فک نمی کنم برنامه و بازی هات بپره چون همونطوری هم که خودت گفتی فلش کامل نیست.هیچکدوم از تیک های فول دانلود و بوت چنج رو هم نمیزنی ولی چون خودم قبل این کار یه مستر ریست کرده بودم و همه چی رو پاک کرده بودم دقیق نمیدونم!شاید بازی های قدیمیت دیگه کار نکنه!!دستت درد نکنه فقط یه سوال اینکه فلش کامل نیست (چون 2 تا فایلو فلش میزنیم)؟
اخه من 10 صفحه برنامه وبازی مجانی نصب کردم اگه این 2 تا فایلو بزنم 10 صفحه برنامه میپره؟؟؟(توی حافظه خود گوشیه)
دوستدار شما یاشار
نه مشکلی نداره!من خودم و اکثر دوستان اینجا بدون گارانتی خریدن.کمترین قیمتش هم فک کنم 350 باشه الان!فول فارسی هم هست!سلام دوستان.ن میخووام یه گوشی تا 400 بخرم.یکی از گزینه هام هم Waveii هستش.میخواستم ببینم نسخه بدون گارانتی بگیرم مشکلی نداره؟فارسی رو هم ساپورت میکنه ؟قیمت کف بازار چنده؟ و اینکه برنامه براش به اندازه کافی هست؟برا GPS هنوز هم از Treckbuddy استفاده میشه؟ممنون.
در مورد برنامه راستش بادا تو این زمینه کمی ضعیف عمل کرده و تعداد برنامه ها و رشد اونا کمه ولی با این حال برنامه های ضروری رو می تونی واسش پیدا کنی!واسه gps هم به تازگی برنامه ی navitel واسه بادا اومده که از نقشه های گارمین استفاده می کنه!!