تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 33 از 157 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

قربونت برم خدا که اگه این پیامبران رو نمیفرستادی اینا به جای دین و علم کردن صحبت علوم سیساسی و پزشکی میکردن و میگفتن اسلحه و داروهاشونو نگاه کن و دنیارو بر پایه ی علم خودشون میدونن نه علم خدا....

میدونید بیشتر بیماری هارو اونا به وجود آوردن؟و به منو تو خروندن تا داروش کشف شد گفتی چی؟علم پزشکی...
    دیدی بمب هسته ای میسازن؟حتماً سرشار از علمه....
    دیدی میزنن میکشن؟حتماً حقشونه!!!!
    عزیز جان
    آخه یعنی چی؟
    غرب بیماری ساخته؟ ویروس ساخته انداخته به جون مردم دنیا تا داروشم بسازه بفروش ه.؟
    ول کن این توهمات و.
    این و ببین:

این شده کاره ما.
    2012 گوشه عدد 2 ش کجه به فراماسونری اسرائیل ربط داره.
    توهم.
    همه دنیا بر علیه ما.
    ما هیچی نیستیم عزیز.
    عددی حساب نمیشیم تا همه دنیا بر علیه ما باشه و واسه ما انرژی صرف کنه.

2. 3 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CHAPTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    البته جای این بحث ها در این تایپیک اونم تو بخش نجوم و اخترشناسی نیست
    ولی دیدم دوستان بحث های جالبی مطرح کردند، البته نشد همه رو بخونم

مطمئن باشید که در سال 2012 قطعا اتفاقی رخ خواهد داد ولی نه اتفاقاتی که دوستان درباره پایان زندگی مطرح می کنن،
    همانطور که سال 2001 حادثه 11 سپتامبر (911) رخ داد که داستانش فراتر از القاعده و آمریکا و اسرائیل هست که بحث طولانی داره و 11 سال بعد در سال 2012 طبق برنامه اتفاقی رخ میده، فکر می کنید میزبانی المپیک 2012 اتفاقی به لندن داده شده، با اون لوگوی معروفش که حتی سایتهای خارجی هم درباره معنی واقعی اون لوگو بحث کردن (سرچ کنید متوجه میشید)
    اینطور که من مطالب اکثر دوستان رو خوندم ، مطمئا با نوشته های من و دیگران شما قانع نخواهید شد.

ولی دیدن مستند ظهور و فاز 3 رو به دوستان توصیه می کنم، مستندی که ابتدا تو سایت یوتوب ویدئوهاش آپلود میشد ، اما چه شد که آقا گوگل گرفت همه رو پاک کرد،(حتما اتفاقی بوده) امیدوارم دیدن این مستندها شما رو قانع کنه، البته در ابتدا مستند سازندگانش اشاره می کنند اطلاعات مطرح شده در این مستند از نظر خیلی از افراد توهم به نظر میاد چون ذهنیات قبلی ما رو به چالش میکشه برای همین ضمیر ناخود اگاه شما به مقابله با این اطلاعات جدید می پردازه، و اونها رو نفی می کنه،

فقط مطمئن باشید که ما در اثر ظهور و آخر الزمان هستم ، و تمام این جریانات همه به این موضوع اشاره داره، جالب اینکه دیگران از ما بیشتر این موضوع براشون مهم هست و دارن برنامه ریزی می کنن، وقتی ما درگیر خودمون هستیم اونا دارن همین الان مهدی جعلی خودشون رو تبلیغ می کنن، ببینید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    اینم اتفاقی هست که این شخص انتخاب شده، مطمئن باشید که اینطور نیست و طبق برنامه قبلی هست
    خواهش می کنم سطحی به قضایا نگاه نکنید، افق دیدتون رو بالا ببرید،
    برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم
    Last edited by CHAPTER; 03-03-2011 at 19:12.

