البته اسم نسخه جدید فیلم Mortal Kombat Rebirth هستگفته شده فیلم mortal kombat reborn شامل 10 قسمت هست
در ضمن یعنی چی که نسخه جدید شامل ده قسمته؟!
من متوجه نشدم...میشه توضیح بدی!!!
البته اسم نسخه جدید فیلم Mortal Kombat Rebirth هستگفته شده فیلم mortal kombat reborn شامل 10 قسمت هست
در ضمن یعنی چی که نسخه جدید شامل ده قسمته؟!
من متوجه نشدم...میشه توضیح بدی!!!
چند وقت پيش يه فيلم كوتاه 8 دقيقه اي به اسم Mortal Kombat Rebirth ساختن كه خيلي تركوند!Ed Boon هم گفتش كه فيلم خيلي جالب بوده و از اين جور حرف ها!حالا ميخوان سريالي(بهتره بگيم ميني سريال)طبق Mortal Kombat Rebirth بسازن.اين سريال 10 قسمته و هر قسمتش بين 8 تا 15 دقيقه هست و فقط به صورت اينترنتي پخش ميشه.![]()
ممنون
ولی من فکر میکردم این mortal kombat rebirth یک فیلم کامله و قراره بعدا اکران بشه؟!
پس اونی که ما دیدیم فیلم کامل بوده و نه تریلر؟!
فکر کنم میخوان یک چیزی مثل همین فیلم Assassin`s Creed بسازن!!!
سریالی که قبلا ساختن خیلی بیخود بود و مفت نمی ارزید...باید ببینیم این یکی چطور میشه
حالا چیزی از این سریال ساخته شده؟!
من که میدونم واسه pc نمیاد!هنوز اصلا معلوم نشده که قراره برای پی سی بیاد چه برسه به تاریخش
چیزی هنوز نگفتن![]()
اگر بتونن فیلمش رو مثل رزیدنت اویل Degeneration که به صورت انیمیشن ساخته بودن بسازن خیلی عالی تر از فیلم با شخصیتهای واقعی میشه!چند وقت پيش يه فيلم كوتاه 8 دقيقه اي به اسم Mortal Kombat Rebirth ساختن كه خيلي تركوند!
حتما وحید جون
راستی به پک بازی نسخه ی پلی 3 دقت کنید خیلی باحاله
اون بالا زیر only نوشته با کریتوس بازی کنید و اون پایین هم 3D هست که مربوط میشه به نسخه ی 3D بازی
خوش بحال پلی 3 دارها
البته بخاطر کریتوس نگفتمها بخاطر 3D گفتم
تازه یه نسخه ی انحصاری هم برای 360 قراره بسازن-امیدوارم rain باشه
سایز اصلی:(خیلی سنگیه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aha2012; 22-01-2011 at 17:33.
خيلي ها همين فكر رو ميكردن ولي مثل اينكه قراره 2013 يه فيلم Mortal Kombat (كامل) اكران بشه كه خيلي ها فكر ميكردن اين Rebirthيه تريلر براي فيلم اصلي هست.
به نظر من هم اينجوري بهتره.چون هم شخصيتا مثل شخصيت اصلي هاشون ميشن و تنوع مبارزه ها هم ميره بالا.
جدآ علی همین رزیدنت اویل انیمیشنیه فروش بسیار بالایی کرد!حتی خود سازنده این فیلم هم متعجب شده بود از این فروش.به نظر من هم اينجوري بهتره.چون هم شخصيتا مثل شخصيت اصلي هاشون ميشن و تنوع مبارزه ها هم ميره بالا.
نمیدونم تو همین فروم خودمون بود خبری مبنی بر ساخت قسمت دوم همین رزیدنت اویل دیدم یا جای دیگه بود!ولی مطمئنن جای این چنین انیمیشن هایی خالیه تو گیشه سینماها!نه به خاطر اینکه بگیم انیماتورش قوی کار کرده نه واسه اینکه رزیدنت اویل در درجه اول یک بازیه محبوبه...مطمئن باشید اگر کسی همچین پروژه ای به دست بگیره واسه ساخت فیلم مورتال کمبات تو این سبک و سیاق فروشش به مراتب بالاتر از همه خواهد شد!اگر بخوایم شکستی از نوع فیلم با شخصیتهای واقعی نام ببریم فیلم takken ! از نظر شخصی من که فاجعه بود
این عالیه ولی خب یه مانیتور 3D هم می خواد که ....البته عینک به درد نمی خوره.راستی به پک بازی نسخه ی پلی 3 دقت کنید خیلی باحاله
اون بالا زیر only نوشته با کریتوس بازی کنید و اون پایین هم 3D هست که مربوط میشه به نسخه ی 3D بازی
خوش بحال پلی 3 دارها
البته بخاطر کریتوس نگفتمها بخاطر 3D گفتم
تازه یه نسخه ی انحصاری هم برای 360 قراره بسازن-امیدوارم rain باشه
مگه این که ببرم بندازم TV خونه ..اونجاست که باید جدال تنگاتنگی با پدر به وجود بیاد که ممکنه یه FINISHER مخصوص خودشو
بزنه بهم دیگه تمام. پس همون نسخه ایکس باکسش با صرفه تره. ادم رو از وسوسه هم دور نگه میداره
+
من عذر م یخوام ولی اصلا این طور نبود..و کاملا برعکس بود.جدآ علی همین رزیدنت اویل انیمیشنیه فروش بسیار بالایی کرد!حتی خود سازنده این فیلم هم متعجب شده بود از این فروش.
نمیدونم تو همین فروم خودمون بود خبری مبنی بر ساخت قسمت دوم همین رزیدنت اویل دیدم یا جای دیگه بود!ولی مطمئنن جای این چنین انیمیشن هایی خالیه تو گیشه سینماها!نه به خاطر اینکه بگیم انیماتورش قوی کار کرده نه واسه اینکه رزیدنت اویل در درجه اول یک بازیه محبوبه...مطمئن باشید اگر کسی همچین پروژه ای به دست بگیره واسه ساخت فیلم مورتال کمبات تو این سبک و سیاق فروشش به مراتب بالاتر از همه خواهد شد!اگر بخوایم شکستی از نوع فیلم با شخصیتهای واقعی نام ببریم فیلم takken ! از نظر شخصی من که فاجعه بود
انمیشن اویل در گشیه شکست خرد و فقط فروش کم و بیشش از طرف خریداران طرفدار اویل بود..
سازنده کاپکوم هم از این موضوع ناراحت بود ولی خب فروشش تو ژاپن زیاد بود اما نتونست توی سینماها دوم بیاره که زود انیمه به روی dvd اومد
تا بلکه بتونه در فروش بیرون کمی پول دربیاره.
راستی اون خبر هم درباره قسمت جدید تو همین فروم بودش.
Last edited by Layken; 22-01-2011 at 23:57.
به ویدیوی جدیدی از گیم پلی بازی با mileena اومده .......البته قبلا هم یکی اومده بود که بیشتر در مورد سرنوشت این خانوم بود......ولی این ویدیو کلا یکی دو دقیقه از مبارزات اون رو نشون میده..... .
پیشنهاد می کنم حتما ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حضور گورو در مورتال:
![]()
Last edited by aha2012; 24-01-2011 at 20:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)