COMODO Internet Security 2011 - USER Guide / انگلیسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
COMODO Internet Security 2011 - USER Guide / انگلیسی
مطالب زیر چکیده چندین کتاب و وبسایت تخصصی است...
شما می توانید در شکل زیر لایه های تشکیل دهنده وب را ببینید،
و در شمایی بسیار مهم پروتکلها...
پس با توجه به چارت های فوق پروتکلIP مربوط به لایه اینترنت و پروتکل(TCP or UDP)مربوط به لایه انتقال است.
نکته:پروتکل Ip به لایه پیوند نزدیکتر است و پروتکل(TCP or UDP)به لایه کاربرد نزدیکتر است،در زیر بیشتر می خوانید...
یعنی اگر شما به وسیله یک فایروال دسترسی یک کاربرد(application)به پروتکل Ip را بلوکه نمائید،یعنی هم چنین دسترسی آن کاربرد را به پروتکل های سطح بالاتر یعنی پروتکل های لایه انتقال مانند(TCP or UDP)نیز بلوک کردید،
ولی اگر می خواهید یک کاربرد همچنان با لایه اینترنت و پروتکلip در ارتباط باشد،ولی تبادل داده نداشته باشد،می توانید دسترسی کاربرد را به پروتکل های لایه انتقال یعنی (TCP or UDP)مسدود نمائید،
توجه:برای برقراری یک ارتباط گفتاری بوسیله اینترنت(IP)، در لایه انتقال از دو پروتکل TCP و UDP استفاده میشود. پروتکل TCP انتقال داده را با دقت و امنیت بالا انجام میدهد در حالیکه ویژگی پروتکل UDP انتقال سریع اطلاعات، بدون در نظر گرفتن مسائل امنیتی برای انتقال داده، است.
پس به همین خاطر است،وقتی در سوئیت امنیتی کومودو از مسیر
firewall--->define a new blocked application
شما دسترسی برنامه ای را به لایه اینترنت مسدود می سازید،به صورت default آن کاربرد(برنامه) از طریق پروتکل IP بلوک می شود و این یعنی دسترسی آن کاربرد نیز طبیعتا" به پروتکل های لایه انتقال (TCP or UDP) مسدود می گردد.(به چارت های بالا توجه نمائید)
امیدوارم برایتان مفید باشد،
آپـدیت شــد
Last edited by santamove; 12-10-2010 at 13:03.
سلام دوستان من با توجه به تست هايي كه روي اين سوئيت امنيتي در تاپيك دانلود ويروس انجام شده تصميم گرفتم خودم نصبش كنم ببينم چجوري با اينترنت خونه كه نميشد رفتم كافي نت اونجا هر كاري كردم نتونستم وارد سايت comodo بشم با هر مرورگري هم كه رفتم نشد ولي بااينترنت خونه ميشه كه اونم سرعتش كمه خلاصه هرجوري بود گشتم و خود سوئيت رو تو سايت Cnet واسه دانلود پيدا كردم ولي حالا مي خواد107 مگ آپديت دانلود كنه با توجه به اينكه تو كافي نت سايت comodo باز نميشه ميخواستم ببينم آيا سايت ديگه اي هست كه آپديت ها رو به صورت آفلاين بشه دانلود كرد ؟
تا جایی که من میدونم و خبر دارم خیر لینک های دیگه ای وجود نداره. اما اگر دوست دارید من میتونم اون رو بر روی سروری که خودتون تعیین میکنید مانند 4shared, rapdshare یا غیره براتون آپلود کنم.
اگر خواستید آپلود بشه لطفا هم اسم سرور رو بگید و هم بگید که همه رو در 1 فایل آپلود کنم و به حجم های کوچکتری تقسیم کنم تا دانلودش براتون راحت باشه. چون سرور های مجانی لینک مستقیم برای آپلود فایل 100 مگابایتی نمیدند و در نتیجه باید اون رو بدون Resume دانلود کنید.
سلام دوستان من با توجه به تست هايي كه روي اين سوئيت امنيتي در تاپيك دانلود ويروس انجام شده تصميم گرفتم خودم نصبش كنم ببينم چجوري با اينترنت خونه كه نميشد رفتم كافي نت اونجا هر كاري كردم نتونستم وارد سايت comodo بشم با هر مرورگري هم كه رفتم نشد ولي بااينترنت خونه ميشه كه اونم سرعتش كمه خلاصه هرجوري بود گشتم و خود سوئيت رو تو سايت Cnet واسه دانلود پيدا كردم ولي حالا مي خواد107 مگ آپديت دانلود كنه با توجه به اينكه تو كافي نت سايت comodo باز نميشه ميخواستم ببينم آيا سايت ديگه اي هست كه آپديت ها رو به صورت آفلاين بشه دانلود كرد ؟متونه یه کار دیگه هم انجام بده لینک آپدیت رو بده به لیچر بکشش رو یه سرور دیگه از اونجا دانلودش کنه
اینطوری آفا مهران هم تو زحمت نمیوفته( البته با سرعت اینترنتی که آفا مهران داره کار بس راحتیه)
این لینک آپدیتشه
مثلا از این لیچر استفاده کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي خيلي ممنون دوست عزيز بابت كمكتون من فقط با سرور rapid share مشكل دارم شما ببين رو كدوم سرور راحت تري رو همون آپلود كن در ضمن اگه زحمتي نيست 2تا پارتش كن
(اگه تونستي بزار رو همون Cnet چون خيلي سرعتش دانلودش خوبه البته نميدونم آپلود رايگان داره يا نه اگه نداشت هرجا واسه خودت راحت تره بزار به جز rapidshare)
واقعا ما رو شرمنده خودت كردي![]()
همین الان به طور اتفاقی وقتی وارد nsp شدم،دیدم که برا خود کومودو هم رول تعیین شده!!!
وقتی می خوام رول ببینم،پیام زیرو میده
بعدش رفتم کنترل پنل ویندوز،دیگه واقعاشدم،چون در قسمت Firewall دیدم،هنوزم فایروال ویندوز روشنه!!!
یعنی برنامه ای به عظمت کومودوچرا نباید در هنگام نصب خودش به صورت اتوماتیک فایروال ویندوزو خاموش کنه؟؟؟
یا حتی یه پیامی چیزی بده؟؟؟
من چیکار کنم؟؟؟؟؟
رفتم فایروال ویندوزو خاموش کردم!! یعنی یه ماه فایرواله ویندوز در کنار فایروال کومودو روشن بود؟؟؟؟
برید چک کنید ببینید ماله شما هم اینجوریه...
بیایید یه کمی بحث کنیم....
یکی از اولین مطالبی که در بحث های قبلی گفته شده غیر فعال کردن فایروال ویندوز است.
این مطلب حتی بصورت مهم شده در پست دوم قرار داده شده.
یکی از سرور های زیر را برای دانلود انتخاب کنید.
Comodo Internet Security Bases 2010-10-11
4shared: هر دو قسمت باید دانلود بشند.
Uploaded: هر دو قسمت باید دانلود بشند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
rapidshare.com: هر دو قسمت باید دانلود شوند.
20upload: دانلود با قابلیت Resume
Last edited by M E H R A N; 16-10-2010 at 15:06.
آقا مهران،منظورم این بود که وقتی من از ورژن3 کومودو استفاده می کردن در هنگام نصب فایرواله ویندوزو غیرفعال می کرد،ولی فلسفه برداشتن این امکان در نسخه 5 یکمی مبهمه!!!
حتی کومودو یه پیامی مبنی بر روشن بودن سایر فایروالها نمیده!!
اگه بخوام رول کومودو رو edit کنم ،پیام زیر رو میده،اون قسمت کجاست؟؟
اگه صلاح بدونین،درnps رول کومودو رو remove کنم یا بزارم بمونه؟؟
چرا کومودو برا خودش outgoing only رو برگزیده؟
ممنونم
Last edited by santamove; 11-10-2010 at 22:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)