4. این کاربر از CHAPTER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    البته جای این بحث ها در این تایپیک اونم تو بخش نجوم و اخترشناسی نیست
    ولی دیدم دوستان بحث های جالبی مطرح کردند، البته نشد همه رو بخونم

مطمئن باشید که در سال 2012 قطعا اتفاقی رخ خواهد داد ولی نه اتفاقاتی که دوستان درباره پایان زندگی مطرح می کنن،
    همانطور که سال 2001 حادثه 11 سپتامبر (911) رخ داد که داستانش فراتر از القاعده و آمریکا و اسرائیل هست که بحث طولانی داره و 11 سال بعد در سال 2012 طبق برنامه اتفاقی رخ میده، فکر می کنید میزبانی المپیک 2012 اتفاقی به لندن داده شده، با اون لوگوی معروفش که حتی سایتهای خارجی هم درباره معنی واقعی اون لوگو بحث کردن (سرچ کنید متوجه میشید)
    اینطور که من مطالب اکثر دوستان رو خوندم ، مطمئا با نوشته های من و دیگران شما قانع نخواهید شد.

ولی دیدن مستند ظهور و فاز 3 رو به دوستان توصیه می کنم، مستندی که ابتدا تو سایت یوتوب ویدئوهاش آپلود میشد ، اما چه شد که آقا گوگل گرفت همه رو پاک کرد،(حتما اتفاقی بوده) امیدوارم دیدن این مستندها شما رو قانع کنه، البته در ابتدا مستند سازندگانش اشاره می کنند اطلاعات مطرح شده در این مستند از نظر خیلی از افراد توهم به نظر میاد چون ذهنیات قبلی ما رو به چالش میکشه برای همین ضمیر ناخود اگاه شما به مقابله با این اطلاعات جدید می پردازه، و اونها رو نفی می کنه،

فقط مطمئن باشید که ما در اثر ظهور و آخر الزمان هستم ، و تمام این جریانات همه به این موضوع اشاره داره، جالب اینکه دیگران از ما بیشتر این موضوع براشون مهم هست و دارن برنامه ریزی می کنن، وقتی ما درگیر خودمون هستیم اونا دارن همین الان مهدی جعلی خودشون رو تبلیغ می کنن، ببینید

کد:
    http://9944.blogfa.com
    کد:
    http://righttime.blogfa.com
    کد:
    http://islam-king.blogfa.com
    اینم اتفاقی هست که این شخص انتخاب شده، مطمئن باشید که اینطور نیست و طبق برنامه قبلی هست
    خواهش می کنم سطحی به قضایا نگاه نکنید، افق دیدتون رو بالا ببرید،
    به خاطر همین انسان هاست( hamishebahar ) که این چنین سایت های به وجود میان

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

عزیز جان
    2012 گوشه عدد 2 ش کجه به فراماسونری اسرائیل ربط داره.
    توهم.
    همه دنیا بر علیه ما.
    ما هیچی نیستیم عزیز.
    عددی حساب نمیشیم تا همه دنیا بر علیه ما باشه و واسه ما انرژی صرف کنه.
    دوست عزیز فرض رو میزاریم که حرف شما درسته و اینها همش توهمه

خوب میشه به ما توضیح بدید لوگوی بازی مهمی چون المپیک که ظاهرا باید معنی 2012 بده ، اون نقطه اضافیش نشانگر چیه؟
    خیلی منطقی و واقع بینانه با موضوع برخورد کن...
    آیا 2012 در انگلیسی نقطه داره؟
    منتظر توضیحات قانع کننده شما هستم(اگر توضیحی ندید پس متوهم شمایید)

سایت اصلی:
    کد:

7. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب میشه به ما توضیح بدید لوگوی بازی مهمی چون المپیک که ظاهرا باید معنی 2012 بده ، اون نقطه اضافیش نشانگر چیه؟

سایت اصلی:
    کد:
    اون نقطه میتونه هرچیزی باشه که برای زیباتر شدن طرح به کار رفته. چیزهایی توی طراحی هست که ما متوجه نمیشیم و اهل فن میفهمن. همین نقطه میتونه خیلی منظورها داشته باشه. مثلآ برای نمایش 5 قاره به کار رفته باشه (چون بدون نقطه 4 تا شکل میشدن) یا برای اتصال چهار تا عدد و زیباتر شدن لوگو.
    در مورد این توهم توطئه ای که پیش اومده :
    ZION نقطه داره ؟! اگه N آخرش بزرگه , پس I هم باید بزرگ باشه ! (یعنی بدون نقطه باشه) ولی طبق این نظریات توطئه یه همچین چیزی توی لوگو نوشته شده : ZiON به جای ZION !!!
    دقیقآ همون نقطه باعث میشه این نظریات توطئه آمیز زیر سوال بره چون اگه میخواستن همچین کاری کنن انقدر تابلو بازی در نمیاوردن و راحت بدون نقطه میساختنش و باز هم میشد خوند ZION !
    جالبه 200 و خورده ای کشور توی دنیا هست و فقط ایران متوجه همچین چیزی میشه !
    از اون جالب تر اینه که این لوگو عینآ به همین شکل ژوئن 2007 پرده برداری شد ! یعنی چند وقت دیگه به 4 سالگی میرسه !!! lol ولی دوستان تازه چند روز پیش متوجه قضایا شدن ! احتمالآ 4 سال در حال بررسی لوگو برای شکایت بودن و آخرش که به جایی نرسیدن گیر دادن به یه نقطه ! اون نقطه رو هم که بردارن دوباره گیر میدن به یه چیز دیگه ! مثلآ میگن حلقه های المپیک نماد بمب اتم هست و در قسمت شرقی لوگو قرار گرفته یعنی کشورهای شرقی اتمی هستن !
    Last edited by Mr.Crow; 03-03-2011 at 22:21.

9. 4 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

3

سایت اصلی:
    کد:
    مزحکه خاص و عام یعنی این:

کد:
    کد:
    کد:

11. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

اون نقطه میتونه هرچیزی باشه که برای زیباتر شدن طرح به کار رفته. چیزهایی توی طراحی هست که ما متوجه نمیشیم و اهل فن میفهمن. همین نقطه میتونه خیلی منظورها داشته باشه. مثلآ برای نمایش 5 قاره به کار رفته باشه (چون بدون نقطه 4 تا شکل میشدن) یا برای اتصال چهار تا عدد و زیباتر شدن لوگو.
    در مورد این توهم توطئه ای که پیش اومده :
    ZION نقطه داره ؟! اگه N آخرش بزرگه , پس I هم باید بزرگ باشه ! (یعنی بدون نقطه باشه) ولی طبق این نظریات توطئه یه همچین چیزی توی لوگو نوشته شده : ZiON به جای ZION !!!
    دقیقآ همون نقطه باعث میشه این نظریات توطئه آمیز زیر سوال بره چون اگه میخواستن همچین کاری کنن انقدر تابلو بازی در نمیاوردن و راحت بدون نقطه میساختنش و باز هم میشد خوند ZION !
    جالبه 200 و خورده ای کشور توی دنیا هست و فقط ایران متوجه همچین چیزی میشه !
    از اون جالب تر اینه که این لوگو عینآ به همین شکل ژوئن 2007 پرده برداری شد ! یعنی چند وقت دیگه به 4 سالگی میرسه !!! lol ولی دوستان تازه چند روز پیش متوجه قضایا شدن ! احتمالآ 4 سال در حال بررسی لوگو برای شکایت بودن و آخرش که به جایی نرسیدن گیر دادن به یه نقطه ! اون نقطه رو هم که بردارن دوباره گیر میدن به یه چیز دیگه ! مثلآ میگن حلقه های المپیک نماد بمب اتم هست و در قسمت شرقی لوگو قرار گرفته یعنی کشورهای شرقی اتمی هستن !
    ببینید الکی نظریه ندید!داریم منطقی بحث می کنیم.قاره نقطه هم داشتیم؟
    یا اون نقطه معنی داره یا نداره.منم اسمی از zion نیاوردم.شما ظاهرا تمام هم و غمتون اینه که ثابت کنید zion نیست

به خاطر این جهل مرکب حتی به خودتون زحمت نمی دید فکر کنید نقطه بی هدف اون وسط چیه و چرا تاکنون براش توضیحی ندادن که به شایعات پایان بده؟

در مورد اینکه این تازه کشف شده ! این از بی اطلاعای شماست...این موضوع همون اوایل مطرح شده بود ولی کسی توجه نمیکرد.نزدیک شدن به المپیک کم کم اهمیتش رو بالا برده

برای مثال این موضوع در این سایت در 18-5-2008 مطرح شده:
    کد:
    London Olympics 2012 : Zion : Alien Agenda Exposed!!

این مطلب سالهاست که در اینترنت مورد بحثه و شما مطلع نیستید.البته هیچوقت برای بیدار شدن دیر نیست

13. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

این مطلب رو تو اینترنت پیدا کردم جالب هست
    البته این کشف رو ایران نکرده بلکه خود خارجی ها اول کشف کردن، طبق معمول هم ما آخر از هم کشف کردیم

کد:
    پشت پرده لوگوی المپیک 2012 لندن
    المپیک 2012 لندن: صهیون (اورشلیم جدید)

زمانیکه لوگوی المپیک لندن، در ژوئن 2007 با قیمت 400 هزار پوند (معادل ۷۶۰ ميليون تومان) رونمایی شد، همهمه و غوغایی بین مردم بر پا شد. هم به دلیل هزینه زیاد این لوگو و هم به خاطر طرح لوگو.

اين طرح كه گروهي از منتقدان هنري در بريتانيا، آن را يك طرح پيش پا افتاده و فاقد جذابيت هاي هنري و تبليغاتي مي دانند، بصورت چهار شكل هندسي در ابعاد مختلف است كه ضمن خميدگي، هر بخش آن يكي از اعداد دو، صفر، يك و دو را به علامت سال ‪ ۲۰۱۲‬نشان مي ‌دهد. انگلیس که میزبان مسابقات المپیک سال 2012 است لوگوی ابتدایی طراحی شده برای این دوره از مسابقات را حذف کرده و لوگوی جدیدی که نام واژه انگلیسی ZION (صهیون) را در قالب واژه 2012 طراحی کرده جایگزین لوگوی قبلی کرده است.

با وجود فشارهای عموم مردم، کمیته بین المللی المپیک، برای نگه داشتن لوگو، محکم در برابر اعتراضها ایستاد و ذره ای انعطاف از خود نشان نداد. به بیان دیگر این لوگو بسیار مهم بود. اما چرا؟

چندین تفسیر در مورد این لوگو روی اینترنت ارائه شده که همگی سعی دارند معنای حقیقی پشت این لوگو را مخفی نگه دارند.
    در نگاه اول شما می توانید 2012 را تشخیص دهید. اما چرا نقطه ای به صورت مجزا بایستی در طرح وجود داشته باشد؟ دلیلش این است: در اعداد لاتین هیچ نقطه ای وجود ندارد و تنها برای تفهیم حرف i انگلیسی از نقطه استفاده شده است.

شرکت طراح این لوگو، کمپانی Wolff Olins می باشد. مدیر این کمپانی در حال حاضر آقای Wally Olins است که هم خود و هم پدرش از صهیونیست افراطی محسوب می شوند.

نکته جالب آخر عروسک های نماد این بازیها به طور اتفاقی تک چشم هستند

ولی احتمالا اینها هیچ دلیلی بر ادعای دوستان برای صهیون بودن معنای لوگو المپیک لندن نمی شود
    Last edited by CHAPTER; 03-03-2011 at 23:45.

15. 2 کاربر از CHAPTER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

خدایا باز شروع شد
    دوستان بله این مورد همون zion به معنی صهیون و سرزمین موعود هست که در ماتریکس هم استفاده شده
    بعضی از قسمت های فیلم نامه ماتریکس یا متریکس رو مارلین مانسون نوشته که خودش رو خدا میدونه و...
    ولی این موارد چه ربطی به سال 2012 داره؟!!!!!

17. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

خدایا باز شروع شد
    دوستان بله این مورد همون zion به معنی صهیون و سرزمین موعود هست که در ماتریکس هم استفاده شده
    بعضی از قسمت های فیلم نامه ماتریکس یا متریکس رو مارلین مانسون نوشته که خودش رو خدا میدونه و...
    ولی این موارد چه ربطی به سال 2012 داره؟!!!!!
    اگر امضاء شما بر مبنای اعتقادات شما باشه ، هیچ ربطی بین این موارد و 2012 وجود نداره ، و فقط برای عوام فریبی هست، چون اگر من توضیح هم بدم بعید می دونم شما قانع بشید، آخه احتمالا همه چی رو می خواهید با منطق علمی براتون ثبت کم ، با این علم ناقصی که من دارم بعید می دونم بتونم.
    بحث تایپیک هم کلا منحرف شد

در کل به نظرم جای تالارهای درباره گفتگو و اطلاع رسانی درباره انجمن های شیطان پرستی جهانی شامل فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ و ... و بررسی آیات و روایات پیرامون بحث دشمن شناسی و شناخت حق از باطل و دوست از دشمن تو p30world خالی باشه ،
    چون برای پاسخ به این مباحث نیاز به مقدمات و مفاهیم اولیه زیادی هست ، و تا کسی این مقدمات رو پشت سر نزاره ، به دید توهم به این موارد نگاه می کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •