تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 44 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 438

نام تاپيک: کلوپ Dell Studio 1558

آخر فروم باز tanatos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

سلام رفیق

کل تاپیک رو خوندم و مشکلات دوستان رو هم خوندم

به علاوه مشاهداتی که به صورت حظوری با کاربران این لپتاپ داشتم رو دیدم

سیستم خوبیه ولی بعضی وقتا آدم باید یکمی از نگاه خارح از تعصب به قضیه نگاه کنه. کسی که میاد یه جنسیو میخره میخواد که باهاش کار کنه و به طور قطع کسی نمیاد لپتاپو واسه بازی یا این چیزا بخره. طبیعتا" وقت برطرف کردن مشکلات لپتاپ رو هم نداره! این لپتاپ مزیتایی داره ولی مشکلاش خیلی بیشتر از مزیتاشه! وقتی میخوای با دستگاهت کار کنی باید همیشه به این فکر کنی که الان صفحش سفید نشه و یا موسش بزرگ نشه و......

کمی از تعصبت کم کن و منطقی به موضوع نگاه کن چون من دیدم که شما بیشتر از بقیه بچه ها از این سیستم پشتیبانی و تعریف می کنید.

واقعا" لپتاپی نیست که آدم بخواد بالای 1 میلیون پول جاش بده با این نقایص! اگر شرکت دل تونسته باشه توی مدلای جدید همین برند این مسایل سخت افزاری و نرم افزاریو از بین ببره اونوقت میتونم بگم که میتونه با سونی هم رقابت کنه ولی الان

بازم شرمندم اگه حرفی زدم که ناراحت شدین ما مخلص همتونم هستیم
    نه داداش صحبت ناراحت شدن نیست. ولی این مشکلیه که من با همه ی بچه ها دارم.
    برای صدمین بار آقا به خدا من نه پسرخالم مدیر شرکت دله نه حفوق بگیرشم.اگه همه پستها رو خوندی حتما متوجه شدی که من هم این مشکلات رو داشتم.ولی خوب حلشون کردم و حتما میدونی که خودم حلشون کردم.
    حالا هم حتی یه مشکل کوچیک با این لپ تاپ ندارم.
    من نه فقط لپ تاپ خودم رو درست کردم، بلکه تا حالا 5 تا لپ تاپ از همین مدل رو تعمیر کردم طوری که اپراتوراش هر کاری میکنند نمیتونند مشکلات قبلیشون رو برگردونند.
    گذشته از همه ی اینها Artemis راست میگه. همه ی ما این لپ تاپ رو خریدیم درست یا غلط.
    شما پشیمونید من هم بودم. آقا این پول واسه ی خیلی از ماها پول کمی نیست.
    خود من هنوز که هنوزه دارم جاش و پر میکنم.
    البته حق با شماست شاید اگه یک بار دیگه زمان رو برمیگردوندیم انتخاب دیگه ای میکردم.
    من همه ی سعیم رو کردم که مشکلات بچه های این تاپیک حل بشه بدون اینکه مسئولیتی در قبالشون داشته باشم یا چشم داشتی داشته باشم.
    ولی در عوض طوری برخورد میکنید که انگار دارید با یکی از مسئولین شرکت دل صحبت میکنید و میخواید بهش بقبولونید که سرتون کلاه گذاشته و ازش طلبکارید.
    لطفا این بحثها رو تموم کنید.
    Last edited by tanatos; 28-12-2010 at 19:14.

2. این کاربر از tanatos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ashibad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلامی دوباره

دوستان عزیز وضع من از همتون داغون تر بوده و هست کار من به تعویض cpu و کارت گرافیک توسط گارانتی رسید راجعبه این بزرگ شدن موس هم باید بگم اگه ویندوز و درایور هاتون رو به روز نیگه دارید و روزانه بهش برسید این مشکلا پیش نمیاد میدونم همه دوستان دسترسی به نت ندارند ولی اگر دوستانی که دسترسی به نت ندارند بهتره هفته ای 1 بار برن کافی نت همه چیشو به روز کنن این پیشنهاد رو مدیر گارانتی تک تیم فن بعد تعمیر لپ تاپم بهم کرد در هر صورت من که با این کار فعلا این مشکل رو ندیدم
    به روز کردن درایورها کمتر به قطعات فشار میاره اینم حرف من نبود
    دوستان من بیشترین ضرر رو تو این لپ تاپ کردم ولی چاره ای نیس به قول دوستمون نمیشه پسش داد پس بیخیال این صحبتا شید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

نه داداش صحبت ناراحت شدن نیست. ولی این مشکلیه که من با همه ی بچه ها دارم.
    برای صدمین بار آقا به خدا من نه پسرخالم مدیر شرکت دله نه حفوق بگیرشم.اگه همه پستها رو خوندی حتما متوجه شدی که من هم این مشکلات رو داشتم.ولی خوب حلشون کردم و حتما میدونی که خودم حلشون کردم.
    حالا هم حتی یه مشکل کوچیک با این لپ تاپ ندارم.
    من نه فقط لپ تاپ خودم رو درست کردم، بلکه تا حالا 5 تا لپ تاپ از همین مدل رو تعمیر کردم طوری که اپراتوراش هر کاری میکنند نمیتونند مشکلات قبلیشون رو برگردونند.
    گذشته از همه ی اینها Artemis راست میگه. همه ی ما این لپ تاپ رو خریدیم درست یا غلط.
    شما پشیمونید من هم بودم. آقا این پول واسه ی خیلی از ماها پول کمی نیست.
    خود من هنوز که هنوزه دارم جاش و پر میکنم.
    البته حق با شماست شاید اگه یک بار دیگه زمان رو برمیگردوندیم انتخاب دیگه ای میکردم.
    من همه ی سعیم رو کردم که مشکلات بچه های این تاپیک حل بشه بدون اینکه مسئولیتی در قبالشون داشته باشم یا چشم داشتی داشته باشم.
    ولی در عوض طوری برخورد میکنید که انگار دارید با یکی از مسئولین شرکت دل صحبت میکنید و میخواید بهش بقبولونید که سرتون کلاه گذاشته و ازش طلبکارید.
    لطفا این بحثها رو تموم کنید.
    من مخلص شما هم هستم
    اصلا بحث این نیست که شما اشتباه کردید اتفاقا" این تاپیک برای 1558 واقعا" یه نعمته و شما هم از نعمت بالاتر! چون خیلیا این مشکلو داشتن. حرف من اینه که چرا با این مبلغ آدم بیاد واسه ی خودش مشکل بخره؟ حرف من اینه وگرنه شما که خریدید و وقتشو داشتید تونستید خیلی خوب مشکلاتو رفع کنید. هدف نا امیدی نبوده. هدف راهنمایی بچه ها بوده برای تفکر بیشتر در مورد این برند. بحث های ما خیلی بچه هارو میتونه کمک بکنه در انتخاب صحیح. من هیچوقت قصد ناراحتی یا ترویج نخریدن این دستگاهو ندارم ولی میگم با این بودجه میشه خیلی چیزای بهتریو خرید.

بازم شرمندتم اگه ناراحتت کردم. من همینجا اعلام می کنم که اگه مشکای بود که در سطح اطلاعاتم بود کاملا" در خدمتت هستم. ایشالا روزی برسه که همه ی 1558 ها بدون مشکل بشن! (البته من خودم 5010 دارم)
    Last edited by HAMID.MCI; 29-12-2010 at 00:56.

5. این کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

ولی این مشکلاتی که دارید میگید فکر کنم به خاطر ِ چینی بودن این مدل باشه تو ایران
    مشکل از مارک چینی ش هست نه مارک های دیگه!چون فکر کنم الان همه ی دوستانی که دارن made in china باشه
    برای آپدیت کردن هم فقط ضروری هارو آپدیت کنید
    چون چیزهایی مثل دل ساپورت سنتر و ... خیلی مهم نیس فقط رنگش از آبی شده مشکی ولی خوشگلتر شده
    چیپست های سی پی یو و گرافیک مهم ترن برای آپدیت نگه داشتن

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

این قضیه روشن شدن صفحه کلید ها چی بود؟
    برای کسی روشن میشه الان با کلید FN?!
    یکی از دوستان توی صفحات قبل مطرح کرده بود

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

همه ی مدلها نور پس زمینه ی کیبورد ندارند.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

خب کدوم مدل داره؟
    لینکی ازش نیس توی سایت دل که بشه دید نورش چه جوریه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Shahsavar

پيش فرض

یه نگاهی به این لینک بنداز: مال سایت دیگی کالاست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by tanatos; 29-12-2010 at 16:48.

داره خودمونی میشه ashibad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ولی این مشکلاتی که دارید میگید فکر کنم به خاطر ِ چینی بودن این مدل باشه تو ایران
    مشکل از مارک چینی ش هست نه مارک های دیگه!چون فکر کنم الان همه ی دوستانی که دارن made in china باشه
    چون چیزهایی مثل دل ساپورت سنتر و ... خیلی مهم نیس فقط رنگش از آبی شده مشکی ولی خوشگلتر شده
    نه مشکل چینی بودنش نیست چون الان اگه جنسی لیبل چین نخورده باشه باید شک کرد که تقلبیه راجعبه آپدیت هم باید عرض کنم واسه ویندوز خودش دسته بندی میکته important و optional همون important فقط باید آپدیت بشه ولی به قول شما گرافیک و سی پی یو حتما باید به روز نیگه داشته بشه داریورش

12. این کاربر از ashibad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

این قضیه روشن شدن صفحه کلید ها چی بود؟
    برای کسی روشن میشه الان با کلید FN?!
    یکی از دوستان توی صفحات قبل مطرح کرده بود
    تاحالا به حز مدل های خیلی خیلی کم دل و انواع سونی ها هیچ مدل لپتاپی از برند Dell نبوده که کیبورد اون نور و یا به اصطلاح Back Light داشته باشه.
    دوست من کارخونه ی چینیدل الان داره به تمامی کشورهای اروپایی هم نوت بوک صادر میکنه. این کارخونه تحت لیسانس دل هست و اگر سرویس تگ اون مورد تایید دل باشه به طور قطع جنس اصلیه. هر جنس چینی غیر اصل نیست! چین الان بهترین و بزرگترین ابزار و وسالیو داره میسازه با کمترین قیمت. دلیل گرونی سونی هم میشه گفت که همینه.

در مورد اپدیت به نظر من این فرضیه کاملا" اشتباهه. آپدیت کردن سیستم باگ هاشو از بین میبره و فشار وارده رو بر روی سخت افزار کم می کنه اما به این معنا نیست که برای رفع یک مشکل همیشه سیستم باید آپدیت باشه. این کاملا" غلطه چون اگر به این صورت بود الان سیستم های خونگی که شاید در طول 5 6 سال یه بارم آپدیت نمیشن الان..........

پس زیاد در این مورد فکر نکنید و به دنبال یه چاره ی اساسی برای این مشکل باشید. توی ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 یه ویروس بود که این بلا رو سر سیستم میوورد اما باید تحقیق بشه شاید اینم ورژنی از همون ویروسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •