تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 52 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 514

نام تاپيک: معرفی کلیه امکانات led سونی ex700

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من يک Kdl-Ex700 46 خريدم
    وقتی ميخوام فيلم از رو usb با زير نويس فارسی (فايل زير نويس پسوندش .SRT) هست ببينم ظاهراً فونت رو نميشناسه و
    به صورت نا مشخص نشون ميده
    آيا راهی داره که اين مشکل درست بشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام
    من یه 46ex710 دارم. مشکلم توی اتصال به کامپیوتر بوسیله کابل شبکه هست. من تلوزیون رو مستقیما با کابل به کامپیوتر وصل کردم.
    تلوزیون ظاهرا به کامپیوتر شناخته میشه اما اجازه ساختن homegroup توی کامپیوتر به من داده نمیشه. شبکه هم به صورت Unidentifide نشون داده میشه. خیلی امتحان کردم. آخرین خطایی که داده مربوط به IPv6 هست. کسی می دونه این مشکل رو چطور میشه حل کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من يک Kdl-Ex700 46 خريدم
    وقتی ميخوام فيلم از رو usb با زير نويس فارسی (فايل زير نويس پسوندش .SRT) هست ببينم ظاهراً فونت رو نميشناسه و
    به صورت نا مشخص نشون ميده
    آيا راهی داره که اين مشکل درست بشه ؟
    می بایست از زیرنویس sub/idx (استخراجی از DVD) استفاده کنید یا اینکه زیرنویس رو با فیلمتون یکی کنید که این یکی نیاز به برنامه داره.
    سلام
    آقا من این divx رو رجیستر کردم اما باز فایلها رو نمی شناسه و پخش نمیکنه
    چکار کنم؟
    مطمئنید فایلهاتون divx هستن.؟
    برای رجیستر کردن اون فایل ویدئویی رو دانلود و پخش کردید؟
    گاهی تغییر پسوند کاری میکنه که کامپیوترم نمیخونه دیگه باید کانورت بشه نه پسوند عوض کنی
    ....
    دوستان میشه بگید این AVCHD چیه دقیقا؟حتما باید رو cd یا dvd باشه؟
    ببینید من گفتم که اگر کدک درست باشه با تغییر پسوند میشه پخشش کرد.مثلا شما فایلهای DAT رو که از VCD میگیرید نمی تونید اینجا پخش کنید چون تلویزیون کلا این فرمت رو نمیشناسه ولی با تغییرش به MPg مشکل حل میشه .
    این AVCHD هم نوعی کدک تصاویر HD هست که اتفاقا توسط خود سونی توسعه داده شده.

4. این کاربر از parviz85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kiaelectro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    دوستانی که Ex710 یا Ex700 دارند ایا این مدلها هم مانندEx500 فیلمهای قابل پخش در usb را که رزولیشن پایین دارند کوچک نشان می دهد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    دوستانی که Ex710 یا Ex700 دارند ایا این مدلها هم مانندEx500 فیلمهای قابل پخش در usb را که رزولیشن پایین دارند کوچک نشان می دهد
    برای من که کوچيک نيست

داره خودمونی میشه mnaderpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام . من دستگاهم رو ریست کردم . بعد از اون شبکه 6 رو دیگه نمیگیره . نگاه کردم همه شبکه ها روی channel 38 هستش فقط شبکه 6 روی channel 32 . ولی هرچه سعی میکنم این شبکه رو هم ببرم توی کانال 38 نمیشه و بعد از تغییر کانال از 32 به 38 دوباره به منو که میرم میبینم روی 32 هستش . البته من 3 تا ex700 دارم که هر 3 این مشکل رو داره . ممکنه کمک کنید

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام . من دستگاهم رو ریست کردم . بعد از اون شبکه 6 رو دیگه نمیگیره . نگاه کردم همه شبکه ها روی channel 38 هستش فقط شبکه 6 روی channel 32 . ولی هرچه سعی میکنم این شبکه رو هم ببرم توی کانال 38 نمیشه و بعد از تغییر کانال از 32 به 38 دوباره به منو که میرم میبینم روی 32 هستش . البته من 3 تا ex700 دارم که هر 3 این مشکل رو داره . ممکنه کمک کنید

با تشکر
    سلام

چون این اولین پست من در سال جدید هست همینجا سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم.

برای رفع مشکل باید کانال تعویض بشه و همونطوری که گفتین مستقیما" نمیشه شما همونجا که می خوای کانال رو عوض کنی برو و scan up رو بزن تا کانال بعدی پیدا بشه و چک کن ببین شبکه 6 هم دریافت شده یا نه اگه بود تو اون ستون سمت چپ کانال 6 رو select کن و در قسمت سمت راست به اون شماره 6 بده و select کن.

راستی از 3 تا تی وی چطوری استفاده میکنی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

مطمئنید فایلهاتون divx هستن.؟
    برای رجیستر کردن اون فایل ویدئویی رو دانلود و پخش کردید؟

ببینید من گفتم که اگر کدک درست باشه با تغییر پسوند میشه پخشش کرد.مثلا شما فایلهای DAT رو که از VCD میگیرید نمی تونید اینجا پخش کنید چون تلویزیون کلا این فرمت رو نمیشناسه ولی با تغییرش به MPg مشکل حل میشه
    .
    سلام
    بله من فایل رو از سایت گرفتم توی تلویزیون پخش کردم در قسمتی که قبلا توی تلویزیون کد داده بود الان می نویسه این تلویزیون رجیستر شده و دیگه کد نیست
    در خصوص اینکه فایلمم دایوایکس هست با همین نرم افزاری که از سایت گرفتم و هم از نرم افزار کنورتور استفاده کردم و فایل رو به دایوایکس تبدیل کردم اما از یواس بی تنها فایلی که پخش میکنه همون فیلمیه که از سایت دانلود کردم برای رجیستر

بعد در خصوص تغییر فایل dat به mpg ایا باید از کنورتور استفاده کرد یا روش خاصی داره یا با ری نیم میشه این کار رو کرد میشه با جزئیات توضیح بدید
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    بله من فایل رو از سایت گرفتم توی تلویزیون پخش کردم در قسمتی که قبلا توی تلویزیون کد داده بود الان می نویسه این تلویزیون رجیستر شده و دیگه کد نیست
    در خصوص اینکه فایلمم دایوایکس هست با همین نرم افزاری که از سایت گرفتم و هم از نرم افزار کنورتور استفاده کردم و فایل رو به دایوایکس تبدیل کردم اما از یواس بی تنها فایلی که پخش میکنه همون فیلمیه که از سایت دانلود کردم برای رجیستر

بعد در خصوص تغییر فایل dat به mpg ایا باید از کنورتور استفاده کرد یا روش خاصی داره یا با ری نیم میشه این کار رو کرد میشه با جزئیات توضیح بدید
    ممنون
    منظور دوستمون این بوده که اگه کدک یکی باشه با تغییر پسوند درست میشه اما در غیر اینصورت کانورتر میخواد

11. این کاربر از Behzad_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منظور دوستمون این بوده که اگه کدک یکی باشه با تغییر پسوند درست میشه اما در غیر اینصورت کانورتر میخواد
    دقیقا منظور همین بوده
    من وقتی می خوام کدک یک فیلم رو کنترل کنم،چون برای پخش روی windows 7 از Kmplayer استفاده می کنم، با استفاده از ALT+J پنجره ی Info رو میارم بالا و codec رو کنترل میکنم که چیه.شما هم همین کار رو بکنید ببیند کدک همون Divx هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •