تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 103 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1028

نام تاپيک: معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من دیروز رفته بودم قم!
    تو جاده قم تا تهران بیشتر جاها رو آنتن میداد ( به جز بخش بیابون) تو اتوبان بعد از قم تا فرودگاه هم بدک نبود!!
    دیروز جواب دوستان رو از اونجا دادم من!!
    از این لحاظ سیستم خوبیه. کار وای فایی که نداریم رو میکنه!!

ممنونم در حالتی که از روش wifi بخایم کانکت بشم چیکار باید کرد با لب تاپ مثلا ؟
    یعنی چی؟
    وای فای که کارش جداست.
    شما میزنین رو کانکشن وایرلس. صبر میکنین اکسس پوینتتون رو پیدا کنه. بعد کانکت میکنین اگه پسورد داره پسوردرو میزنین بعد تموم. همین!!

ولی اگه بخواین این سیستم رو از طریق وای فای دریافت کنین امکان پذیر نیست. فرکانس وای فای با GPRS فرق داره. کلا دوتا مقوله ی جدان!

پس به درده ما نمیخوره همون پایین پایینش برای 10 ساله آیندمون هم جواب میده
    خوب برادر تست کن ببین چطوریه!
    من جاهای داغونی رو که رفتم این سیستم جوابگو بوده. کلا جاهای داغون چون کمتر کسی استفاده میکنه سرعتش نرمال تر و بهتره!!
    هرجا میخواد باشه
    فکر کن من تو جاده تهران قم داشتم موزیک دانلود میکردم با گوشی روی لپتاپ

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه truman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان توی بحث ها خوندم که از طریق دانگل ها نمیشه چیزی رو آپلود کرد . کار من آپلود کردنه . واقعا همچین چیزی مطرحه ؟ اگه نشه این کارو کرد که واقعا مسخره هستش که ؟
    و اینکه یه جایی هم خوندم که سرعت دانلودش از دایل آپ بیشتره اما سرعت پینگش همونه یا کمتره . پینگ چی هستش و واقعا پایین تره ؟
    Last edited by truman; 05-11-2010 at 19:38.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان توی بحث ها خوندم که از طریق دانگل ها نمیشه چیزی رو آپلود کرد . کار من آپلود کردنه . واقعا همچین چیزی مطرحه ؟ اگه نشه این کارو کرد که واقعا مسخره هستش که ؟
    و اینکه یه جایی هم خوندم که سرعت دانلودش از دایل آپ بیشتره اما سرعت پینگش همونه یا کمتره . پینگ چی هستش و واقعا پایین تره ؟
    گزینه اول که اصلا با عقل جور در نمیاد! چون شما در هر صورت برای باز کردنه سایت هم آپلود میکنید اطلاعات و درخواست ها رو
    پینگ هم مدت زمانه رفتن یه درخواست به سرور و برگشت اون هست که در حده میلی ثانیه هست
    در هر صورت پینگ بالا یه مقدار رو باز شدن صفحات و مخصوصا بازی های آنلاین تاثیر میزاره ولی بقیه کارها مشکل خاصی نداره
    سرعته این هم تا 30 دوستان گفتن میره در حالی که دایال آپ خیلی رو پا باشه 6 کیلوبایت نهایتشه!

کلا اطلاعاتتون رو سعی کنید از کسایی که وارد هستند و منابع درست حسابی بگیرید

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

گزینه اول که اصلا با عقل جور در نمیاد! چون شما در هر صورت برای باز کردنه سایت هم آپلود میکنید اطلاعات و درخواست ها رو
    پینگ هم مدت زمانه رفتن یه درخواست به سرور و برگشت اون هست که در حده میلی ثانیه هست
    اگه بحث ارسال پکیج های اطلاعاتی رو از بحث آپلود جدا کنیم ، سرویس GPRS همراه اول آپلودش افتضاحه. خود من تا امروز نتونستم 1 کیلوبایت هم آپلود کنم! حتی توی ارسال ایمیل مشکل دارم و همینطور مسنجر.
    دو سه بار هم توی فواصل مختلف زنگ زدم پشتیبانی گفت بخش آپلود بسته هست فعلا.

چند بار هم شده بود که خوستم با SpeedTest.net تست بگذارم ولی به قسمت آپلود که رسید که آپلودم رو تست بگیره ، گیر کرده!!!!

نمیدونم....شاید هم مشکل از منطقه ی منه یا گوشیم!! ولی با ایرانسل که امتحان کردم آپلودم روی 7 بود. و واقعا هم سرعت آپلود ایرانسل خیلی زیاده!!!!! عالیه( در مقالسه با همراه اول)

6. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اینطوری که سرعته باز کردنه سایتش هم مشکل دار میشه برادر
    پس همراه اول چه خوبی ای داره؟
    قطعی کمتر داره فقط؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نه.
    سرعت پینگش بد نیست( واسه ما البته) - ولی بعضی وقتا هم ممکن گیر کنده و ییهو بیاد.
    کلا هم همراه اول هم ایرانسل پینگشون بین 700 تا 900 هست.
    فعلا همراه اول قطعی نداشته غیر از اینکه 4 ساعت یه بار اونم بخاطر انیکه شبکه به دلایل امنیتی مجبور به قطع کردن سرویس( ریست کردن) میشه سرویس شما رسیوش قطع میشه باید دوباره کانکت کنین!!
    همراه اول این روزا بخاطر ترافیک بالایی که داره هم سرعت پینگش بالاتر رفته هم قطعی هاش بسیار بسیار زیاد شده!!

9. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ای بابا
    هر چی ما تا میخوایم بریم سمتش میپکه!×!
    الان پس ایرانسل بهتره در حال حاضر

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خوب برادر تست کن ببین چطوریه!
    من جاهای داغونی رو که رفتم این سیستم جوابگو بوده. کلا جاهای داغون چون کمتر کسی استفاده میکنه سرعتش نرمال تر و بهتره!!
    هرجا میخواد باشه
    فکر کن من تو جاده تهران قم داشتم موزیک دانلود میکردم با گوشی روی لپتاپ
    یه مقدار تست کردم ایندفه ایرنسل رو
    24 ساعتش رو گرفتم 500 مگی تو همون چند ساعت دانلود کردم
    ولی سایت های دانلود رو باز نمیکنه لینک مستقیم هم دانلود نمیکرد مجبور شدم از رپیدشیر دانلود کنم
    هی هم صفر میشد سرعت
    ولی تا 30 هم میرفت ظهرش چند ساعت بد نبود در کل

12. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه emando's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    united stats of dezfoul

پيش فرض

برای اینکه به حرفهای من انگ نادرستی نخوره . یه کم از خودم میگم البته نه به قصد اینکه خودم رو نشون بدم . به خاطر اینکه به حرفم اعتقاد پیدا کنید.

من Emando نوزده ساله . دانشجوی رشته برق صنعتی . علاقه مند به علوم رایانه و شبکه های رایانه ای .

چون من رشته درسیم طوری هست که باید در هر زمینه ای اطلاع داشته باشم . معمولا در مقابله با مسایل مختلف چندین روش رو از چند رشته مختلف رو با هم به کار می برم و معمولا خوب نتیجه میگیرم .
    زمانی که اینترنت همراه رو دیدم ( 6 ماه پیش شروع شده بود ) . میخواستم اون رو روی رایانه استفاده کنم . چون نسبت به دیال آپ خیلی به صرفه تر بود ، برای همین یه K310 گرفتم و کانکت شدم . تنها بدی که این نوع اینترنت نسبت به دیال داشت . عدم توانایی استفاده از نرمافزار های ف * ی * ل * ت * ر شکن بود . ( به علت ثابت بودن آی پی شما نسبت به شبکه جهانی اینترنت ) . سرعت دانلودم در حدود 7 ثابت بود . ولی یه مدت بعد یه فکری به سرم زد . گفتم اگه این نوع اینترنت از طریق امواج رادیویی هست ، در صورتی که بتونم این امواج رو در اطراف مبایل متمرکز کنم سرعتم بیشتر میشه . بنابراین یه دیش گرفتم و مبایل رو به جای LNB قرار دادم و کابل رو هم به رایانه متصل کردم و شروع کردم به دانلود . نتیجه خارق العاده بود . سرعت دانلود با یک گوشی با مدل پایین در روی رنج 14 - 25 ثابت شد .

اگر میتونید از دیش استفاده کنید تا سرعت خودتون رو ارتقا بدید . اگه نه به کمک میدان مغناطیسی آهنربا هم میشه این کار رو انجام بدید . کافیه تا یکی از اسپیکرها رو در حال دانلود به مبایل نزدیک کنید . دو حالت به وجود میاد :

1- سرعت کم میشه . علت این نوع رفتار ، منحرف شدن امواج به دلیل محل بد میدان مغناطیسی هست . برای رفع این مشکل کافیه تا اسپیکر یا آهنربا رو جابه جا کنید .

2- سرعت زیاد میشه . دیگه اسپیکر رو تکون ندید چون بهترین حالت ممکن رو دارید .

حالا امتحان کنید و نظرهاتون رو برامون یاداشت کنید تا در صورت ثبت این روش ، به سرعت شروع به انتقال این مطالب به همه سایت های دیگه بکینم .

با تشکر
    Emando

14. این کاربر از emando بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام

دوستان من امروز نمایشگاه تلکام بودم
    سالن شماره 7 یه قرفه بود برای همراه اول
    داشتن تبلیغ مودم های جی اس ام میکردن
    قیمتش بود 40 هزار تومن که شامل خود مودم یو اس بی + سیم کارت رایگان اعتباری + 2000 تومان شارژ رایگان

قیافه مودمه خوشگل بود
    یه جا هم برای زدن مموری میکرو داشت
    که میشه به عنوان رم ریدر یا فلش مموری استفاده کرد

حالا به نظر صلاحه بخریم اینو ؟
    قیمتش که نسبت به چیزایی که تو بازاره خوبه
    این باند ها رو هم ساپورت میکنه :
    HSDPA/UMTS 2100 MHz/EDGE/GPRS/GSM 850/900/1800/1900MHz
    سرعتش هم زده HSDPA 3.6M
    سایزش هم 75در26در10

اگر عکسشو هم خواستید بگید از روی بروشورش اسکن کنم بزارم

ضمنا قیمتش هم فقط مخصوص نمایشگاهه
    فرم پر باید بکنیم و 15 الی 20 روز دیگه براتون میفرستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •