تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 98 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 971

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید هر نوع موتورسیکلت

در آغاز فعالیت 2mnzone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

وااااای چه گرون!!! به نظرم با این قیمت میتونی موتور شوکا بگیری که هم از لحاظ قیافه و هم از لحاظ کیفیت چندین برابر از کویر بهتره!!!
    ولی توصیه ی من به شما اینه که بیشتر از 970 برای موتور چینی خرج نکن با 950تا 990 میتونی یه موتور کاب خوب و رو پا بگیر مثل پیشتاز، نامی ، پیشرو، هیرمن، احسان، لوتوس و ...
    باز هم خود دانید...
    اگه میخوای 1.200 خرج کنی 300تا دیگه بذار روش و موتور مالزی بخری و یا موتور تایوانی که انرژی میزنه حدود 1.600 هست ولی دادن 1.200 به موتور چینی زوره، حالا هر چی هم میخواد درجه یک چینی باشه ولی در کل تصمیم نهایی به خودتون بر میگرده...
    والا من دیروز رفته بودم به قصد همون موتور انرژی ولی اینا هیچ کدوم که نداشتن هیچ، طوری وانمد میکردن که انگار تا حالا اسمشم نشنیدن! همشون میگفتن ما متفرقه کار نمیکنیم. شوکا هم ندیدم. دقت نکردم یعنی. ولی لوتوس بود میگفت 910 بهم میده. میدونی تا حالا موتور نداشتم میخوام اذیتم نکنه. حالا 200 بالا پایینش خیلی دردی از من دوا نمیکنه. یعنی این رادیسون و لوتوس فرقی ندارن با هم؟؟ راستی کمک های عقبشم میگفت گازیه که 50 تومنی بیشتر از معمولیاشه!

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیرمرد شرمنده دیر جواب دادم این چند روز خیلی سرم شلوغ بود. ممنون بابت جوابت
    آقا ما به حرف شما گوش دادیم و با اخوی گرام صحبت کردیم قرار شد ایشون پول موتور رو بدن، من هم با قرض های قبلی طی 10 ماه بهشون برگردونم.
    امروز رفتم سمت سبلان و نظام آباد، کلی گشتم، یه کویر رادیسون رنگ مسی نشون کردم که ایشالله فردا عصر برم بخرمش. قیمت گفت 1150
    بعد چندتا نکته:
    1- فروشنده ها همگی میگفتن که کویر دیگه نه کلاه میده نه گارانتی میکنه. اگر قلنامه رو امضا کنی بری اونو خیابون کیلومترش کار نکنه مسئولیت با من نیست! خواستم بدونم شما ا دوستان اطلاعاتی دارن؟
    2- اون برگه تردد رو دیدم، همشون داشتن، ظاهراً خود پلیس بهشون داده تا آماده شدن سند و کارت که 15 تا یه ماه به ترتیب طول میکشه. آرم پلیس هم داشت!
    3- من و داداشم هردو معلمیم، از موتور هیچ سررشته ای نداریم. به چه نکاتی موقع خرید این موتور دقت کنم خدایه نکرده تو این مملکت گل و بلبل کلاه سرم نره؟!

ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین در اختیارم بذارین شدیداً بهش نیازمندم....
    چرا نظام آباد ؟
    تشریف ببرید هلال احمر . ضلع غربیه میدون رازی هم کمی قدم بزنید . موتورهای متنوع تری پیدا می کنید .
    برای گارانتی باید با خدمات پس از فروش شرکتها تماس بگیرید و به گفته دلالان توجه نکنید . اگر کمپانی ایرانی هست ، پس خودش نمایندگیهاش رو بشما معرفی می کنه
    گارانتی موتورسیکلت هم موضوعیست که در ایران عملا وجود نداره . همین محصولات معروفش مثل آپاچی و پولسار فقط خدمات پس از فروش دارند

خرید موتورسیکلت سختتر از اتومبیله و باید چندین بار بازار رو پیاده گز کنید و اسم مغازه ها و رنج قیمتها رو بگیرید . حتی نمایندگیهای یک کمپانی در قیمت با هم اختلاف دارند

بعد که از خرید مطمئن بودید یکبار دیگه داخل مغازه شید و متورتون رو برانداز کنید و برچسبهای کنترل کیفیت و کیلومتر اعلام شده و وضعیت تایرها رو بررسی کنید . اگر از نمایندگی با تعداد محصول زیاد خرید می کنید این موارد زیاد مهم نیستند . اما دلالها گاهی موتورسیکلت دست دوم می فروشند . باید موتور رو روشن کنید و از صدای ریتمیک انجین مطمئن بشید و روانی تعویض دندهو کنترل چراغها و داشبرد موتورسیکلتو فنرها و انعطاف فرمان و دسته کلاچ و باز نشده بودن انجین که البته کار هر کسی نیست
    باقیش رو در تاپیک خرید موتور صفر کیلومتر پیگیری کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

