ممنون سرعت انتقال واقعیش چنده؟
ممنون سرعت انتقال واقعیش چنده؟
خوب که خوبه ولی من تو بازار ندیدمش، باید پیداش کنی و ببینی قیمتش چنده تا بشه تصمیم گرفت.
بله قربان، همون مکانیسم هارددرایو را دارن. واسه همینه که قیمتشون خیلی مناسب تر از حافظه های فلشه.
این چیز خوبیه، تو بازار هم هست، با یو اس بی2 قیمت 1 ترابایتش حدود 160 هست. اگه بخواین می تونین کنترلر یو اس بی3 یا فایروایر براش تهیه کنید که هم فعلا گرونه، هم بعید می دونم سیستمت به این پورت ها مجهز باشه، آره؟
اگر هم دوست داشتی میتونی کنترلرشو جدا کنی مستقیم به ساتا وصلش کنی.
ولله در مورد دومی یعنی این که USB2 داره و قابل ارتقا به USB3 هست ولی در مورد اولی نمی دونم چرا نوشته.
Last edited by faghat AMD; 25-11-2010 at 02:17.
در چه حالتی و با چه اتصالی؟ با اتصال ساتا به حداکثر سرعت ممکن می رسه، دقیق یادم نیست چقدر.
Last edited by faghat AMD; 25-11-2010 at 02:23.
ممنون
من این دوتا هارد رو اینجا دیدم:
مدل: WD 500GB My Passport Essential USB 3 + USB 2
قیمت : 97
آدرس خرید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل: Seagate 500GB GoFlex USB3
قیمت: 92
آدرس خرید:ممنون میشم راهنماییم کنین. آخه الان این دومیه هم ارزونتره هم سرعتش بیشتره هم esata رو هم پشتیبانی میکنه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسلام
دوستان میخواستم یک هارد اکسترنال بهم معرفی کنید که هم usb2 و هم usb3 ساپورت کنه و از همه مهمتر که از طریق ساتا هم بشه بهش وصل شد در ضمن آداپتور نداشته باشه و پرتابل باشه حجمش هم 1 ترابایت باشه
اگه میشه مدل دقیقش رو بدید و اگه عکسی هم ازش دارید بذارید
ازتون ممنونم
هاردی که تو پست قبلی هستش:
![]()
ممنون ولی من با usb 2 سرعتم از 30 بالاتر نمیره. با دوتا سیستم تست کردم
سلام
شما 500 گیگ پاسپورتی (بدون آداپتور) برید قیمت کنید ببینید کدومش به کارتون میاد.
قیمت هم 90-92 هزار تومان تا نهایتاً 103 هزار تومان میباشد(برای سیگیت و وسترن)
قربان بنده هم عرض کردم، اگر کنترلر را جدا کرده و مستقیم به ساتا وصل کنید به حداکثر سرعت ممکن می رسید.
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
اگه اون اولی اومده که به نظر میرسه اومده باشه، همون اولی یعنی وسترن بگیر. یو اس بی3 داره.
سیگیت با یو اس بی 2 فروخته میشه و قابل ارتقا به یو اس بی3 هست.
پس همون اولی بهتره.
البته الان شک کردم، شاید سیگیت با یو اس بی3 هم اومده باشه، اون وقت کاملا به خودت بستگی داره با کدوم حال کنی.
Last edited by faghat AMD; 25-11-2010 at 13:55.
به نظر من بین این دو مدل شک نکن و سیگیت رو بگیر .
بله دیگه همه ی هارد ها موتور دارن.
قیمت ها رو هم اگه کسی میتونه بذاره لطفا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)