روز لاگین شد مال منم.
سلام من وقتی با گیم رنجر میخوام join بشم این ارور میاد وبازی بالا میاد ولی وصل نمیشه کسی میدونه مشکل چیه؟
Your internet connection is behind a Port-Restricted Cone NAT Router that may prevent you from connecting to some players in peer-peer games.
Click "Learn More" to find out how to resolve this problem
والا برای منم بعضی مواقع که سرعت پایینه این پیام رو میده ولی بعدش درست میشهسلام من وقتی با گیم رنجر میخوام join بشم این ارور میاد وبازی بالا میاد ولی وصل نمیشه کسی میدونه مشکل چیه؟
Your internet connection is behind a Port-Restricted Cone NAT Router that may prevent you from connecting to some players in peer-peer games.
Click "Learn More" to find out how to resolve this problem
من میگم یه سری مسابقات جنرالز برگزار کنیم کیا موافقا ؟؟؟![]()
به جاي جنرال بيا The lord of the Rings the rise of the witch king بازي كنيـــم.
من گشتم فهمیدم باید پورت مودمم رو باز کنمحالا چجوری خدا میدونه
![]()
دیگران هم همین مشکل را داشتند و حل شده ... جواب شما در پست 209 صفحه 21 همین تاپیک هست به اونجا مراجعه کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)