البته بعضی جاها و بعضی اساتید فقط همون امتحان پایان ترم رو می گیرن !
تازه جون آدم هم بالا میارن تا تصحیح کنن و نمره ها رو بزنن !
البته بعضی جاها و بعضی اساتید فقط همون امتحان پایان ترم رو می گیرن !
تازه جون آدم هم بالا میارن تا تصحیح کنن و نمره ها رو بزنن !
آز همون آزمایشگاه هست
من اقتصاد شهیدبهشتیم
برای ما که تو دانشکدمون یه بورد داره زده که کلاس هر استاد کجاست دقیقا.
علوم پزشکی شهیدبهشتی هم توی ولنجک هستش نزدیک بیمارستان طالقانی
کی گفته امتحان نداره؟؟؟؟
نصف نمره (بستگی به گریدر داره)مربوط می شه به امتحان پایانی
نصف دیگش کوییز و انجام آزمایش و تمیز کردن میز کار هست
میان ترم نداره![]()
قربونت برم عزیزم من میگم توی سیستم گلستان UT امتحان پایان ترم تاریخ نخورده براش![]()
اولین روز هم با استاد خانوم کلاس داریم =)))))) ساعت 6 تا 8 شب
نامردا یه روز شنبه رو با این کلاس به کلی خراب کردن
![]()
فکر کنم اگه با نام کاربری ( بعضی دانشگاهها همون شماره دانشجویی ) و رمزتون وارد بشین، بتونید دروستون رو ببینید + اطلاعات دیگر.بابا بخدا تو سايت دانشكده هم رفتم هيچي نيست نام استاد ننوشته فقط نوشته ليست دروس ارائه شده در سال 89-90 كه عكسش رو گذاشتم مثل همون برگ انتخاب واحدم
اين سايت دانشكده
کد:
از دوستان دانشجو عاجزانه خواهش مي كنم برن به سايت دانشكده ببينن چيزي پيدا ميكنن يا نه منو در جريان بزارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا فهمیدم چی شد
تاریخ رو نزده چون معمولا 2 هفته امتحانات آزمایشگاه زودتر انجام می شه و خود بخش مشخص می کنه امتحان کی هست![]()
اين كه زده كلاس هر استاد كجاست كه هيچ من اصلا نميدونم با كدوم استاد كلاس دارم فقط ميدونم شنبه كلاس انسان دراسلام دارم حالا استادش كيه يا كلاسش كجاست خدا ميدونه
من دانشكده پرستاربي ومامايي هستم تو نيايش اوني كه شما ميگي دانشكده پزشكي هستش
نام كاربري رو به گفته شما شماره دانشجويي زدم اما پسورد رو از كجا بيارم شماره شناسنامم جاي پسورد زدم قبول نكردفکر کنم اگه با نام کاربری ( بعضی دانشگاهها همون شماره دانشجویی ) و رمزتون وارد بشین، بتونید دروستون رو ببینید + اطلاعات دیگر.
---------------------------------------------------------------------------
راستي من ثبت نامم تو دانشكده پرستاري و مامايي بوده همون جا هم بايد درس بخونم ديگه ؟(رشتم اتاق عمله)
ممکنه عمومی ها و دروس پایه تو دانشکده های دیگه برگزار بشه
شما باید وارد سیستم دانشجویی سایتتون بشین حالا اگه می تونید از دانشگاه بپرسید یا توی فرمهایی که بهتون دادن یا از 1نفر که می دونه
ببینید که شناسه و رمز عبور چیه
اقا من فردا راهیم که برم... همه چیز آماده کردم جز لوازم التحریر!!
کلا نمیدونم رو چی باید جزوه بنویسم!
راهنمایی کنید تا آخر امشب ببینم چی باید بخرم؟؟!
داداش من ميگم شنبه كلاس دارم اونوقت شما ميگي برو پسورد از دانشگاه بپرس 5شنبه جمعه همه جا تعطيله
-----------------------------------------------------------------
يكي از بچه هاي پرستاري هم كه تو همون دانشكده قبول شده اونم ميگه فرم انتخاب واحد من نام استاد نداره
كلا مسئله عجيبي شده ما مثل .... تو گل مونديم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)