اینطور که پیداست روش رو پوشوندن و چسب کاری کردن ؛ میتونی با دقت این پوشش رو برداری ببینی روی برد دکمه آپدیت وجود داره یا نه.
در ضمن، اینقدر برای آپدیت برد عجله نکنید، فعلا ضروری نیست ...
اینطور که پیداست روش رو پوشوندن و چسب کاری کردن ؛ میتونی با دقت این پوشش رو برداری ببینی روی برد دکمه آپدیت وجود داره یا نه.
در ضمن، اینقدر برای آپدیت برد عجله نکنید، فعلا ضروری نیست ...
فروشنده گفت برای اپدیت ببرم پیشش.
2 مدل داشت یکی 30 تومن یکی 40 تومن که اولی اپدیت نمیشه و دومی اپدیت میشه.
عجب آدم هایی پیدا میشن!
اگه گفته برا آپدیت ببری پیشش احتمالا با پروگرامر می خواد آپدیت کنه !!!
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
فعلا فقط بحث پچ موده که اونم با دانگل های موجود و اوپن منیجر 1.14.2 مشکلی نیست !
ای بابایعنی اینی که شما دارید از باگ نرم افزاری فرمور استفاده میکنه نه قابلیت سخت افزاری !
![]()
من که همون موقع که قرار شد بخرم به همتون گفتم از بازی رایانه بگیرید !! نمیدونم چرا گوش ندادید .
دقیقا سعید راست میگه.منم از همون بازی رایانه گرفتم تا حالا 2 بار آپدیتش کردم
ماله خودش همونی بود که با سی دی اجرا میکرد.یه بار آپ کردم بدونه سی دی اجرا کنه.یه بار دیگه هم همینجوری دیدم برنامه جدیده آپ کردم.
دکمه ریست یا همون حالت پروگرم هم داره که با کامپولوترراحت آپ میشه
The game hangs up on black screen. Have to manually shut down ps3 with the power button. (Strangely the list marks this game as working on internal but for me it never gets past the black screen, even though i Ripped it via BM1.0 from my own Tekken 6 disc)
دوستان كسي از اين سر در مياره يه توضيحي بده؟
چیزه خاصی ننوشته.
نوشته بازیهایی که توصفحه سیاه هنگ میکنن وباید دستگاه رو بطور دستی خاموش کنن یا با دکمه(مخصوص فت) احتمالا جزء بازیهایی هستن که رو هارد داخلی اجرا میشه.بعد گفته اما ماله خوده طرف هیچ وقت هنگ نکرده.نوشته خودش تکن 6 رو با BACKUP MANAGER ریخته
Last edited by alipsp; 11-10-2010 at 00:39.
یعنی الان شما تو اجرای باریها مشکلی نداری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)