من با برنامه انلاین شدم برنامه ip هم بهم داد اما network id , password می خواد میزنم ارور میده یک ایدی اگر بسازی ممنون میشم من ساختم اما ارور میده
من با برنامه انلاین شدم برنامه ip هم بهم داد اما network id , password می خواد میزنم ارور میده یک ایدی اگر بسازی ممنون میشم من ساختم اما ارور میده
احتمالاً باگ هست...
و باگ رو کاریش نمیشه کرد.
اقا نشد سیو نمیشه.............
لیگ میرم نمیشه سیو کرد
من شما رو Off دارم میبینم بعد شما چه جوری منو On میبینی؟
نیمدونم این Hamachi چشه . الان تو یه رومه هندی بودم 4 نفر ور on میدیدم فقط مشکل این بود که همه AFK بودن جواب ما رو نمیدادن.
ولی الان اصلا Off نشون میده
دوستان کسی تا حالا به این مشکل تو Hamachi خورده ؟ راهی به نظرتون میرسه؟
یه کاری کنید امشب یه دست Online بزنیم![]()
سلام دوستان منم بازیو گرفتم میخوام بدونم اصله یا نه ؟!! حجم پوشه fifa 11 در مسیر نصب 6.30گیگه درسته ؟ اصله یه نه؟؟؟
بله درست 6.3 گیگه.
روی اسمها راست کلیک کن یه ping بزن ببین چنده
سرعت حرکت پای بازیکنا رو حالت معمولی(یعنی حالتی که نمی دئی باهاشون )خیلی زیاده تو این حالت دیگه نمی شه دریبلا رو انجام داد و خود بازی هم غیر طبیعی می شه در ضمن سرعت بازی سی پی یو هم به این خاطر رفته بالاچرا میری تو بخش ورزشگاه Dry رو انتخاب می کنی
سرعت از چه لحاظ؟من فقط دنبال سرعت بالایم، شده گرافیک بازی رو پایین میارم تا بیشترین سرعت رو داشته باشم.
تو ویرایش که نمیشه اعداد بازیکنان رو بالا برد فقط میشه کم کرد،البته شاید بازی کنن تقویت بشن
رزولیشنم هم دیگه از این بالاتر نمی ره که بخوام باهاش فریمو کم کنم واقعا نمی دونم مشکل از چیه تنظیماتم دقیقا عینه نسخه دموئه
نمی دونم
الان فقط یکی آنه(سبزه)
HADI-PC
من باید برم ، باشه واسه وقتی 11 رو حرفه ای شدیم
راستی Firewall رو خاموش کنید شاید جواب بده (مال من تا الان روشن بود)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)