کسی تا حالا همه ی سختیای بازیو رفته که به سوال من پاسخ بده؟؟؟
کلا خود بازی چندتا اسکین رو باز می کنه؟؟؟؟؟؟؟
اگه مد دانته ماست دای رو برم چی برام آنلاک میکنه؟
لطفا اگه رفتید راهنمایی کنید!!!!!!!!!!!
کسی تا حالا همه ی سختیای بازیو رفته که به سوال من پاسخ بده؟؟؟
سلام
بازی خیلی بهتر ازون چیزی که فکر میکردم بود! هم داستانش و هم گیم پلیش. گرافیکش هم خیلی هنری و زیباست.
ولی یه موضوعی توی داستانش هست که یکی از دوستان هم گفت و اون هم در مورد مادر دانته هست و منو گیج کرده! البته من هنوز اوایل بازیم! یه جایی برادره داستان عاشقی مادرش ( که فرشته معرفی میشه!) با پدرش که شیطان هست را تعریف میکنه ! در صورتی که مادر دانته تا جایی که من هم یادمه انسان بود!
تا حدودی یادمه که خودمم تو سری های قبل میگفتم مادرشون انسان هست ولی به نظرم چون مادرشون خیلی قوی نبوده به همین دلیل انسان بهش میگفتن ولی در اصل انجل بوده... تو تصاویری هم که تو همین نسخه 5 نشون میداد اسپاردا موقع تبعید فرم انسانی داشت یعنی نمیشه قبول کرد که تو این سری داستان عوض شده و فقط طرز نمایشش فرق کرده (بخاطر دنیای معمولی و لیمبو و اینها)
محتوای مخفی: !!!
Last edited by Azhang; 08-02-2013 at 14:58.
.......................
عاقا تو مرحله 18 که 4 تا ژنراتور داره، تو تونل ژنراتوری که علامت ستاره داره یه کلید نقره ای اون بالا است. چطوری باید گرفتش؟
خیلی بلنده تا اونجا هم نمیشه پرید. دشمنی هم اونجا در اختیار نیست از روش بلند بپره برسه اونجا. کسی تونسته بگیرتش؟
اگه بازیو روی درجه DMD تموم کنی Super Dante برات باز میشه که DT نامحدودی بهت میدهکسی تا حالا همه ی سختیای بازیو رفته که به سوال من پاسخ بده؟؟؟
اگه منظورت همون مرحله ای هستش که با ورجیل دارید برای باز کردن در تلاش می کنیدعاقا تو مرحله 18 که 4 تا ژنراتور داره، تو تونل ژنراتوری که علامت ستاره داره یه کلید نقره ای اون بالا است. چطوری باید گرفتش؟
خیلی بلنده تا اونجا هم نمیشه پرید. دشمنی هم اونجا در اختیار نیست از روش بلند بپره برسه اونجا. کسی تونسته بگیرتش؟
داخل اون تونل موقع برگشتن سمت راست یک راه فرعی هستش که مسیر رو میرسونه به اون کلیده
پس ورجیلی در کار نیست؟؟؟
سوپر دانته رو که خیلی وقته باز کردم.
یدون اونم که اصلا نمیشه هل اند هل رو بری. برا من فقط مد هل اند هل مونده که یه مرحله مونده تموم کنم. اگه تموم شد می گم چی باز کرد.
من رو اخرین درجه سختی بازی نرفتم بعد تموم کردنش هم ادامه ندادم ، ورجیلی اضاف نشد
تو خبرها هم از قبل تا اونجایی که یادمه گفته بودن کلا ورجیلی در کار نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)