تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 50 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 497

نام تاپيک: DiRT 3

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

گمونم همه اسیستارو آن کردی وگرنه مگه نیدفوراسپیده که الکی بپیچه: دی

اون زمان که اینقدر ریسینگ شبیه سازی نبود "کلین مک ری" کله ملتو میخوابوند، اونوقت بازی های تازه به دوران رسیده ای مثل شیفت رو با این مقایسه میکنین؟: دی: دی
    بعدم اگر قرار به مقایسه باشه بهتره شیفت رو با عنوان هم سبکش از کدمسترز یعنی grid مقایسه کنید نه درت.
    حالا گیریم که مقایسه هم بخوایم بکنیم...رنک شیفت 2 بین بازی های 2011 تو سایت گیم رنکینگ 74 هست بعد اونقت رنک dirt3 که شما میفرمایین کودکانس 18!
    توی متاکرتک هم میانگین امتیاز درت 87 و شیفت 84...

خودش که برنمیگردونه...اگر خیلی حرفه ای هستی خب برنگردون اختیاریه: دی
    Forza هم برگردوندن زمان داره و میشه گذاشتش رو حالتی که اتومات سر پیچا ترمز کنه پس لابد اونم آسونه؟: دی
    من کاری به شیفت 2 و بحثتون با اون دوستمون ندارم !! همونطور که اول گفتم بازی ... بسیار اسون و بسیار خسته کنندست و سریع تکراری میشه ... و همچنین هیچ هیجانیی نداره به طوری که ادم خوابش میگیره تنها کاری که باید بکنی اینه که انالوگ چپو هی اینور اونور ببری تا برسی به خط پایان ... همین بعضی جاها هم کافیه یه کوچولو گاز رو ول کنی
    .
    در مورد فروزا هم که منیگید فلش بک داره که وقتی یه اشتباه کردی زمانو برگردونی عقب و این مسخره بازی ها بنظرم بلی اگه اینجور باشه ( شبیه درت 3 ) و به همین اسونی باشه اونم یه بازی فان و اسون محسوب میشه که برای افراد راحت طلب ( که زیاد هم هستن ) طراحی شده !البته بعید میدونم تا این حد باشه !! و لااقل اونقد سخت هست که گیمر رو تو اکثر صحنه ها به چالش بکشه همیشه و همین باعث شه اکثرآ فلش بک کم بیاره بازی کننده
    +
    در کل فروزا ربطی به این نداره و اگه قراره مقایسه بشه باید با شیفت 2 و gird یا حتی با پدر بازی های شبیه ساز ریسینگ مقایسه شه

2. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

منم والا یه 10 خطی نوشتم ولی سر آخر پشیمون شدم چون یادم اومد اینجور بحثها هیچوقت به نتیجه نرسیده... بزرگترین سندش هم مقایسه_ی بین Forza و GT هست...این دو تا که سبکشون کپ همه نتیجه_ش جز دعوا چیزی نبوده دیگه این دو تا بازی رو که خدا به خیر کنه!
    خلاصه گیمر باشید و از بازیهاتون نهایت لذت رو ببرید

4. 3 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

من عاشق Shift 2 هستم

ولی

Shift 2 خیلی سخته...Dirt3 خیلی آسونه...حد وسط نداره!!!!!!!

6. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

کسی میتونه بگه قلق این بازی در حالت advance چطوریه ؟ من اصلا احساس میکنم این بازی رو هیچکس در حالت advance نمیتونه بره چون ماشینها توی دور اول محو میشن ... البته منم حالت intermediate رو خوب میرم ...

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یکی آموزش Drift زدن رو میگه؟؟؟اصلا بلد نیستم و نمیتونم.خیلی برام مهمه اون قسمت آموزش دریفت هم نتونستم حتی برونز بگیرم همش خوردم درو دیوار.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یکی آموزش Drift زدن رو میگه؟؟؟اصلا بلد نیستم و نمیتونم.خیلی برام مهمه اون قسمت آموزش دریفت هم نتونستم حتی برونز بگیرم همش خوردم درو دیوار.
    با اجازه اساتید
    سلام من هم مشکل داشتم ولی بازی رو ول کردم و یه کم دقت کردم یه زره قلقش اومده دستم شما وقتی نزدیک یه پیچ میشی یا میخوای در اون لحظه دریفت کنی (من با دنده دستی اینکار رو میکنم)میام دنده دو که عقب ماشین رو به یه کناری میبره وقتی و باید فرمون رو درست هدایت کنی بعد اگه فهمیدی داری از خط دریفت فرضی خودت خارج میشی یه دنده معکوس به یک میای دنده یک که اصولا قدرتی هست ماشن رو میکشه به جلو و نمیزاره کنترل ماشین بهم بخورد پس به نظر من اینجوری شد
    اول میری دنده دو بعد باید دست فرمونت خوب باشه اگه کنترل داره خارج میشه بلافاصله میریدنده 1 بعد که درست شد سریع میری 2
    برای دریفتهای که تو جای خود هست و دور خودت چرخ میخوری باید دنده 1 و 2 رو پشت سر هم عوض کنی همین
    امیدوارم یه ضره هم شده کمکتون کرده باشم

10. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام
    ببخشید میشه یکی دقیق بگه چطوری میشه علامتهای سبز رنگ وسط جاده رو که راهنماییمون میکنه رو چطور میشه غیر فعال کرد؟
    هرجا توی Option رفتم ندیدم

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یه کمی بهتر شد ولی هنوز نتونستم.من که سر اونجایی که میخوام دریفت کنم میرم دنده دو فرقی به حالم نمیکنه بازم میره یه طرف دیگه نمیچرخه.نباید در این حین ترمزم بگیرم؟؟؟(اگرچه همه نوعو تست کردم نمیشه که نمیشه.)
    اصلا ماشینه نمیچرخه هرکاری میکنم.

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

با اجازه اساتید
    سلام من هم مشکل داشتم ولی بازی رو ول کردم و یه کم دقت کردم یه زره قلقش اومده دستم شما وقتی نزدیک یه پیچ میشی یا میخوای در اون لحظه دریفت کنی (من با دنده دستی اینکار رو میکنم)میام دنده دو که عقب ماشین رو به یه کناری میبره وقتی و باید فرمون رو درست هدایت کنی بعد اگه فهمیدی داری از خط دریفت فرضی خودت خارج میشی یه دنده معکوس به یک میای دنده یک که اصولا قدرتی هست ماشن رو میکشه به جلو و نمیزاره کنترل ماشین بهم بخورد پس به نظر من اینجوری شد
    اول میری دنده دو بعد باید دست فرمونت خوب باشه اگه کنترل داره خارج میشه بلافاصله میریدنده 1 بعد که درست شد سریع میری 2
    برای دریفتهای که تو جای خود هست و دور خودت چرخ میخوری باید دنده 1 و 2 رو پشت سر هم عوض کنی همین
    امیدوارم یه ضره هم شده کمکتون کرده باشم
    حرف دوستمون کاملا تائید میشه برای دریفت بهتربن حالت دستی کردن دنده هست...اگرچه با دنده اتوماتیک هم میشه طلا گرفت
    سلام
    ببخشید میشه یکی دقیق بگه چطوری میشه علامتهای سبز رنگ وسط جاده رو که راهنماییمون میکنه رو چطور میشه غیر فعال کرد؟
    هرجا توی Option رفتم ندیدم
    قبل از اینکه شروع بازی شما باید رو گزینه race کلیک کنید درسته؟همونجا توی تنظیمات assistant میتونید dynamic line رو خاموش کنید...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بهترین و زیباترین و خارق العده ترین بازی ریسینگ شبیه سازی بود که تو عمرم بازی کردم ..... بسیار لذت بخش بود.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •