ایول پس انجام دادی .
حالا یه توضیح بده که ما دیگه زحمت ترجمه و تفکر کردنشو نکشیم . ببینیم چیکار کردی . الان سوپر یوزر رو گوشیت نصب شده دیگه .
ایول پس انجام دادی .
حالا یه توضیح بده که ما دیگه زحمت ترجمه و تفکر کردنشو نکشیم . ببینیم چیکار کردی . الان سوپر یوزر رو گوشیت نصب شده دیگه .
هادی جان این روشو امتحان کن ببین جواب میده ؟
دق کردیم![]()
دیگه هم مشکل فارسی ساز motorola defy حل شد هم مشکل روت کردنش
همین الان فارسی ساز هم براش نصب کردم اینم ادرسش:
فقط باید مراحل رو به ترتیبی که گفته انجام بدیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جناب boys666 چند تا عکس از صفحه فرستادن sms این گوشی که فارسیش کردی بزار برامون ( دلمون آب شد )
سلام. هادی جان من یه چنتا برنامه و بازی نصب کردم و حالا وقتی که میخوام که زنگ بزنم یه اروری واسم میادکه باید یه پیام به اپراتورم ارسال کنم اونم از از طریق بلوتوث یا میل !!! و نمیتونم که زنگ بزنم مگر اینکه از طریق task manager همه ی برنامه هامو ببندم تا شاید بعدش تماس برقرار بشه.... اگه می تونی یه راهنمایی کن.
از دوستان کسی گوشی xt720 داره؟ گوشی خوبیه؟ قیمتش چنده؟نمیدونم اینجا جای مطرح کردن این سوال بود یا نه![]()
از بازی ها که بعید میدونم همچین مشکلی پیش اومده باشه . ممکنه یکی از برنامه هات باعث این شده باشه . تا حالا این مورد رو نشنیده بودم .
حالا یه ریستی بکن ببین چی میشه اگر حل نشد یکی یکی برنامه هایی که نصب کردی و مشکل بوجود اومد رو پاک کن و تست بزن ببین درست میشه . مشکلی خاصی نیست
بلهاز دوستان کسی گوشی xt720 داره؟ گوشی خوبیه؟ قیمتش چنده؟نمیدونم اینجا جای مطرح کردن این سوال بود یا نه![]()
بله
450 تا 580 بسته به محل خریدتون
بقیه سوالات تو کلوپش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
قرار شد یه توضیحی بدی چیکار کردی
هادی جان این بنده خدا که توضیح دادقرار شد یه توضیحی بدی چیکار کردی
منم نقل قولش کردم واسه شما که ببینی چی میشه !
حواست کجاس ؟![]()
دوست عزيز توي همون آدرسي كه دادي يك نفر اين كار رو روي ديفاي انجام داده ولي ظاهرا بروزر گوشيش از كار افتاده:
شما دچار اين مشكل نشدي؟آقا من این کار رو برای motorola defy انجام دادم و کاملا کار کرد.منتها دچار این مشکل شدم که بروزر دیفالت گوشی رو که باز میکنم با این پیغام مواجه می شم
"the application _______ (process com.android.term) has stopped unexpectedly. Please try again
که یه فورس کلوز هم داره.میشه راهنمایی بفرمایید که چه کنم؟
ضمنا اگر امكان داره تست كن ببين در چه قسمتهايي فارسي درست نشون داده ميشه: بروزر، مسيج، نرم افزارهاي ويرايش اسناد آفيس، Adobe Reader و ...؟؟
Last edited by palomino; 19-02-2011 at 19:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)