سلام
من صالا جایی برای سوال پرسیدن پیدا نکردم میشه کمکم کنید اینجا
روی htc desire V چجوری میشه live wallpaper نصب کرد
و اینکه با فلابت مود و چی پی ان میشه رفت توی google play store پس چرا من نمیتونم برم با گوشیم
سلام
من صالا جایی برای سوال پرسیدن پیدا نکردم میشه کمکم کنید اینجا
روی htc desire V چجوری میشه live wallpaper نصب کرد
و اینکه با فلابت مود و چی پی ان میشه رفت توی google play store پس چرا من نمیتونم برم با گوشیم
live وال ها مث اپ های معمولی نصب میشن
عادی ترین راه : بریز تو گوشی با فایل منیجر نصب کن
google play به این سادگی ها هم کانکت نمیشه برا هر کس :
مثلا من اکسپریا اس دارم:
رو فلایت مد میزارم، چیز پی ان میذارم، با اکانتی که کشورش ایران نیس می رم ، جی پی اس هم خاموشه ،
ولی کانکت نمی شه !!!!!!!!!!!!!!!
می تونی با کامپیوتر بری : راهش تو فروم هست !
live رو نصب میکنم بعد روش ک کلیک میکنم باز نمیشه من قبلش گلکسی اس 2 داشتم تو قسمت ست کردن والپیپر یکیش هم لایو بود اما اینجا ن
یعنی کلا قسمت لایو واست باز نمیشه یا باز میشه و اون لایو خاص نمیاد و کرش می کنه ؟
احتمالا با گوشیت سازگار نیست چند تا دیگه نصب کن
تازه این که خوبه من یه بار یه live نصب کردم خودش که نصب نشد هیچ بقیه لایو ها هم دیگه بالا نیومدن تا این که رسیت کردم
گوشی من جیو هست چند روزی هست که زود با طری خالی کنید با طری انگار از پشت داغ کرده وبه 40 درجه حتی 45 هم رسیده است چی کار کنم برطرف شود
سلام
گوشی من سامسونگ گالاکسی ایس هست ٰ نرم افزار همراه بانک صادرات رانصب کردم به قسمت وارد کردن رمز که میرسم صفحه کلید برای وارد کردن رمز عمل نمیکنه و برنامه متوقف میشه چه کار کنم ممنون
نسخه اندروید موبایلم 2.3.6 هستش
یه sony experia U تازه خریدم ، فرمت wma پخش نمیکنه . مشکلش از کجاس؟
سلام
برای نصب فرمتهایی که پلیر گوشی پخش نمیکنه، باید نرم افزار نصب کنید. از گوگل پلی پیدا کنید.
یه سوال؟
آیا برنامه ها و بازی هایی که برای موبایل های آندروید ارائه میشه و دوستان زحمت میکشند و میزارند اینجا
آیا در تبلت های سامسونگ آندرویدی قابل نصب و اجرا هستند؟
از نظر گرافیکی و رزولیشن مشکلی پیدا نمیکنه برنامه یا بازی؟
میشه ب من کمک کنید من می خوام بدون استفاده از marketگوشیم برنامه دلخواهمو اجرا کنم ولی نمیشه در ضمن گوشی خیلی زود شارژمو تو اینترنت میخوره وسخت هم conectمیشه من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
gallexy pocket یا GT-s5300دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)