تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 107 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

توتی: نباید به دیدارهای گذشته فکر کنیم

سایت گل – فرانچسکو توتی، مهاجم رم گفته توجهی به شروع ضعیف رم در این فصل ندارد و تیم در صورتی که به هر دیدار پیش رو بیندیشد می‌تواند اوضاع بهتری پیدا کند.

رم در حال حاضر در منطقه سقوط قرار دارد و از شش بازی تنها پنج امتیاز کسب کرده است.

او می‌گوید: «باید تا جای ممکن امتیاز کسب کنیم و بعد ببینیم چه می‌شود. باید دیدار به دیدار فکر کنیم، مانند فصل پیش و تلاش کنیم در جدول بالاتر رویم. نگاه به گذشته فایده‌ای ندارد. جدول مانند وضعیت آب و هواست: بهتر است به پیش رو بنگرید و روز به روز زندگی کنید.»

او بار دیگر گفته دوست دارد پیش از بازنشستگی لیگ قهرمانان را فتح کند. او می‌گوید: «امیدوارم به دور دوم برسیم. چون همان طور که می‌دانید آخرین جام بزرگی که در فهرست افتخارات من وجود ندارد لیگ قهرمانان است. می‌دانم که قهرمانی در آن هدف بسیار دشواری است، اما تیم خوبی داریم و نهایت تلاش خود را خواهیم کرد.»

محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2010/10/14/2165966/%D8%AA%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%86%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%81%DA%A9%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamy_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

برترين دروازه بان دهه ى نخست هزاره ى سوم
    23 مهر 1389
    در حالی که جیجی بوفون سنگربان افسانه ای بانوی پیر خود را برای بازگشت به میادین فوتبال اماده می کند و رفته رفته اماده حضور در میادین می شود، فدارسیون امار و ارقام فوتبال بوفون را بعنوان برترين دروازه بان دهه ى نخست هزاره ى سوم ( 2000 - 2010 ) برگزيد.

بر این اساس جیجی بوفون از باشگاه یوونتوس ایتالیا و بازیکن تیم ملی ایتالیا در صدر جدول قرار گرفت و پس از ان ایکر کاسیاس از باشگاه رئال مادرید و پتر چک از چلسی انگلیس در رده های بعدی قرار گرفتند.
    ===============================================
    پاول ندود سفیر یوونتوس خواهد بود
    23 مهر 1389
    یوونتوس روزهای پرکاری را پشت سر می گذارد و تیم مدیریتی این باشگاه در تلاش است تا یووه روز به روز به گذشته ی شیرین خود نزدیک شود. جان کلود بلان مدیر مالی و اجرائی یوونتوس نظر خودش را در مورد ندود و ورزشگاه جدید بانوی پیر اعلام کرده است:

"ندود با استفاده از تجربه ی فوتبالی خود کمک فراوانی به ما خواهد کرد و برای تیم یوونتوس یک سفیر خواهد بود البته پیش از این نیز درها بر روی ندود برای پیوستن به مدیریت یوونتوس باز بود."

بلان در ادامه نیز نظر خودش ر در مورد ورزشگاه جدید و عوامل موثر در امنیت ورزشگاه ها گفت:

"اتفاقاتی که در دیدار ایتالیا و صربستان روی داد ثابت کرد که بسیاری از اقدامات برای ایجاد امنیت لازم باید انجام شود و این همان کاری خواهد بود که ما انجام خواهیم داد، ما از لحاظ اقدامات امنیتی کارهای بسیار زیادی را باید پیش ببریم چراکه در ورزشگاه جنوا هواداران کم سن و سال و خانواده های زیادی حضور داشتند و ما در ورزشگاه جدید باید میزان امنیت هواداران کم سن و سال و خانواده ها و همچنین افراد پلیس را افزایش دهیم
    Last edited by kamy_R; 15-10-2010 at 16:44.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض مصاحبه : میلان - کیه وو

میلان - کیه وو
    هفته 7 - کالچو
    شنبه 24/07/1389 ساعت : 19:30
    کارشناس :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-خودتون رو معرفی کنید و بفرمایید دنیای فوتبال رو چگونه دنبال می کنید ؟
    اسمم که مشخصه! دانشجو هستم و فوتبال یکی از علایق بارز زندگیمه. برای من فوتبال چیزی ورای یک تفریحه, یک دنیاست که همه چیز توش پیدا میشه.
    دنیایی که میشه گفت از هر بعد کامله, برای من فوتبال فقط یک مستطیل سبز نیست. فوتبال ورزشیه که با رشد ملتها بزرگ شد و به جایی که الان هست رسید.
    بعضی وقتها جنگ ملتها, گاها دوستی و همیشه رقابت ملتها رو میشه به راحتی در جای جایه تاریخ فوتبال دید. فوتبال ورزشیه که میلیاردها نفر رو هر
    هفته محکوم به تماشای خودش میکنه. فرهنگ و نژاد و تعصب وجود فوتبال رو فرا گرفته, خیلی وقته که فوتبال پرچم هر ملت شده, نمادی برای افتخار!
    منم به عنوان یه عنصر ناظر در دنیا هستم, تا جایی که امکانش باشه سعی
    میکنم بازی پخش زنده ای رو از دست ندم. ولی به هر حال از طریق اخبار همیشه پیگیر اخبار و اتفاقات فوتبال هستم.

-علاقه شما به تیم میلان از چه زمان و چگونه شکل گرفت ؟
    اگه بگم دقیقا یادم نمیاد کی و چطور طرفدار میلان شدم دروغ نگفتم. شاید این عشق برمیگرده به بیشتر از 10 سال پیش, فکر کنم سال 98-99 بود که
    قهرمان سری آ شد و چون پدرم که طرفدار فوتبال ایتالیا بود خیلی صحبتش بود
    وقتی از فوتبال حرف میزد. شاید از اونجا بود که عشق به میلان رفت تو DNA
    خونم. یادش به خیر او تی شرت کلاسیک میلان با لوگو اوپل که اون زمان که بچه بودم شده بود برام لباس مقدس, دلم نمیومد بپوشمش, شماره 3 هم بود.

-6 هفته از مسابقات سپری شده . تحلیلتون از عملکرد میلان چیه ؟
    شش هفته واقعا پز فراز و نشیب. بازی اول که میلان عالی شروع کرد, چیزی بیش از انتظارات حداقل برای من بود. تیمی که چند بازیکن اصلی به تازگی بهش
    اضافه شده بود و مطمئنا وقت کافی برای تمرین نداشتند و کلی حرف و حدیث که پشت سر رونالدینهو و پاتو بود, به هر حال من انتظار 4 تا گل نداشتم.
    بازیهای بعدی واقعا افت زیادی داشت. عدم هماهنگی و مشکلات دفاعی و حتی مشکل در گل زدن همگی دیده میشد و این تیم شد همون میلانی که
    من منتظر بودم ببینم. بازی به بازی بهتر شد کارای ترکیبی و هماهنگی خطوط دفاعی , پرس کردن بهتر شد ولی هنوز جا برای بهتر شدن داره و راه زیادی تا رسیدن به اوج باقی مونده. من به عنوان یه طرفدار از روند تیم راضی بودم و
    امیدوارم که زودتر به بهترین فرم ممکن برسه.

-دلیل برد های خفیف میلان رو چی می دونید ؟
    در مورد این بردهای خفیف همونطور که عرض کردم بزرگترین علتش این بود که این تیم هنوز به اندازه کافی کوچ نشده, هنوز این آشی که برلوسکونی برای
    این فصل پخته جا نیوفتاده. باید کمی بش فرصت داد. البته از این موضوع نباید گذشت که تک تک امتیازات اول فصل برای تیمی که میخواد مدعی قهرمانی باشه
    مهمه, همین امتیازات ارزشمند هستند که آخر هر فصل میتونه به کمک یک تیم بیاد. نباید نسبت به از دست دادن این امتیازات مخضوضا در برابر تیمهای کوچک
    بی توجه بود.

-شایعاتی مبنی بر رفتن رونالدینهو و بازگشت کاکا به گوش می رسه . نظر شما چیه ؟
    خوب شایعس! فکر نمیکنم که رئال بخواد کاکا رو از دست بده. البته من به عنوان یک میلانی دوست ندارم کاکا رو دوباره تو لباس میلان ببینم, همونطور
    که دوست نداشتم شوا رو ببینم. هر دو اینها بازیکنان فوق العلاده ای بودند و با میلان به افتخارات بزرگی رسیدند و من براشون احترام زیادی قائلم ولی .....

-خریدهای بزرگ اخیر میلان چقدر در بهبود تیم سابق موثر بوده ؟
    خریدهای خوبی بود, بواتنگ, ایبرا, روبینهو. در مورد بواتنگ که به نظر من خرید خوبی بود چون واقعا به بازیکنی جنگنده و با تکنیک در میانه میدان احتیاج داشتیم.
    بازیکنی که سبک بازیش شبیه به سیدورف پا به سن گذاشته باشه و امیدوارم بتونه جانشین خوبی براش باشه و بتونه جاشو پر کنه چون سیدورف دیگه توانایی
    90 دقیقه بازی کردنو نداره.
    یه مهاجم تراز اول, کسی که تو محوطه جریمه بوی گل بده! چه کسی بهتر از زلاتان سراغ دارید؟ میلان واقعا به همچین تمام کننده ای احتیاج داشت, یه گل
    زن تمام عیار یه شکارچی محوطه جریمه. چقدر ازش تعریف کردم! امیدوارم ثابت کنه که لیاقتشو داره.
    خرید روبینهو ! به نطر من حیاتی نبود ولی خوب نمیشه گفت خرید خوبی نبوده. بازیکن ارزشمندیه سبک بازیش چشم نوازه البته اگه در اوجش باشه. به نظر من
    میشد یه دفاع چپ خوب و یا حتی یه بازیساز در حد و اندازه تیم خرید که آرام آرام برای جانشینی پیرلو آماده بشه. ابته نمیشه اینم نادیده گرفت که اسپانسرها نقش خیلی خیلی مهمی در نقل و انتقالات این چنینی دارند, تو این زمینه میشه
    بحث تا دو روز ! بحث کرد ولی راضی هستیم, بهتر از این بود که یه بازیکن چینی
    ژاپنی بیارن.

-به نظر شما نقاط ضعف و قوت تیم حال حاضر چیه ؟ و برای رفع کاستی های احتمالی چه میشه کرد ؟
    در مورد نقاط ضعف و قدرت که من تخصص ندارم بخوام نظر بدم, ولی به عنوان یک تماشاگر و طرفدار فکر میکنم که نه تنها حط دفاعی بلکه سیستم دفاعی تیم
    باید هماهنگی بیشتری داشته باشه. از کناره ها کمی آسیب پذیر به نظر میرسه, هماهنگی بین هافک و دفاع کمه. عملا بعضی وقتها مشخص بود که
    توانایی بازیسازی از دفاع تا حمله رو ندارند و رو به بازی مستقیم میاوردند.
    تخت فشار عملکرد نسبتا خوبی دارند ولی روی ضدحمله ها نه!
    نقطه قوت فکر میکنم خط هافک و حمله باشه, هافبک ها شاید راز موفقیت میلان در همه سالهای درخشانش باشه. در هر دوره وقتی نگاهی به اسم
    بازیکنان میندازی اسم بازیکنهای بزرگ در خط هافک خودنمایی میکنه. البته با وجود بازیکنان بزرگی که در حط حمله وجود دارن هم نمیشه ازش خرفی نزد. شاید زهراگین ترین خط حمله حال حاضر لیگ باشند.
    راه بهبود هم که قبلا گفتم, زمان.

-کیه وو رو چطور می بینید ؟ این تیم با یک امتیاز کمتر در همسایگی میلان هست .
    راستش در مورد کیه وو اطلاعات زیادی ندارم, ولی همینکه در یک امتیازی میلان قرار داره خودش گویای خیلی چیزاست. به نطر نمیرسه که بازی راحتی
    پیش روی میلان باشه مخصوصا اینکه کیه وو میزبان بازی هست میتونه شرایطه واقعا سختی رو برای میلان رقم بزنه. امیدوارم که میلان خداکثر امتیاز رو از این
    بازی بگیره, طی دو فصل پیش میلان کیه وو رو دابل کرده و امیدوارم این فصل هم این اتفاق بیوفته.

-ترکیب ایده آل شما برای این بازی چیه ؟
    فکر نمیکنم همچین ترکیبی بزاره آلگری, ولی چون پرسیدید ترکیب مورد علاقه خودتون, منم ترکیب خودمو میگم.
    ------------- آبیاتی ------------------
    آنتونینی --- سیلوا --- نستا --- زامبروتا
    ---------- فلامینی ---- پیرلو -----------
    --------------- بواتنگ(روبی)------------
    رونالدینهو ---------------------------پاتو
    ---------------- ایبرا -------------------

-پیش بینی شما از نتیجه بازی چیه ؟
    به نظر من بازی سختیه, ولی باید 3 امتیاز رو بدست بیاریم. به نظر من میلان
    با نتیجه 2-1 پیروز میشه.

- کدوم بازیکنان رو در روند این بازی تعیین کننده تر می دونید ؟
    پیرلو و زلاتان میتونن موثرترین بازیکنان میدان باشند.

-ضمن تشکر از شما ، در پایان اگه انتقاد یا پیشنهاد پیرامون گروه دارید بفرمایید .
    خواهش میکنم, سخنی جز تشکر از زحمات شما نیست.

با تشکر

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

وسط رقابته اینتر و یووه و میلان، این لاتزیو چه زرنگ شده!

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

وسط رقابته اینتر و یووه و میلان، این لاتزیو چه زرنگ شده!
    تازه این همون لاتزیو ایه که ایران باهاش یک یک مساوی کرد

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بازی بعدی میلان با ناپولی تیم 4 جدول هست
    اگر ماکسی به سیدورف و گتوسو استراحت بده خیلی خوبه
    راستی کاپیتان به این بازی میرسه یا نه؟

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض مصاحبه : ناپولی - میلان

ناپولی - میلان
    هفته 8 - کالچو
    یکشنبه 03/08/1389 ساعت : 22:15
    کارشناس :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- با معرفی خودتون شروع بفرمایید .
    بنده بهزاد هستم...و از سال 97-98 بود که به میلان علاقه مند شدم...اون زمان اولین بار بازیی که از سری آ دیدم یک بازی از تیم یووه بود و بعد ازاون بود که بازی های سری آ رو دنبال کردم و بازی های میلان رو هم دیدم...ولی نمیدونم چجوری بود که عاشق این تیم شدم.کلا حس خاصی نسبت به اون داشتم...فکر کنم راستی میگن پیراهن میلان خاصیت شیطانی داره
    من هم از اون موقع تا حالا بازی های این تیم رو با علاقه و عشق زیاد دنبال میکنم و تنها تیمیه که از اون حمایت میکنم

- طرفدار چه تیم هایی هستین ؟ چرا ؟
    تنها تیمی که طرفداری میکنم میلانه و تیم دیگه ای توی لیست نیست
    حالا هر چقدر هم میلان بخواد ضعیف بشه برای من فرقی نمیکنه...همچنان یک میلانی می مونم

- از بازیکنان قدیم میلان به کدوم ها بیشتر علاقه داشتین و الان چطور ؟
    از بازیکنان قدیم به مالدینی - بارزی و بوبان علاقه زیادی داشتم...

الان هم از نستا - پاتو - سیلوا - بواتنگ - آباته و آنتونینی خوشم میاد

-  از بازیکنان حال حاضر این تیم ، کدوم رو در سطح این تیم نمی دونید ؟
    بازیکنان زیادی هستن که در سطح میلان نیستن
    اونییو - یپس - بونرا - اودو - یانکلوفسکی - روما و .....

- کدوم بازی میلان هیچوقت از ذهنتون پاک نمیشه ؟
    بازی با منچستر توی سن سیرو که میلان سه بر صفر برنده شد و به فینال رفت
    اون زمان هیچ کسی روی میلان به عنوان یک مدعی قهرمانی حساب نمیکرد ولی

- روند این تیم رو در لیگ و لیگ قهرمانان چطور می بینید ؟
    برای من روند تیم در لیگ قهرمانان رضایت بخش نبوده
    مخصوصا جلوی رئال خیلی بد بازی کردیم و کلا یکی از دلایل اون اشتباه مربی تیم بود که به جای استفاده از بازیکنان جوانی همچون فلامینی و بواتنگ در خط هافبک از بازیکنان مسن استفاده کرد و میلان ضربه خورد
    اگه از اون دو بازیکن استفاده میشد میلان می تونست بازی رو کنترل کنه ولی سن بالای اون بازیکنان باعث شد که میانه زمین رو از دست بدیم

- این فصل چقدر به قهرمانی امیدوارید ؟ و آیا این تیم ابزار لازم برای این مهم رو داره ؟
    اگه منظور قهرمانی در چمپیونز لیگه که فکر نکنم قهرمان بشیم...هنوز ابزار لازم برای قهرمانی در این مسابقات رو نداریم
    البته فکر کنم بتونیم تا مراحل بالا بیایم ولی قهرمانی رو فکر نکنم
    ولی توی سری آ به قهرمانی تیم امیدوارم...مخصوصا الان که اینتر دیگه اون تیم همیشگی نیست و رفتن مورینیو اثرات خودش رو داره نشون میده.
    کالا این اینتر تیم فصل قبل و یا فصل های قبل نیست...به نظر من شانس قهرمانی میلان این فصل زیاده

- ناپولی رو حریفی خطرناک برای میلان می دونید ؟
    ناپولی همیشه تیم خطرناکی بوده و هست
    هم بازیکنان خوبی داره مانند همسیک - لاوتزی - ماجیو - زونیگا - کاوانی و....و هم این که بازیکنانش توی زمین خودشون با تعصب خاصی بازی میکنن و کلا بازی توی ورزشگاه سن پائولو خیلی سخته و خیلی خیلی سخت به تیم های دیگه امتیاز میدن.
    جو ورزشگاه خیلی ترسناکه و هواداران به شدت ناپولی رو تشویق میکنن و بازی توی این ورزشگاه ترسناکه
    فکر کنم اینتر نزدیک به ده سال هست که توی سن پائولو موفق به شکست ناپولی نشده
    کلا تیم قدرتمند و قابل احترامیه و سبک بازی اونا رو میپسندم

- پیش بینیتون از روند این بازی و در نهایت تقسیم امتیاز ها چیه ؟
    اگه میلان با فکر بازی کنه و فضا رو برای حرکات کاوانی و لاوتزی ببنده و جلوی بازیسازی همسیک رو بگیره فکر کنم بتونیم ناپولی رو شکست بدیم
    البته بازیکنان هم باید با تمام قوا بازی کنن
    ولی یک مشکلی هست و اون هم اینه که وضعیت سیلوا هنوز مشخص نیست و با غیبت سیلوا در خط دفاع کار میلان سخت میشه
    مخصوصا که جایگزین های فعلی زیاد امیدوار کننده ظاهر نشدن
    و مشکل دیگه اینه که آلگری دوباره از اون سه بازیکن پیرلو - گتوزو و سیدورف توی این بازی استفاده نکنه
    که اگه این کار رو انجام بده کار یملان سخت میشه...بهتره از بواتنگ و فلامینی در کنار پیرلو و روبینیو بجای رونالدینیو استفاده بشه
    با وضعیت فعلی و با وجود غیبت احتمالی سیلوا بازی رو مساوی میدونم
    ولی اگه میلان تلاش کنه فکر کنم بتونیم پیروز این مسابقه باشیم

- ترکیب ایده التون با بازیکنان حال حاضر میلان چیه ؟
    اگه آبیاتی به این بازی برسه که 100% از ابتدا در زمین قرار میگیره
    با غیبت احتمالی سیلوا توی این بازی ترکیب مورد نظر من اینه:

آبیاتی / آملیا

آنتونینی پاپاستاتوپولوس نستا آباته

فلامینی پیرلو بواتنگ

روبینیو

زلاتان پاتو

- اگه سوالی مد نظرتون بوده و پرسیده نشده ، طرح کرده و پاسخ بدین .
     سوال که فعلا مد نظرم نیست...اگه دور بعد هم در خدمتتون بودیم اگه شد اونجا مطرح میکنم

- با تشکر از شما ، هر گونه پیشنهاد و انتقادی به فعالیت گروه دارید بفرمایید .
     من هم از شما , حسین خان و جناب Siroc و بقیه دوستانی که برای این قسمت زحمت میکشن ممنونم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من هم از شما , حسین خان و جناب Siroc و بقیه دوستانی که برای این قسمت زحمت میکشن ممنونم
    مخلصم بهزاد جان!

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

آخ جون!! اینتر مساوی کرد.

به امید برد میلان در بازی امشب

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

آخ جون!! اینتر مساوی کرد.

به امید برد میلان در بازی امشب
    بدشانسی اینه که لاتزیو هم برد!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •