مال ما که خیلی خوب کار میکنه
مخابرات و صبانت
سلام دوستان من یه گوشی b3410 سامسونگ دارم که روش skyp نصب کردم ولی کار نمیکنه اگه مشه کمکم کنید
گوشی b3410 جاوا هست و سیم کارتمم ایرانسل
ISP به آی اس پی هم فرق می کنه کلا بگیر نگیر داره. تجربه شخصی می گه یاهو مسنجر بهتر عمل می کنه
اسکایپ من بیشتر مواقع کار نمیده!
البته بگیر نگیر داره... بعضی وقتها چند دقیقه ای وصل میشه!
چی کارش کنم؟
سپاس
اصولا کاریش نمی شه کرد
یه امتحانی با نرم افزارهای معلوم الحال بکن ببین جواب می گیری یا نه![]()
دوستان 2-3 روزه با این تغییراتی که جدیدا تو اینترنت دادن نرم افزارای مکالمه 30 ثانیه یبار قطع میشه.راه حلی هست؟
یاهو مسنجر فعلا سلام می رسونه
مگر اینکه این یکی هم آی اس پی متفاوت جواب متفاوت بده.
ایشا... همه چی درست می شه
سلام دوستان. من به خاطر شغلم مجبورم دایم با خارج کشور در تماس باشم. این روزا اسکایپ برای اون وریا مثل آدرس ایمیل میمونه و همش یدونه آی دی اسکایپ دارن. چون اکثرا حوصله نوشتن با میل رو ندارن ترجیح میدن مستقیما صحبت کنن. ولی متاسفانه اسکایپ تو ایران کار نمیکنه.
میخواستم ببینم راهی هست که بشه با اسکایپ تو ایران کار کرد؟ برای استفاده حتما باید هیلتر شک ن استفاده کنم.
ممنون میشم سریع جوابم رو بدین
با سلام
من تازه با این نرم افزار اشنا شدم
ایا میتونم با شماره موبایل داخلی هم تماس بگیرم ؟
کارم جوریه که خیلی با موبایل در تماسم ، تو نت سرچ کردم دیدم بعضی ها اکانتش رو میفروشن
در ضمن با عراق هم خیلی در تماس هستم که متاسفانه به علت انتخابات خط ها رو قفل کردن
به نظر شما با این نرم افزار میشه کار هام رو انجام بدم ؟
اون جوری که اکانت داشته باشم و یکی دیگه هم داشته باشه راحته ، منظورم تماس با موبایل داخلی و مثلا موبایل عراق هستش
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
دوستان این اسکایپ با وی پی ان هم مشکل داره و کانکت نمیشود راهی است برای رفع مشکل
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)