والا من دیروز رفته بودم به قصد همون موتور انرژی ولی اینا هیچ کدوم که نداشتن هیچ، طوری وانمد میکردن که انگار تا حالا اسمشم نشنیدن! همشون میگفتن ما متفرقه کار نمیکنیم. شوکا هم ندیدم. دقت نکردم یعنی. ولی لوتوس بود میگفت 910 بهم میده. میدونی تا حالا موتور نداشتم میخوام اذیتم نکنه. حالا 200 بالا پایینش خیلی دردی از من دوا نمیکنه. یعنی این رادیسون و لوتوس فرقی ندارن با هم؟؟ راستی کمک های عقبشم میگفت گازیه که 50 تومنی بیشتر از معمولیاشه!
    لوتوس طرح قشنگی داره و شوکا هم از همشون قشنگ تره و کیفین قطعاتشم بهتره...
    ولی در کل هر کدوم از برندهایی رو که گفتم (پیشتاز، پیشرو، نامی، لوتوس، کویر، احسان، هیرمن و...) بخرید خوبه و تو این موارد شانس خیلی موثره که موتور خوب براتون دربیاد چون از هر 10 تا یکی دوتا بعضی اوقات مشکل پیدا میکنند چون ایران و چین که دست به دست هم بدن میشه...

ودرمورد لوتوس فکر میکنم گرونتره بازم از چند جا قیمت کنید...

زیاد هم به قشنگی موتور فکر نکنید و به فکر کیفیت باشید چون خدایی نکرده با یک تصادف کوچیک قیافه ی دوست داشتنی موتور ...
    پس دنبال یک موتور ساده در عین حال زیبا و با کیفیت باشد و خوب موتورو قبل تحویل اندازو ورنداز کنید و از جاهای محتلف قیمت بگیرید ودر نهایت تصمیم خودر ا جهت خرید اعمال نمائید...

بازهم اگه کمکی از دست بنده در بیاد در خدمتم...

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پیرمرد و Netizen جان ممنونم از راهنماییتون. خیلی به دردم خورد.
    من بالاخره یه سابین مدل sx125 دیروز به قیمت 1160 از یکی از آشناهامون خریدم. خودش که خیلی تعریف کرد. گفت یا سابین بگیر یا انرژی که من سابین رو بیشتر خوشم اومد.
    تو پست بعدی ازش عکس میزارم و کامل در موردش توضیح میدم...
    Last edited by 2mnzone; 12-07-2011 at 16:16.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض سابین sx125

خب اینم عکس و مشخصات موتور ما واسه اونایی که دنبال موتور میگردند:

مدل: سابین sx125 (طرح ویو)

همراه موتور یه دزدگیر بود که در شکل زیر عکس سوییچ و دزدگیر رو میبینید. خوبیش به اینه که بدون همراه داشتن سوییچ و فقط با یه دکمه روی ریموت میشه از راه دور موتو رو روشن و خاموش کرد.

اون برامدگی که روی سوییچ مشخصه، برای باز کردن کاور روی ورودی سوییچ در موتور هستش که در شکل زیر میبینید. برای امنیت بیشتر گذاشتن که بدک نیست.

چندتا عکس هم از جاهای دیگه موتور گذاشتم که خودم موقع خرید خیلی دنبالش بودم ولی جایی پیدا نکردم. برای دوستانی که میخوان خوب بررسیش کنند:

کمک های عقب گازی هستش:

اینم از فضای زیر صندلیش که من خودم قبل از خرید چون ندیده بودم خیلی برام مهم بود. نسبتاً فضای خوبی داره که یه جای مخصوص با پوشش پلاستیکی داخل فضا جدا شده برای جعبه ابزار:

اینم جعبه ابزار و مخلفات داخلش که خود شرکت رو موتور گذاشته بود:

عکس کیلومتر شمار در شب موقع روشن بودن چراغ پشت آن. در ضمن کیلومتر شمار کلی و آمپر بنزین دیجیتالی هستش:

و ترمز جلو دیسکی:

یه فیلم هم گرفتم که طرز کار دزدگیر و دکمه استارت روی ریموت و صدای موتور رو تست کردم توش. فعلاً صدا و تصویر ناهماهنگه. به محض اینکه درست بشه رو یه سایت اشتراک فیلم ایرانی میزارم که بدون قند شکن همه بتونند ببینند!

چه پست کاملی شد

دوستان کسی سؤالی داشت در خدمتم...
    Last edited by 2mnzone; 12-07-2011 at 18:32.

