تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 89 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 881

نام تاپيک: Wildfire | گوشي ارزان قيمت HTC با سيستم عامل اندرويد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض چند سوال در مورد وایلدفایر

سلام دوستان
    بودجه من در حدود سیصد هزار تومن هست و در نظر دارم HTC Wildfire رو بخرم ولی برای اطمینان سوال هام رو مطرح می کنم.
    1- سیستم عامل و CPU: چند سوال داشتم در مورد آندروئید. من جایی خوندم کارکردن با آندروئید مشکل هست و خیلی جاها نیاز به -- کردن و کارهای عجیب غریب داره. واقعا اینطور هست؟ مثلا میگن برای استفاده از بلوتوث، جی.پی.اس و حتی ارسال و دریافت اس.ام.اس فارسی در گوشی وایلدفایر نیاز به -- کردن گوشی هست! واقعا اینجوریه؟
    سوال دیگه در مورد آندروئید این هست که قابلیت آپدیت شدن به ورژن 2.2 یا 2.3 رو داره و در این صورت وایلدفایر با توجه به cpu پایینش عملکرد خوبی خواهد داشت؟
    2- در مورد دیسپلی گوشی. واقعا صفحه نمایش وایلدفایر خیلی بد هست؟ من جایی خوندم که نوشته بود با این دیسپلی ضعیف وایلدفایر امکاناتی مثل سیستم عامل به هیچ کاری نمیاد. مثلا میگن کارکردن با اینترنت در وایلدفایر جالب نیست. اگه توضیح بدید منون میشم. یا اینکه مثلا تصویر برنامه ها را کامل نشون نمیده؟
    3- برای من فیلم برداری مهم نیست ولی عکاسی مهمه. کیفیت عکس چطور هست؟
    4- ممنون میشم اگه در مورد امکان استفاده از جی.پی.اس بدون اتصال به اینترنت توضیح بدید. آیا جی.پی.اس وایلدفایر قابل مقایسه با برنامه Ovi نوکیا هست؟
    5- به نظرتون گوشی رو با گارانتی بخرم با بدون گارانتی؟
    ممنون از اینکه به سوال های زیاد بنده جواب میدید.

2. این کاربر از mmm_admiralty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا یه مشکلی پیش اومده برا گوشیم لطفا کمک کنید
    توی قسمت اس م اس ها، قبلا ابتدا اس ام اس های ارسالی رو درج می کرد بعد اون اس م اس های دریافتی یعنی وقتی پنجره اس م اس رو باز می کردم اخرین اس ام اسی که برام اومده رو می دیدم، اما الان برعکس شده وقتی پنجره باز میشه اخرین قسمت پیام هایی که خودم فرستادم رو می بینم
    چه کنم؟ مشکلی هست؟ یا تنظیماته؟
    و دو تا اس ام اس فرستادم و دو تا دریافت کردم، اونوقت برای ارسال شده ها نوشته mon,7 feb 2011 و برای دریافتی ها wed,26 jan 2011ف در صورتی که همه این اس ام اس ها در یک زمان بوده.اصلا قاطی پاتی تاریخ زده
    Last edited by faridtabasi; 27-01-2011 at 00:24.

4. این کاربر از faridtabasi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Lord-Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kuhdasht

پيش فرض

سلام دوستان
    بودجه من در حدود سیصد هزار تومن هست و در نظر دارم HTC Wildfire رو بخرم ولی برای اطمینان سوال هام رو مطرح می کنم.
    1- سیستم عامل و CPU: چند سوال داشتم در مورد آندروئید. من جایی خوندم کارکردن با آندروئید مشکل هست و خیلی جاها نیاز به -- کردن و کارهای عجیب غریب داره. واقعا اینطور هست؟ مثلا میگن برای استفاده از بلوتوث، جی.پی.اس و حتی ارسال و دریافت اس.ام.اس فارسی در گوشی وایلدفایر نیاز به -- کردن گوشی هست! واقعا اینجوریه؟
    سوال دیگه در مورد آندروئید این هست که قابلیت آپدیت شدن به ورژن 2.2 یا 2.3 رو داره و در این صورت وایلدفایر با توجه به cpu پایینش عملکرد خوبی خواهد داشت؟
    2- در مورد دیسپلی گوشی. واقعا صفحه نمایش وایلدفایر خیلی بد هست؟ من جایی خوندم که نوشته بود با این دیسپلی ضعیف وایلدفایر امکاناتی مثل سیستم عامل به هیچ کاری نمیاد. مثلا میگن کارکردن با اینترنت در وایلدفایر جالب نیست. اگه توضیح بدید منون میشم. یا اینکه مثلا تصویر برنامه ها را کامل نشون نمیده؟
    3- برای من فیلم برداری مهم نیست ولی عکاسی مهمه. کیفیت عکس چطور هست؟
    4- ممنون میشم اگه در مورد امکان استفاده از جی.پی.اس بدون اتصال به اینترنت توضیح بدید. آیا جی.پی.اس وایلدفایر قابل مقایسه با برنامه Ovi نوکیا هست؟
    5- به نظرتون گوشی رو با گارانتی بخرم با بدون گارانتی؟
    ممنون از اینکه به سوال های زیاد بنده جواب میدید.

-اصلا اینطور نیست. برای اس ام اس فارسی فقط کافیه یه نرم فازارو با چند تا کلیک نصب کنی و برای جی پی اس هم همینطور. اصلا نیازی به -- نداره و من خودم کمتر از بیست دیقه دوتاشو را انداختم
    -اگه منظورت اینه که نخواهد داشت باید بگم که سی پیوش پائین نیست. دور از روت چرت گفتن
    -خیلی بد نیست اما نصبت به صفحه نمایشش یه مقدار رزولوشن پائین هست و برای کاربرای حرفه ای یه مقدار آزار دهنده ، یه مقدار!
    -کیفیت عکس و فیلم به نظر من خوبه. دوربینش در مقایسه با 5 مگا پیکسلی های دیگه خیلی بهتره
    -بستگی داره از چه برنامه ای استفاده کنی. مثلا من خودم از اقلیم استفاده میکنم که قیمتش 20 تومنه و خیلی امکاناته خوبی داره (اگر چه یه سری باگ ها داره که خوب نرم افزار ایرانی...)
    البته از maverick هم استفاده میکنم که امکاناته کمتری داره ولی بازم به نظره من عالیه. در کل نگران GPS نباش
    -من خودم بدون گارانتی گرفتم چون به گارانتی اعتقاد ندارمولی یه جایی شنیدم که گارانتی یاس فارسی سازم نصب میکنن و یه سری خدمات پس از فروش داره که باز به نظره من نمی ارزه
    -وظیفه بوده

6. 4 کاربر از Lord-Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

سلام .من میخوام wildfire بخرم. آخرین قیمتی هم که دارم بدون گارانتی 305تومنه. به نظرتون اگه صبر کنم بعد عید نوروز قیمیتش میرسه به 250 اینا؟ در ضمن من زیاد به گوشی عوض کردن عادت ندارم. 3 سال K750 داشتم. 3 سال هم 6120c ! الان دیگه واقعا از این 6120 خسته شدم
    با بودجه 250 الی 280 میخوام آندروید رو تجربه کنم! زیادم اهل بازی 3 بعدی با کیفیت نیستم ولی از بازیهای فکری و جالب خیلی خوشم میاد. زیاد هم نرم افزار نصب میکنم. به نظرتون wildfire گزینه خوبیه برای من؟ اگه نه، چی پیشنهاد میکنید؟
    (در ضمن تو سایت gsm نوشته بود خیلی از نرمافزارها با این رزلوشن مشکل دارن. درسته؟(مثلا این دیکشنری رو یکی نصب کنه ببینیم جواب میده روش؟ چون واقعا به این احتیاج دارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )
    ممنون میشم دوستانی که تجربشو دارن راهنماییم کنن)
    Last edited by ehsan_update; 27-01-2011 at 23:23.

8. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kuhdasht

پيش فرض

یه نکته ی خیلی جالب : لینک هایی که برای دانلود گذاشته حتی زمانی که به سرور v--p--n وصل میشم هیلتره

---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------

راستی برای بازی های سه بعدی فقط یه کم مشکل داره بقیه ی نرم افزار ها و بازی ها بدون هیچ مشکلی نصب میشن
    قیمتش هم فک نکم تا سال دیگم بشه 250 ولی دو رو ور 290 شاید
    در ضمن معمولا نزدیکای عید همه چی گرون میشه نه ارزون

10. 2 کاربر از Lord-Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .من میخوام wildfire بخرم. آخرین قیمتی هم که دارم بدون گارانتی 305تومنه. به نظرتون اگه صبر کنم بعد عید نوروز قیمیتش میرسه به 250 اینا؟ در ضمن من زیاد به گوشی عوض کردن عادت ندارم. 3 سال K750 داشتم. 3 سال هم 6120c ! الان دیگه واقعا از این 6120 خسته شدم
    با بودجه 250 الی 280 میخوام آندروید رو تجربه کنم! زیادم اهل بازی 3 بعدی با کیفیت نیستم ولی از بازیهای فکری و جالب خیلی خوشم میاد. زیاد هم نرم افزار نصب میکنم. به نظرتون wildfire گزینه خوبیه برای من؟ اگه نه، چی پیشنهاد میکنید؟
    (در ضمن تو سایت gsm نوشته بود خیلی از نرمافزارها با این رزلوشن مشکل دارن. درسته؟(مثلا این دیکشنری رو یکی نصب کنه ببینیم جواب میده روش؟ چون واقعا به این احتیاج دارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )
    ممنون میشم دوستانی که تجربشو دارن راهنماییم کنن)
    اگه عجله نداری بله . بذار بعد از عید بخر . مثلا اوایل اردیبهشت !! مطمئنا یه خورده پایین تر میاد . کلا این گوشی یکی از بهترینهای بازاره که آندروید دارن .

12. 2 کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام این درسته که مسگن فقط با اوپرا اینترنت باز می شه؟
    سایت های فارسی رو نمی تونم با وایلد فایر باز کنم!
    برا جی پی اس هم مثل نوکیا دتبال یه سخنگو هستم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kuhdasht

پيش فرض

سلام این درسته که مسگن فقط با اوپرا اینترنت باز می شه؟
    سایت های فارسی رو نمی تونم با وایلد فایر باز کنم!
    برا جی پی اس هم مثل نوکیا دتبال یه سخنگو هستم
    ممنون
    نه من خودم سایتای خارجی رو با مرورگر فابریک باز کردم اما سایت های فارسی رو باید فارسی ساز داشته باشی حتما
    در مورد جی پی اس هم نرم افزار اقلیمو بخر که سخنگوی فارسی داره

15. 2 کاربر از Lord-Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DiDaX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من آخرش موندم اینو بگیرم یا نه
    آخه یکی میگه خوبه بگیر یکی دیگه میگه ارزشش رو نداره

17. این کاربر از DiDaX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

کسی آندروید 2.2 رو روی wildfire نصب کرده؟ اگه آره لطفا بگید جواب میده یا نه؟ چه جوریاست؟ خیلی با 2.1 فرق داره؟ سرعتش که کم نمیشه با اون؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •