بعد از 45 سال قهرمان شدنتون بخاطر داورا بود تو بازی با چلسی (البته واسه مورینیو احترام خاصی قائلم)... همونم بسّه :ديچه حالی میده 2تا تیم ایتالیایی برسن فینال تا روی این اینگلیسیا کم بشه![]()
بعد از 45 سال قهرمان شدنتون بخاطر داورا بود تو بازی با چلسی (البته واسه مورینیو احترام خاصی قائلم)... همونم بسّه :ديچه حالی میده 2تا تیم ایتالیایی برسن فینال تا روی این اینگلیسیا کم بشه![]()
به علاوه محروم کردن ناجوانمردانه ریبری و آقای روزتی و پلاتینی
ریبری رو قبول دارم ... ولی اینتر هر چی بود تو فینال خوب بازی کرد و بــرد !به علاوه محروم کردن ناجوانمردانه ریبری و آقای روزتی و پلاتینی
بله اینتر بازیشو کرد ولی از عوامل بیرونی هم نهایت استفاده رو کردش
شرایط بایرن و اینتر اصلا برابر نبودش
آرزو بر جوانان عیب نیست دوست من![]()
اخه كدوم فصل فينال ايتاليايي بوده كه اين دومين بار باشه؟؟؟؟
كلا ايتالياييها از انگليسيها حرص دارن....چند سال قبل رم از يونايتد 7-2 خورد....پارسال هم ميلان 7-2.....
البته جفتشون از تيم هاي خوبن مخصوصا ميلان امسال خيلي قوي هست....ولي فينال ايتاليايي يكم دور از واقعيته....اين رو قبول كنيد....اگه قرار باشه تيم هاي فينال از يك كشور باشه يا انگليس هست يا اسپانيا...از ايتاليا امسال ميلان ممكنه يكي از پايه هاي فينال باشه....
صرفا جهت اطلاعات عمومی میگم که سال 2003 فینال بین آث میلان و یوونتوس برگزار شد که میلان در نهایت در ضربات پنالتی قهرمان شداخه كدوم فصل فينال ايتاليايي بوده كه اين دومين بار باشه؟؟؟؟
البته نمیخوام بحث راه بندازم ولی شما هم دیگه داری خیلی تیمای ایتالیایی رو پشمک فرض میکنی![]()
تو اون سال ميلان رو ميدونم كه قهرمان شد...ولي نميدونم با كي بود
به هر حال حق با ماست چون اخرين فينالي كه 2 تيم از يك كشور بودن 2008 بود...منچستر چلسي كه در نهايت منچستر قهرمان شد تو پنالتي
من تيمي رو پشمك فرض نكردم خوبه حالا كلي از ميلان تو پستم تعريف كردم...پست رو خوب بخون بعدا پست بده
این نامردا بازی منچستر رو نشون نمیدن .
به جاش بازی بارسا - پاناتینایکوس رو نشون میدن .
مگه نمیدونی حاج عزت طرفدار اسپانیاس!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)