6. 2 کاربر از 2mnzone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خب اینم عکس و مشخصات موتور ما واسه اونایی که دنبال موتور میگردند:

مدل: سابین sx125 (طرح ویو)

همراه موتور یه دزدگیر بود که در شکل زیر عکس سوییچ و دزدگیر رو میبینید. خوبیش به اینه که بدون همراه داشتن سوییچ و فقط با یه دکمه روی ریموت میشه از راه دور موتو رو روشن و خاموش کرد.

اون برامدگی که روی سوییچ مشخصه، برای باز کردن کاور روی ورودی سوییچ در موتور هستش که در شکل زیر میبینید. برای امنیت بیشتر گذاشتن که بدک نیست.

چندتا عکس هم از جاهای دیگه موتور گذاشتم که خودم موقع خرید خیلی دنبالش بودم ولی جایی پیدا نکردم. برای دوستانی که میخوان خوب بررسیش کنند:

کمک های عقب گازی هستش:

اینم از فضای زیر صندلیش که من خودم قبل از خرید چون ندیده بودم خیلی برام مهم بود. نسبتاً فضای خوبی داره که یه جای مخصوص با پوشش پلاستیکی داخل فضا جدا شده برای جعبه ابزار:

اینم جعبه ابزار و مخلفات داخلش که خود شرکت رو موتور گذاشته بود:

عکس کیلومتر شمار در شب موقع روشن بودن چراغ پشت آن. در ضمن کیلومتر شمار کلی و آمپر بنزین دیجیتالی هستش:

و ترمز جلو دیسکی:

یه فیلم هم گرفتم که طرز کار دزدگیر و دکمه استارت روی ریموت و صدای موتور رو تست کردم توش. فعلاً صدا و تصویر ناهماهنگه. به محض اینکه درست بشه رو یه سایت اشتراک فیلم ایرانی میزارم که بدون قند شکن همه بتونند ببینند!

چه پست کاملی شد

دوستان کسی سؤالی داشت در خدمتم...
    اینم سایت محصول برای کسانی که میخوان اطلاعات بیشتری پیدا کنند...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینم سایت محصول برای کسانی که میخوان اطلاعات بیشتری پیدا کنند...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون عزیز سایت کاملی هم داره!

داره خودمونی میشه MOZNEB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام علیکم

آقا مبارک باشه

این دزدگیر چند هست ؟
    باز دارنده ی خوبی هست ؟مطمئنه ؟
    چطور میخوای آب بندیش کنی ؟

متشکرم

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام علیکم

آقا مبارک باشه

این دزدگیر چند هست ؟
    باز دارنده ی خوبی هست ؟مطمئنه ؟
    چطور میخوای آب بندیش کنی ؟

متشکرم

آقا مخلصم سلامت باشید.
    والا دزدگیر رو خود موتور بود و من از قیمت آزادش خبر ندارم.
    عملکردش هم خوب بود به نسبت. به محض تکون خوردن موتور یا حتی نشستن روی اون، صداش درمیاد.
    در مورد آب بندی هم فعلاً تا 500 کیلومتر با دور موتور غیر یکنواخت و حداکثر سرعت 50 تا میرم. بعد تا 1000 تا همین روال رو ادامه میدم با حداکثر سرعت 60 تا. این چیزیه که تو دفترچه نوشته!
    Last edited by 2mnzone; 12-07-2011 at 20:43.

11. این کاربر از 2mnzone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MOZNEB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا مخلصم سلامت باشید.
    والا دزدگیر رو خود موتور بود و من از قیمت آزادش خبر ندارم.
    عملکردش هم خوب بود به نسبت. به محض تکون خوردن موتور یا حتی نشستن روی اون، صداش درمیاد.
    در مورد آب بندی هم فعلاً تا 500 کیلومتر با دور موتور غیر یکنواخت و حداکثر سرعت 50 تا میرم. بعد تا 1000 تا همین روال رو ادامه میدم با حداکثر سرعت 60 تا. این چیزیه که تو دفترچه نوشته!
    سلام علیکم

حتما یه خون بریز

اینکه روش بشینن و صداش در آد که بده ، ما پایین شهریم خیلی جاها موتور میزاری ، میرن روش میشینن
    ببین تنظیم حساسیت نداره ؟

اینطور آب بندی که موتور گرگ نمیشه تنبل بار میاد

یه موتور ساز بود میگفتن برای آب بندی میره جاده ی شهرری - ورامین و ساسات رو میکشه بالا و تا ورامین پد پد گاز میده به موتور فکر کنم دو ترک ، بعد از ورامین تا شهرری ، ساسات پایین ، برمیگرده ؛ موتور گرگ گرگ میشه . نمیدونم درسته یا نه .

البته میتونی بیای جاده بی بی شهربانو بعد یکی دو باک بنزین گرگش کنی

مصرفش چطوره ؟ ویو رو که میگن کمه مصرفش

متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •