نه عزیز اینکه میشه فیلم دانلود کنی و از فیلترینگ رد بشی و این حرفا همش بهانه.
علت اینکه کاربران رو به 128 کیلوبیت محدود کردن نبود زیرساخت های مخابراتی این کشوره، وگرنه با همین 128 مخابرات هم شما میتونی روزی 1.2 گیگ دانلود کنی (شایدم بیشتر) و محدودیتی هم نداره.
شما فکر میکنی پهنای باند کل اینترنت ایران که از طریق سه کابل فیبرنوری ترکیه و کویت و فجیره + سه ماهواره W5 و W6 و اینمارست وارد ایران میشه چقدره؟ کل پهنای باند اینترنت این مملکت برابره دو تا دانشگاه تو سوئد هست، یعنی کشور ما توان در اختیار گذاشتن اینترنت پر سرعت با پهنای باند بالا به 23 میلیون کاربر اینترنت خودش نداره. پهنای باند دانشگاه شریف که پرسرعترین اینترنت رو بین دانشگاه های کل کشور داره 300 مگابیت بر ثانیه هست که اوم با استفاده از دو اتصال STM-1 این امر اتفاق افتاده.
در مورد اینکه ISP دلشون به حال ما نستوخه هم کاملا باهات موافقم. کی گفته فروشنده دلش برای مشتری میسوزه؟
این حرفی هم که من میگم وقتی از صبانت اینترنت میگیرم باید سرعتم یک مگابیت باشه چرت نیست عزیز.
یه بار دیگه پست های منو بخون، پول گرفته باید خدمات بده.
اینکه شرکت های مثل صبانت و پارس آنلاین و شاتل میان و Downstream ما رو روی 1024 میبندن یکیش همینه که حجم ما زودتر تموم شه و مهمتر از اون اینه که مشتری جذب کنن.
این قانون نیست و یک رسمه تا با سرعت بالا کاربرا رو به سمت خودشون بکشن که البته پولشم دارن میگیرن.
وگرنه من نوعی احمق نیستم بیام 18900 بابت اینترنت 128 با ترافیک محدود 5 گیگ در ماه بدم در صورتی که مخابرات داره همین سرعت 128 رو بدون محدودیت دانلود ماهانه نصف تقریبا نصف قیمت یعنی 10.000 تومن ارئه میده.
بعدشم از کسایی که تو تهران در طی یکسال اخیر صبانت داشتن بپرسم که سرعت دانلودش چند بوده خود من هستم، بجای یکسال هم سه ساله مشترک صبانتم. قبل از اون هم مشترک پارس آنلاین بودم.
عرض هم کردم، یکسال پیش Downstream ما رو روی 512 کانفیگ کرده بودن و سرعت ما 50-60 کیلوبایت بر ثانیه بود. علت اینکه اومدم صبانت هم همین بود. بعد از چند وقت تو سایت صبانت هم اعلام کرد که پهنای باند کل کشور رو افزایش داده و سرعت ما روی 1024 کانفیگ شد و با سرعت 100 دانلود میکردیم. یه مدت هم تو همون دوره 512 کیلوبیتی سرعت ها رو آورد پایین.
کلا اینترنت به دو صورته برای کاربرای خونگی تو ایران. قبلا هم در موردش بحث شده.
1- پهنای باند نامحدود: سرعت شما روی 128 کیلوبیت کانفیگ میشه -> قیمت 10 هزارتومن در ماه
2- پهنای باند محدود: سرعت شما روی یک مگابیت یا دو مگابیت کانفیگ میشه اما توی مصرف محدودیت داری. -> قیمت با محدودیت 5 گیگابایت در ماه 18900 تومن (8900 تومن اختلاف قیمت به اضافه اینکه توی دانلود محدود شدی)
----------
الان سرعت خوبه ولی یه مقدار پینگ بالا رفته. امیدوارم بعد از شهریور حل بشه