دوستان به نظر شما کدام برند خرابی زیاد داره ؟ و کدام برند خوبه؟!
XFX خرابی زیاد داره؟!
چون من 6870 XFX خریدم که از شانسم مشکل داشت و برای دومین بار فرستادم گارانتی که باید تعویض بشه
دوستان به نظر شما کدام برند خرابی زیاد داره ؟ و کدام برند خوبه؟!
XFX خرابی زیاد داره؟!
چون من 6870 XFX خریدم که از شانسم مشکل داشت و برای دومین بار فرستادم گارانتی که باید تعویض بشه
منم یه بار XFXخریدم.خراب درآمد عوض کردم.انویدیا بود. بعد از 10 سال هنوزم داره کار میکنه.
یه XFX با چیپ ATIهم تازه خریدم.هنوز نریسدم تستش کنم.
تست می کنم نتیجه رو می گم.
خدا کنه خراب در نیاد![]()
Last edited by Hamed DC; 08-09-2011 at 11:54.
نه آقا انگار وضعمون زیاد هم بد نیست...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین دوتا رنک ما توی دوتا res مختلف بین تمام کسایی که از benchmark واسه crysis 2 استفاده کردن و result رو share کردن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا حالم جا اومد که اشتباه نکردم...![]()
خدا رو شکر داداش.
من که داشتم سکته ناقص می زدم.
آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ ی.خدارو شکر رد شد![]()
سافایر HD 6850 Vapor-X Edition معرفی شد.
یکی از سری های کارتهای گرافیک پر قدرت سافایر سری vapor-x میباشد HD 6850 Vapor-X جدیدترین کارت پر قدرتی است که توسط سافایر معرفی شده و خط تولید ان راه اندازی شده است. اینکارت با همان ساختار اصلی پردازشگرهای ۴۰ نانومتری سری ۶۸۰۰ ؛ دارای ۹۶۰ پردازشگر جریانی و ۴۸ واحد بافت گزاری است اما سرعت پردازشگر به سرعت ۸۰۰ مگاهرتز و سرعت حافظه ها به ۱۱۰۰ مگاهرتز افزایش پیدا کرده است که کاربران تفاوت آنرا در پردازش بخوبی می توانند تجربه نمایند.
سری کارتهای vapor حاصل نواوری و خلاقیت تیم مهندسی سافایر از این فن آوری که در صنایع فضایی و سرورهای پیشرفته مورد استفاده قرار میگرد را در سال ۲۰۰۷ معرفی نمود که علاوه بر فعالیت ساکت،دمای پایین کارت گرافیک دارای راندمان بالا می باشد در این مدل با به کار گیری بهترین و با کیفیت ترین قطعات که شامل ۱۰ فاز در قسمت مدار تغذیه VRMو استفاده از نسل دوم چو کهای الماس سیاه به همراه نرم افزار TriXX حتی قابلیت اورکلاک را در اختیار کاربر قرار داده است.نسل سوم UVD ( واحد مجتمع رمزگشای تصاویر ویدیویی)از فن آوری MVC جهت کاهش بار پردازش پردازنده در رمزگشایی تصاویر ویدیویی Blu-Ray 3D و بقیه فرمت های HD به کار گرفته شده است فن اوری های مربوط به صدا نیز در این کارت Dolby TrueHD وDTS-HD Master Audio می باشند که با خروجی نسخه ۱٫۴a HDMI هماهنگ می باشد .پشتیبانی کامل از تمام قابلیت های Microsoft DirectX 11 و DirectCompute 11در سری ۶۸۰۰ کارتهای سافایر گنجانده شده است.
HD 6850 Vapor-X Edition دارای۲عدد DVI ، mini DisplayPort 2 عدد و یک درگاه HDMI و قابلیت راه اندازی Eyefinity (SLS) را با چهار مانیتور فراهم می سازد.
سافایر کارتهای گرافیک خود را از طریق شرکت دریا کامپیوتر در ایران توزیع و گارانتی می نماید.
سلام به همگینوشته شده توسط Hamed DC
من یه 6790 به تازگی به دستم رسید.برند XFX.
شاید به جرات بتونم بگم که تنها عیب این کارت مصرف انرژی هست که کمی سروصدای پاور رو درمیاره.
دارای دو تا سوکت 6پین هست.
من تا 535 گرین تست کردم. ولی باز هم موقعی که بازی ها رو روی حداکثر کیفیت قرار میدادم بعد از 5دقیقه صدای پاور به صدای جاروبرقی روشن تبدیل میشد.
ولی وقتی که یدونه 585 که دارای دو سوکت برق 6پینه تست زدم 1ساعت Coll7رو با حداکثر کیفت در تنظیمات بازی، بازی کردم و صدایی بسیار پایین رو شاهد بودم.
دو تست بالا با 3عدد هارد 1ترابایت و چهار عدد فن 120 میلیمتری انجام شد. و سعی شد که همه کابلهای پاور رو درگیر کنم.
Last edited by Hamed DC; 08-09-2011 at 11:58.
سلام دوستان
آقا من یه سوال دارم شاید اینجا جاش نباشه ولی میپرسم
آقا من یه مشکل عجیبی با گرافیکم-msi twin frozr 6950- و مانیتور-asus ms238h- دارم مشکل اینه که وقتی بازی رو روی dx11 اجرا میکنم و بازی رو full screen اجرا میکنم بازی از تمام صفحه مانیتور استفاده نمیکنه و به اندازه 1.5 سانتیمتر از هر طرف صفحه مشکی میمونه...
مانیتور من فقط دو مدل ورودی داره که hdmi و vga همون crt هستن که با کابل های مانیتور که تبدیل از dvi به hdmi و dvi به crt هستن وصل میکنم...
حالا قضیه بدی که اتفاق میوفته اینه که مثلا وقتی crysis 2 رو اجرا میکنم روی res بالا-بیشتر از 1685*1050 تصویر هر چند دقیقه یک هنگ درسته حسابی میره که 10 ثانیه ای طول میکشه-صدا دارم و بازی در جریان هستش ولی تصویر هنگ میکنه!!!!!
این مال وقتی که با تبدیل hdmi مانیتور رو وصل کرده باشم...
حالا رفتم چند جا search کردم که بعضی ها افت frame دارن بخاطر hdmi ولی هنگ ندارن...
با vga که وصل میکنم همچین مشکلی ندارم و اتفاق جالب اینه که افزایش fps دارم!!!!!
نمیدونم انگار که vga کیفیت پایینتری نسبت به hdmi یا dvi داره؟
اگه dvi داشتم فکر میکنم مشکلی نبود ولی حالا که نیست کسی راه حلی داره؟
تمام افرادی که به مقوله سخت افزار علاقه دارند و یا حتی کسانی که به مقدار کمی با این مقوله سر و کار دارند، مطمئنا با اصطلاحات CrossFireX و SLI آشنایی کامل دارند و یا حداقل به گوششان خورده است. اما با این حال با یک مقدمه کوتاهی از این مطلب گذر می کنیم تا به معرفی یکی از کارت های گرافیک شرکت گیگابایت برسیم. CrossFireX و SLI فن آوری هایی هستند که به ترتیب توسط شرکت های AMD و انویدیا ارائه شده اند تا به کاربران و مصرف کنندگان کارت های گرافیکی خود اجازه دهند از دو کارت گرافیک و یا بیشتر بر روی یک مادربرد سازگار با این دو فن آوری به صورت همزمان بهره ببرند. هرچند که شاید تنها یک کارت گرافیک نیز تا حد بسیار زیادی کارایی مورد نظر را ارائه کند. اما استفاده از دو کارت گرافیک به صورت همزمان نیز می تواند تفاوت هایی در کارایی ارائه شده داشته باشد. برای مثال یک زمین کشاورزی را با یک گاو برای شخم زدن در نظر بگیرید. در هر صورت شخم زمین به پایان می رسد اما انجام این عمل با چندین گاو می تواند سرعت و کارایی بیشتر و در عین حال فشار کمتری بر روی گاو ها را به همراه داشته باشد. حال این مثال را برای دو کارت گرافیک و یا بیشتر در نظر بگیرید. یکی از کارت های گرافیکی مناسب برای این امر مدل GV-R695D5-2GB-B شرکت گیگابایت می باشد که به معرفی آن خواهیم پرداخت.
کارت گرافیکی R695D5-2GB-B مجهز به چیپ ست Radeon HD 6950 شرکت AMD است و از فن آوری 40 نانو متری بهره می برد. به اضافه اینکه، کلاک هسته پردازنده آن نیز 800 مگا هرتز می باشد. حافظه این محصول نیز به میزان 2 گیگابایت با پهنای باند 256 بیت است که کلاک آن نیز به 5000 مگاهرتز می رسد. در نظر بگیرید که با اعمال فن آوری CrossFireX در مجموع حافظه ای 4 گیگابایتی خواهید داشت که به طور همزمان از هر دو حافظه 2 گیگابایتی استفاده می شود. این محصول با استفاده از یک رابط PCI-E 2.1 به مادربرد شما نصب می شود و به شما 4 خروجی همزمان از طریق درگاه های HDMI، DVI-I، DVI-D و mini DisplayPort ارائه می کند. همانطور که می دانید فن آوری Eyefinity شرکت AMD قابلیت ارائه تصاویر بازی های رایانه ای را بر روی چندین صفحه نمایش دارد. به طوری که با این فن آوری وضوح تصویر بیشتر می شود و تصاویری که تا قبل از این با فضای صفحه نمایش محدود می شدند، این بار نمایش داده می شوند. GV-R695D5-2GB-B از این فن آوری پشتیبانی می کند و اگر این فن آوری با دو کارت گرافیک از این سری اتفاق بیافتد، هیچ فشاری به آن ها نخواهد آمد.
نکته دیگری که در فن آوری CrossFireX باید در نظر بگیرید، مصرف انرژی می باشد که در هنگام استفاده از دو و یا چند کارت گرافیک رخ می دهد. مدل های xx50 شرکت AMD به کارت های گرافیک ULV (Ultra Low Voltage) مشهور هستند و مصرف انرژی آن ها به حداقل رسیده است. از همین رو، یک مورد دیگر به مزیت های این کارت گرافیک برای استفاده از آن در فن آوری CrossFireX اضافه می شود. GV-R695D5-2GB-B از DirectX 11 پشتیبانی می کند و به راحتی می توانید در بازی های رایانه ای خود، تصاویری به وضوح 2560 در 1600 از آن دریافت کنید. حتی در تست های انجام شده نیز، این کارت گرافیک اصالت خود را ثابت کرده است. درچندین بازی رایانه ای مانند Battlefield Bad Company 2، دو کارت گرافیک از همین مدل در حالت CrossFireX عملکردی به مراتب بهتر از دو کارت گرافیک GTX 470 در حالت SLI داشته است که این به تنهایی امتیاز مهمی محسوب می شود. همچنین در نرم افزار 3DMark Vantage نیز در رتبه های بالاتر از GTX 480 در حالت SLI قرار گرفته است. با توجه به دیگر تست های انجام شده بر روی این کارت گرافیکی و نتیجه بسیار مطلوب آن ها، بسیاری از منتقدان کارت گرافیکی GV-R695D5-2GB-B را بسیار موفق دانسته اند. در نتیجه با در نظر گرفتن توضیحات داده شده و تنها همین بررسی مختصر می توان نتیجه گرفت که این کارت گرافیک، بهترین گزینه برای کسانی است که فکر اعمال فن آوری CrossFireX را در سر دارند
سلام اگه من بخوام یه ATI RADEON 6950 بخرم چقدر برام در میاد؟(دقیق لطفا)
مشخصه که ایراد از کابل hdmi شما ، کابلتون توانایی data rate بالا رو نداره شما بایستی از کابل hdmi 1080p v1.4a استفاده کنی و یا از همون پورت آنالوگ مانیتورت استفاده کنی فرقی تو تصویر ندارن فقط صدا رو باید از اسپیکر بگیری کلا پورت hdmi برای اتصال به tvسلام دوستان
آقا من یه سوال دارم شاید اینجا جاش نباشه ولی میپرسم
آقا من یه مشکل عجیبی با گرافیکم-msi twin frozr 6950- و مانیتور-asus ms238h- دارم مشکل اینه که وقتی بازی رو روی dx11 اجرا میکنم و بازی رو full screen اجرا میکنم بازی از تمام صفحه مانیتور استفاده نمیکنه و به اندازه 1.5 سانتیمتر از هر طرف صفحه مشکی میمونه...
مانیتور من فقط دو مدل ورودی داره که hdmi و vga همون crt هستن که با کابل های مانیتور که تبدیل از dvi به hdmi و dvi به crt هستن وصل میکنم...
حالا قضیه بدی که اتفاق میوفته اینه که مثلا وقتی crysis 2 رو اجرا میکنم روی res بالا-بیشتر از 1685*1050 تصویر هر چند دقیقه یک هنگ درسته حسابی میره که 10 ثانیه ای طول میکشه-صدا دارم و بازی در جریان هستش ولی تصویر هنگ میکنه!!!!!
این مال وقتی که با تبدیل hdmi مانیتور رو وصل کرده باشم...
حالا رفتم چند جا search کردم که بعضی ها افت frame دارن بخاطر hdmi ولی هنگ ندارن...
با vga که وصل میکنم همچین مشکلی ندارم و اتفاق جالب اینه که افزایش fps دارم!!!!!
نمیدونم انگار که vga کیفیت پایینتری نسبت به hdmi یا dvi داره؟
اگه dvi داشتم فکر میکنم مشکلی نبود ولی حالا که نیست کسی راه حلی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)