شما اگه ساکن خوزستانی همین مکانیک شبانه اهواز بهتر هست و چندان هزینه ای هم نداره .
بعد از روزانه هم مدرکش معتبرتره
شما اگه ساکن خوزستانی همین مکانیک شبانه اهواز بهتر هست و چندان هزینه ای هم نداره .
بعد از روزانه هم مدرکش معتبرتره
elendil
چه جوری با رتبه 5000
صنایع دانشگاه تهران اوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من پارسال با رتبه حدود 800 قبول شد
خیلی عجیبههههههههه
دوست عزيز مطمئنا شما و دوستانتون به كاهش ظرفيت امسال توجه نكرده بوديد اينكه دانشگاههايي مثل اميركبير داشگاه تهران فردوسي و ... با كاهش شديد ظرفيت مواجه بودن به طور كلي هم امسال چيزي حدود 7000-8000 نفر ظرفيت روزانه كم شده بود خب اين طبيعي كه قبولي ها شبيه پارسال نباشه اين از بدشانسي كنكوري هاست كه هر سال آقايون تصميم به يه كاري مي گيرين سال 87 يهو تصميم گرفتن بومي سازي رو اجرا كنن كه به اون افتضاح رسيد از امسال هم رويه اي طور بوده كه دانشگاههاي دولتي و مخصوصا دانشگاههاي مادر ظرفيت كارشناسي شون رو كم كنن و به ظرفيت ارشد اضافه كنن اگه دقت كرده بودين موقع اعلام نتايج ارشد بارها از سوي سازمان سنجش اعلام شد كه ظرفيت ارشد 30% اضافه شده به هر حال اين تصميميه كه گرفته شده و اين وسط يه عده مثل شما بايد حقشون ضايع بشه البته خودتون هم بايد به اين مسئله كاهش ظرفيت توجه مي كردين كه كمتر ضربه بخورين
در هر صورت اميدوارم موفق باشين
آقا جواب منو هم بدید خیلی اضطراب دارم چون به خاطر علاقم کاردانی را به خیلی از مهندسیهای دیگه ارجحیت دارم،مثل کامپیوتر پیام نور که حتما میاوردم!!!
سلام
من با رتبه 2500 منطقه 2 مهندسی کامپیوتر اصفهان قبول شدم،ولی طبق مجازی سنجش انتظار مهندسی شیمی صنعتی اصفهان داشتم،واقعا معلوم نیست پشت پرده چه خبره
به هر حال که راضی ام
خیلی از دوستان معترضن که چرا رشته های عامه پسند دانشگاههای تهران رو نیآوردن!
تنها دلیلش کاهش ظرفیت دانشگاههای مادر در مقطع کارشناسی و افزایش اون در مقطع ارشده
ایشالا ارشد برین دانشگاهی که دوست دارین
رشته برق کلی مدار داره در حد خیلی مشکل تر از فیزیک دبیرستان... تو فیزیک فوقش 2 فصل مدار بود اینجا چند تا کتاب باید مدار بخونی!
مهندسی پزشکی هم خیلی با برق فرق داره
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
شما که خوزستانی شک نکن مکانیک اهواز برات بهتره. تهران مرکز اصلا ارزششو نداره
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
کپی مدرک پیش دانشگاهی رو میبری پست میگی تاییدیه تحصیلی میخوام خودشون راهنکاییت می کنن
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
همونطور که دوستان گفتن ظرفیت ها کم شده و تازه شما رتبت منطقه 2 هست و طبیعی هست با این رتبه نتونی قبول بشی
کمکم کنید ....
تا بهمن حوصلم سر میره
ای بابا .سال به سال دریغ از پارسال : برو به چسب همین رشته که قبول شدی.
آره این دوستمون هم خیلی عجیبه کارش!
شاید منظورش دانشگاه تو شهر تهران بوده مثلا غیرانتفاعی... نه دانشگاه تهران!!!
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
کلاس ها جدا که نیست مثلا بگن شبانه ها اینور روزانه ها اونور... ولی آره دیگه 1 ترم عقبترین نسبت به روزانه ها ولی به این چیزها فکر نکن 4 ترم که بگزره همه تقریبا می تونن برابر بشن تو ترم ها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)