تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 42 اولاول ... 23293031323334353637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 412

نام تاپيک: بررسی NX700 LED سونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست عزيز نگفتيد HDTV تون چه مدلي هست ولي اگر NX700 داريد بهتره يك مودم يا روتر بيسيم تهيه كنيد و ارتباط كامپيوتر رو با TV به صورت بيسيم داشته باشيد اينطوري لطفش بيشتره

سلام وسپاس فراوان
    مدل دستگاه من ex710 هست و تهیه دانگل خود تلویزیون برام راحته موقع خرید روش نبود ولی می تونم ازبانه اون رو بخرم اما در خصوص بقیه تجهیزات خیلی ببخشید بوقم مثلا شما فرمودید مودم سری n فکر میکنم اسب شاخداره
    و روم نشد دوباره بپرسم به خاطر همین اگه لطف کنید بفرمائید دقیقا اسم تجهیزات شبکه ای که استفاده کردید چیاست ممنون میشم تا من هم اونا رو تهیه کنم
    و سوال بعد اینکه ایا تمام فایلهای ویدوئی در صورت شبکه شدن پخش میشه یا فقط فایلهایی که تلویزیون ساپورت میکنه مثلا mkv و ارسال اطلاعات و کیفیت چطوره
    به نظرتون ارسال اطلاعات با بیسیم بهتره یا باسیم
    ممنون
    Last edited by mgt3861; 03-03-2011 at 10:43.

2. این کاربر از mgt3861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام وسپاس فراوان
    مدل دستگاه من ex710 هست و تهیه دانگل خود تلویزیون برام راحته موقع خرید روش نبود ولی می تونم ازبانه اون رو بخرم اما در خصوص بقیه تجهیزات خیلی ببخشید بوقم مثلا شما فرمودید مودم سری n فکر میکنم اسب شاخداره
    و روم نشد دوباره بپرسم به خاطر همین اگه لطف کنید بفرمائید دقیقا اسم تجهیزات شبکه ای که استفاده کردید چیاست ممنون میشم تا من هم اونا رو تهیه کنم
    و سوال بعد اینکه ایا تمام فایلهای ویدوئی در صورت شبکه شدن پخش میشه یا فقط فایلهایی که تلویزیون ساپورت میکنه مثلا mkv و ارسال اطلاعات و کیفیت چطوره
    ممنون
    دوست عزیز ارسال اطلاعات مشخص هست که با سیم بهتره و سریع تر و بدون قطعی اما بدون سیم خوب ویژگی های خودش رو داره ... در مورد مودم هم مربوط به بخش سخت افزار کامپیوتر هست اگه اونجا بپرسی خیلی بیشتر از اینجا بچه ها کمکت میکنن و کلی مدل بهت معرفی میکنن با مشخصات و قیمت
    Last edited by dooste.man83; 03-03-2011 at 11:19.

4. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام وسپاس فراوان
    ممنون
    خواهش میکنم دوست عزیز خوشحال میشوم بتونم کمکتون کنم اصلا این فروم واسه همینه که بتونیم از تجربیات هم استفاده کنیم.

در مورد مودم بیسیم سری n خب این سری مودم ها با سرعت 300 مگابیت در ثانیه بالا ترین سرعت رو در انتقال اطلاعات نسبت به سری a.b و g داره . اما مودمی که من دارم مودم وايرلس تندا مدل W548D با چهار پورت LAN و سری g هست با سرعت انتقال اطلاعات 54 مگابیت بر ثانیه که حداکثر سرعتشه تمام فیلمها رو تا رزولوشن 1280 و HD رو به راحتی وبا کیفیت اصلی ارسال میکنه بدون هیچ مشکلی اما با ارسال فیلمهای FULL HD مشکل داره هر چند ثانیه فریز میشه . واسه ی همین شما سری n رو تهیه کنید مثل مدل TP-LINK 8960 که با فیلمهای فول اچ دی مشکلی نداشته باشید .

تجهیزاتی که من شبکه کردم چهار تا کامپیوتر دسکتاب یک لپ تاپ سونی و HDTV سونی مدل 46NX700

بله تمام فایلهای ویدوئی عکس و موزیک که روی هارد و شبکه دارید مثل MPEG 1 MPEG 2 و .... m2t,m2ts,mpeg,mpg,ts,vob و Mkv و mp3 jpe ,jpeg ,jpg رو بدون کوچکترین افت کیفیت پخش میکنه .

به نظر من ارسال اطلاعات بصورت بیسیم بهتره و ارزش داره مقداری هزینه کنید بقول معروف حال میده
    Last edited by baghbanzadeh; 03-03-2011 at 13:12.

6. 6 کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی شما میگید که EX700 سرتره از C6960 Samsung تو 40 اینچ!!!؟
    من از قابلیتهای جانبیشون: پخش فرمتهای مختلف، Wi Fi و ... میخوام استفاده کنم؟

NX700 الان تو چه مایه قیمتیه؟
    بی گارانتی یا با گارانتی؟؟
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

8. این کاربر از FarzinK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آیا برای وصل شدن لبتاب دارای وایرلسinspiron1525 به ال ای دی سونی710 نیاز به مودم بیسمی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    عزیزانی که با Version PKG4.087GAH-0108 دستگاه خود را به روز کرده اند در مورد مزایا و امکانات جدیدی اگر اضافه شده بنده را راهنمائی کنند. می خواهم من هم به روز کنم .
    ممنون و پاینده باشید.

11. این کاربر از fafarnana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز خوشحال میشوم بتونم کمکتون کنم اصلا این فروم واسه همینه که بتونیم از تجربیات هم استفاده کنیم.

در مورد مودم بیسیم سری n خب این سری مودم ها با سرعت 300 مگابیت در ثانیه بالا ترین سرعت رو در انتقال اطلاعات نسبت به سری a.b و g داره . اما مودمی که من دارم مودم وايرلس تندا مدل W548D با چهار پورت LAN و سری g هست با سرعت انتقال اطلاعات 54 مگابیت بر ثانیه که حداکثر سرعتشه تمام فیلمها رو تا رزولوشن 1280 و HD رو به راحتی وبا کیفیت اصلی ارسال میکنه بدون هیچ مشکلی اما با ارسال فیلمهای FULL HD مشکل داره هر چند ثانیه فریز میشه . واسه ی همین شما سری n رو تهیه کنید مثل مدل TP-LINK 8960 که با فیلمهای فول اچ دی مشکلی نداشته باشید .

تجهیزاتی که من شبکه کردم چهار تا کامپیوتر دسکتاب یک لپ تاپ سونی و HDTV سونی مدل 46NX700

بله تمام فایلهای ویدوئی عکس و موزیک که روی هارد و شبکه دارید مثل MPEG 1 MPEG 2 و .... m2t,m2ts,mpeg,mpg,ts,vob و Mkv و mp3 jpe ,jpeg ,jpg رو بدون کوچکترین افت کیفیت پخش میکنه .

به نظر من ارسال اطلاعات بصورت بیسیم بهتره و ارزش داره مقداری هزینه کنید بقول معروف حال میده
    سلام
    آقا خیلی خیلی ممنونم
    خیال داشتم اچ دی پلیر بخرم با این کار دیگه هیچ وقت به تجهیزات و پلیر های جدید نیاز نمی شه
    مممممنونم

13. این کاربر از mgt3861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    وقتی فایل اپگرد رو رو usb که قبلا فرمت کردم ریختم و وصل tv میکنم این eroor رو میده...
    usb device detected
    note : please make sure device is inactive before disconnenting

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    وقتی فایل اپگرد رو رو usb که قبلا فرمت کردم ریختم و وصل tv میکنم این eroor رو میده...
    usb device detected
    note : please make sure device is inactive before disconnenting
    سلام
    دوست عزيز شما فايل آپگرد رو از پوشه sony_dtv0FA00A00A0A0_00010201 خارج نكنيد همين پوشه با فايل داخلش رو روي فلش بريزيد .

اين eroor نيست . پيغام توجه براي مطمئن شدن غير فعال دستگاه و disconnenting
    قبل از خارج شدن كارتهاي USB و فلش مموري

اگر بعد از وصل فلش به HDTV آپديت شروع نميشه . Auto usb start در منوي TV رو از روي OFF خارج كنيد ... وارد منوي تي وي شويد بترتيب زير و .....

Settings >>> System Settings >>> general set-up >>> Auto usb start >>> sho slid
    Last edited by baghbanzadeh; 06-03-2011 at 01:16.

16. 3 کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آیا برای وصل شدن لبتاب دارای وایرلسinspiron1525 به ال ای دی سونی710 نیاز به مودم بیسمی هست؟
    بله حتمآ به يك مودم يا روتر بيسيم نياز داريد .

18. این کاربر از baghbanzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •