چرا اینقدر تاخیر می خوره ؟
من هم الان داشتم گیم اسپات رو نگاه می کردم دیدم که 22 میاد.
چرا اینقدر تاخیر می خوره ؟
من هم الان داشتم گیم اسپات رو نگاه می کردم دیدم که 22 میاد.
سلام دوستان
این بازی چه سیستمی میخاد؟ چنتا DVD هست؟
فهلن که نیومده. ولی برای هر بازی میخوای سیستمت رو چک کنی برو این وبسایت اسم بازی رو انتخاب کن بعد خودش می گه در چه حد می تونی بازی رو اجرا کنی.
Minimum:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon X2 4800+
RAM : 2 GB
Video Card : ATI Radeon HD 3850 512 MB or NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB
سلام
بازی فوق العاده ای بود. صحنه های دراماتیک و غم انگیز بسیار زیبایی داشت که احساسات ادم رو تحریک میکرد.
بازی رو به همه پیشنهاد میکنم.
راستی بازی چه امتیازی گرفت ؟
حالا شما هی بیا بگو فوق العاده بود هی اینا ریلیز PC رو عقب بندازن.کلن تو ذوقن همه. اونم از run با اون حداقل سیستمش . باز خدا رو شکر assassins هست دلمون می ترکید. به یه امیدی زنده ایم.
![]()
امتیاز خفن
از بیشتر سایتها 9 به بالا گرفته
مسلم هم راست میگه
بازی شدیدا قشنگه،از نسخه ی اولش خیلی خیلی بهتر شده.امکانات جدیدی به بتمن اضافه شده که هر کدوم دیدنیه برای خودش
شرمنده که باعث ازرده شدن شماشدم. راستش من بازی رو روزی که اومده بود گرفتم. اما حقیقتا بازی نکرده بودم .
تا اینکه کال اف رو بازی کردم و تموم شد حالا اومدم یه روزه بازی رو تموم کردم واقعا لذت بخش و زیبا بود. یه جای دیگه هم گفته بودم که
امسال بعد از کال اف و گیرز 3 این سوم بازی فوق العاده ای بود که بازی کردم. الانم بی صبرانه منتظر اساسین هستم ( که البته لیک شده و تا فردا میرسه دستم.)
بازم معذرت می خوام که ناراحتت کردم اما ازشدت هیجان نتونسته بودم جلوی خودمو بگیرم.
ای بابا خواهش می کنم شوخی بود فقط![]()
![]()
از همین الان منتظر نسخه بعدی بتمن می شینیم
آرکام سیتی هم بازی فوق العاده ی بود و واقعا ارزش بازی کردن رو داشت ... به همه دوستان پیشنهاد میکنم که بازی کنند !
فقط ای کاش کد این یارو کت ومن رو داشتم که با اون هم یه گشتی میزدم
در کل : دست wb درد نکنه بازی ردیفی بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)