نه فکر نکنم دیگه تا 500 تا بیاد!تا چه قیمتی میاد پایین و دیگه تغییر نمیکنه؟ به 500 میرسه؟
نه فکر نکنم دیگه تا 500 تا بیاد!تا چه قیمتی میاد پایین و دیگه تغییر نمیکنه؟ به 500 میرسه؟
سلام
فعلا این کلوپ اینجا میمونه
تا مراحل انتقال تاپیک انجام بشه
سلام.اقایون بهترین رام برای این تبلت چی هست؟ من هنوز دستگاهم نرسیده قرار این هفته برسه.من از اندروید زیاد چیزی سر در نمیاورم.موقعی که رسید چه کارهایی باید انجام بدم.کلا اموزشی چیزی نیست ؟؟؟؟ مثلا رام عوض کردن و یا اینکه بهترین رام براش چی هست که فارسی هم ساپورت کنه؟
یه سوال:
این احتمال وجود داره که برای این تبلت هم HoneyComb بیاد؟
سلام.اقایون بهترین رام برای این تبلت چی هست؟ من هنوز دستگاهم نرسیده قرار این هفته برسه.من از اندروید زیاد چیزی سر در نمیاورم.موقعی که رسید چه کارهایی باید انجام بدم.کلا اموزشی چیزی نیست ؟؟؟؟ مثلا رام عوض کردن و یا اینکه بهترین رام براش چی هست که فارسی هم ساپورت کنه؟
همه نوع سیم کارتی به این تبلت میخوره ؟ تو ایران که محدودیتی نداره ؟
من این تبلت موبایل را دارم و از آن راضی هستم
احتیاجات مرابراورده می کند
میشه با این تبلت مثل گوشی موبایل گرفت بغل گوش و باهاش حرف زد ؟ یا فقط هدست بلوتوث . یعنی میکروفون و بلند گوش مثل گوشی معمولی هست ؟
honeycomb رسما روش نمیاد.ممکنه غیر رسمی روش پورت کنند که فکر نکنم خوب باشه.فقط تا جینجربرد رسمی میاد.
در مورد gprs هم مثل موبایل های آندرویدیه.سیم کارت هم ایرانی میخوره.
برای عوض کردن رام هم به این دو سایت مراجعه کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه عنوان گوشی هم من اصلا توصیه نمیکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by iMosi; 17-01-2011 at 11:22.
سلامدوستانی که خریدن اولا مبارکه ثانیا:
مکالمه باهاش مشکل نیست؟
حمل و نقل چطور؟
کیفیت ال سی دی چطوره؟
صدا تو هندزفری؟
گیم هم که خوراکه دیگه نه؟![]()
فکر کنم 10 روز پیش سوال کردی هیچکی جوابتو نداد
اینجا چقدر خلوت شده ..........
خوب منم یکم باهاش ور رفتم![]()
تاچش از گالاکسی اس هم بهتره کیفیت تصویرش خیلی خوبه
اندازشو میشه تحمل کرد بزرگ هست ولی حداقل اینه که من مشکلی نداشتم باهاش
فقط یه کمی یه کمی خیلی کموزنش زیاده ( البته اونم نسبت به گوشی های دیگه که طبیعیه )
فیلم توش دیدم یه کلیپ آرش بود خیلی فاز داد هنوز تو کفشم تو تو نمیدونی که جونمی آم سو لولی
بعد اینترنتش خیلی عالی بود صفحه بزرگ خرکی دیگه pinch to zoomesham تو مرورگرش خیلی خوب بود
بعد جی پی اسشم دقیق جامو پیدا کرد لو رفتم
دیگه آها چند تا بازی هم داشت خیلی عالی و با کیفیت بود صداشم با اینکه صرو صدا زیاد بود تو علادین ولی خوب راحت میشنیدم
عکسش در حد همون 3 بود فیلم برداریش خوب بود
دیگه همینا بود دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)