پیکان!!!
پی کی
پراید هم اگه تمیز پیدا بشه
پیکان!!!
پی کی
پراید هم اگه تمیز پیدا بشه
پراید مدل 84 قیمت 5000000 تومان
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
دوست من تا وقتی میشه پراید خرید شانسی برای پیکان و PK نمیمونه
دوستان مرسدس E230 کوپ(نمیدونم فکر کنم منظورش کوپه هست) فول مدل 1992 سفید فنی سالم(اینو تو روزنامه دیدم)
چقدر می ارزه؟ راستی کارت سوخت دارن این ماشین ها؟
یارو گفته بود زنگ بزنید... من هم گفتم اول قیمت دستم بیاد بعد زنگ بزنم/.....
16 17 تومن!!!خوب شد زنگ نزدم..... من فکر کردم حداکثر 7-8 تومنه....
مگه چه داره که 16 تومنه؟ الآن تازه ش رو بخوای بگیری فکر کنم 60 70 تومنه(از اینا که تو ایران هم تولید میشد ) اون وقت ماله 20 سال پیشش 16 تومن
ارزش داره اگه تمیز باشه؟؟؟ امکاناتش چیه؟
در مورد امکانات و آپشن های این خودرو میتونید به آقای rami_hemi ناظر انجمن پیغام بدین تا براتون بگن.
موفق باشید
کوپ که نوشته منظورش اسطلاح کوپل یا توپول بود که به اتاق 124 مرسدس بنز اتلاق میشه
قیمت واقعیش الان همون 16-17 تومنه ولی خب بنا به دلایلی از جمله بازار خوبی که بین ایرانی ها داره و دلال شدن هر ننه قمری که تا دیروز به این ماشینا انگ رده خارج بودن میزد الان قیمتها از 14 تومن شروع میشه تا 27 تومن یا بیشتر برای مدلهای 93 و 95 .
مدل 90 رو یک هفته پیش قیمت کردم 20 تومن .ولی میشد با سر و کله زدن 18 خریدش واقعا هم ماشین تمیزی بود .
سلام
یک پراید 84 نو مدادی تمیز یک بغل رنگ داریم می خواهیم با ماشین بهتر عوض کنیم این ماشین چند قیمت می خورد و در کجا می شود نقدا آن را فروخت یا سریع عوض کرد - مشهد
مورد نظرم یک 206 یا 405 کم کار دارای رنگ است که بتوان با 2 تا 3 میلیون سر آن را تهیه کرد
در بلوار کامیاب - راه اهن - 206 84 تیپ 2 نقره ای دو گلگیر متفاوت رنگ را می گوید 8200 آیا قیمت مناسب است
با تشکر
سلام دوستان پیشنهادتون با 9میلیون چه خودروایه؟
آیا سیناد 2 مناسبه یا 206 (دست دوم)؟
منم سوال دوستمون رو دارم با کمی تغییر با همین حول و حوش 8.5 تا 9 چه خودروهایی رو میشه خرید ؟(چه صفر چه کارکرده )
خرید کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)