- با معرفی خودتون شروع بفرمایید .
بنده بهزاد هستم...و از سال 97-98 بود که به میلان علاقه مند شدم...اون زمان اولین بار بازیی که از سری آ دیدم یک بازی از تیم یووه بود و بعد ازاون بود که بازی های سری آ رو دنبال کردم و بازی های میلان رو هم دیدم...ولی نمیدونم چجوری بود که عاشق این تیم شدم.کلا حس خاصی نسبت به اون داشتم...فکر کنم راستی میگن پیراهن میلان خاصیت شیطانی داره
من هم از اون موقع تا حالا بازی های این تیم رو با علاقه و عشق زیاد دنبال میکنم و تنها تیمیه که از اون حمایت میکنم
- طرفدار چه تیم هایی هستین ؟ چرا ؟
تنها تیمی که طرفداری میکنم میلانه و تیم دیگه ای توی لیست نیست
حالا هر چقدر هم میلان بخواد ضعیف بشه برای من فرقی نمیکنه...همچنان یک میلانی می مونم
- از بازیکنان قدیم میلان به کدوم ها بیشتر علاقه داشتین و الان چطور ؟
از بازیکنان قدیم به مالدینی - بارزی و بوبان علاقه زیادی داشتم...
الان هم از نستا - پاتو - سیلوا - بواتنگ - آباته و آنتونینی خوشم میاد
- از بازیکنان حال حاضر این تیم ، کدوم رو در سطح این تیم نمی دونید ؟
بازیکنان زیادی هستن که در سطح میلان نیستن
اونییو - یپس - بونرا - اودو - یانکلوفسکی - روما و .....
- کدوم بازی میلان هیچوقت از ذهنتون پاک نمیشه ؟
بازی با منچستر توی سن سیرو که میلان سه بر صفر برنده شد و به فینال رفت
اون زمان هیچ کسی روی میلان به عنوان یک مدعی قهرمانی حساب نمیکرد ولی
- روند این تیم رو در لیگ و لیگ قهرمانان چطور می بینید ؟
برای من روند تیم در لیگ قهرمانان رضایت بخش نبوده
مخصوصا جلوی رئال خیلی بد بازی کردیم و کلا یکی از دلایل اون اشتباه مربی تیم بود که به جای استفاده از بازیکنان جوانی همچون فلامینی و بواتنگ در خط هافبک از بازیکنان مسن استفاده کرد و میلان ضربه خورد
اگه از اون دو بازیکن استفاده میشد میلان می تونست بازی رو کنترل کنه ولی سن بالای اون بازیکنان باعث شد که میانه زمین رو از دست بدیم
- این فصل چقدر به قهرمانی امیدوارید ؟ و آیا این تیم ابزار لازم برای این مهم رو داره ؟
اگه منظور قهرمانی در چمپیونز لیگه که فکر نکنم قهرمان بشیم...هنوز ابزار لازم برای قهرمانی در این مسابقات رو نداریم
البته فکر کنم بتونیم تا مراحل بالا بیایم ولی قهرمانی رو فکر نکنم
ولی توی سری آ به قهرمانی تیم امیدوارم...مخصوصا الان که اینتر دیگه اون تیم همیشگی نیست و رفتن مورینیو اثرات خودش رو داره نشون میده.
کالا این اینتر تیم فصل قبل و یا فصل های قبل نیست...به نظر من شانس قهرمانی میلان این فصل زیاده
- ناپولی رو حریفی خطرناک برای میلان می دونید ؟
ناپولی همیشه تیم خطرناکی بوده و هست
هم بازیکنان خوبی داره مانند همسیک - لاوتزی - ماجیو - زونیگا - کاوانی و....و هم این که بازیکنانش توی زمین خودشون با تعصب خاصی بازی میکنن و کلا بازی توی ورزشگاه سن پائولو خیلی سخته و خیلی خیلی سخت به تیم های دیگه امتیاز میدن.
جو ورزشگاه خیلی ترسناکه و هواداران به شدت ناپولی رو تشویق میکنن و بازی توی این ورزشگاه ترسناکه
فکر کنم اینتر نزدیک به ده سال هست که توی سن پائولو موفق به شکست ناپولی نشده
کلا تیم قدرتمند و قابل احترامیه و سبک بازی اونا رو میپسندم
- پیش بینیتون از روند این بازی و در نهایت تقسیم امتیاز ها چیه ؟
اگه میلان با فکر بازی کنه و فضا رو برای حرکات کاوانی و لاوتزی ببنده و جلوی بازیسازی همسیک رو بگیره فکر کنم بتونیم ناپولی رو شکست بدیم
البته بازیکنان هم باید با تمام قوا بازی کنن
ولی یک مشکلی هست و اون هم اینه که وضعیت سیلوا هنوز مشخص نیست و با غیبت سیلوا در خط دفاع کار میلان سخت میشه
مخصوصا که جایگزین های فعلی زیاد امیدوار کننده ظاهر نشدن
و مشکل دیگه اینه که آلگری دوباره از اون سه بازیکن پیرلو - گتوزو و سیدورف توی این بازی استفاده نکنه
که اگه این کار رو انجام بده کار یملان سخت میشه...بهتره از بواتنگ و فلامینی در کنار پیرلو و روبینیو بجای رونالدینیو استفاده بشه
با وضعیت فعلی و با وجود غیبت احتمالی سیلوا بازی رو مساوی میدونم
ولی اگه میلان تلاش کنه فکر کنم بتونیم پیروز این مسابقه باشیم
- ترکیب ایده التون با بازیکنان حال حاضر میلان چیه ؟