با سلام
من فریمور (ورژن 1012) رو هم روی سی 7000 نصب کردم متوجه هیچ تغییری نشدم
با سلام
من فریمور (ورژن 1012) رو هم روی سی 7000 نصب کردم متوجه هیچ تغییری نشدم
دوستان این BD-6900
که هدیه C7770 و C8880 هست کیفیت خوبی داره؟
تو خود تبلیغات سامسونگ که زده شده Blue-ray 3D
یعنی میشه گفت این مدل یه مدل بلو ری خوب هست که بشه فیلم های سه بعدی رو هم باهاش تجربه کرد
در ضمن کسی قیمت این دستگاه رو میدونه ؟!
قیمتش حدود 400 هست ! من اینجا 395 قیمت کردم...
این طور که تو سایت ها میخونم پلیر خوبیه و اکثر ریویو هاش خوبه منم احتمالا از همین میگیرم
یعنی من الان برم یه BD-6900 بگیرم نمیتونم avatar 3d که تازه اومده ببینم؟
-مجددا خدمت دوستان عرض ميكنم :
BD-6900 يكي از 3D پلير هاي خيلي خوب بازار هست و امتيازات بسيار خوبي كسب كرده از سايت هاي معتبر دنيا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از هر دو دوست عزیز
پس اینجوری که دوستان میگن و امتیازاتی که بهش دادن یکی از بلوری ها خیلی خوب بازار هم هست
پس حیفه اگر این هدیه رو بخواییم از دست بدیم
تو تبلیغات سامسونگ زده جشنواره پائیزه فقط برای مدت محدود
یعنی همین پلیر و یک عینک مخصوص سه بعدی و سینمای خانوادگی هدایای سامسونگ
برای مدل C7770 و C8880 هست
البته من بودجه ام برای خرید TV تا سقف 3200 یا 3300 هست و الان مدلی که من انتخاب کردم C8880 یه چیز
نزدیکه 500 تومن گرون تر در اومده
البته من سینمای خانوادگیش رو نمیخوام حالا نمیدونم با حذف سینمای خانوادگیش قیمتش چند در میاد!!
البته قیمت سینمای خانوادگیش رو سایت سامسونگ سنتر زده 470 تومن حالا نمیدونم اگر سینمای خانوادگیش رو نخوایم کاملا 470 از قیمت کلا تلویزیون کم میکنن یا نه ؟
حالا من میخوام بهمن دیگه این مدل رو بگیرم به نظرتون تا دوماه دیگه قیمتش پایین تر میاد ؟؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و احتمالا این هدایا هم هست براش دیگه ؟؟!! چون فکر کنم اون موقعه هم جشنواره نوروزی بهش بخوره ؟؟!!!
چون اگر این هدایا هم حذف بشه انوقت باز بخوام حتی همین بلو ری رو هم بخرم باید 400 بدم و عینک هم انگار روی این مدل نیست (که خیلی عجیبه این مورد ) و فکر کنم 100 تومن هم برای عینک بدم که این جوری خیلی ناجور میشه
Last edited by shahin666; 24-11-2010 at 18:03.
از دوستان كسي هست كه تا به حال با c7000 يا c8000 از اينترنت استفاده كرده باشه؟
اين تلويزيونها از چه طريقي اطلاعات با اينترنت مبادله مي كنند؟
با تشكر
-والا احتمال هر چيزي ممكنه با اين بازار و اين اشفته بازارحالا من میخوام بهمن دیگه این مدل رو بگیرم به نظرتون تا دوماه دیگه قیمتش پایین تر میاد ؟؟!
و احتمالا این هدایا هم هست براش دیگه ؟؟!! چون فکر کنم اون موقعه هم جشنواره نوروزی بهش بخوره ؟؟!!!
چون اگر این هدایا هم حذف بشه انوقت باز بخوام حتی همین بلو ری رو هم بخرم باید 400 بدم و عینک هم انگار روی این مدل نیست (که خیلی عجیبه این مورد ) و فکر کنم 100 تومن هم برای عینک بدم که این جوری خیلی ناجور میشه
-در مورد سينماي خونگي هم فكر ميكنم نصف قيمت خريد رو كاهش ميدن
-اگر گزينه مورد نظرت رو انتخاب كردي به فكر حساب وكتاب نباش بگير ولذتش رو ببر اين عمر هست كه ميگذره و حسابش رو نداريم![]()
سلام
اقا c8000 من فارسی نداره واسه همین تلتکس رو درست نشون نمیده! چیکارش باید بکنم ؟! تو تنظیمات گشتم قسمتی واسه تلتکست پیدا نکردم! نمیشه نوشته هاش رو مثل زیرنویس encoude کرد ؟!
البته دوست عزیزم من این مورد رو بهتون گفتم تو چند صفحه قبلکه انگار شما گفتید خز نکنم بابا TV رو
با داشتن زبون فارسیچون اونجا هم من گفتم شاید مهم باشه ساپورت کامل زبان فارسی برای منوها ، تلتکست و زیرنویس وکلا TV که داریم زبان ما رو هم کاملا ساپورت کنه
البته یکی از دوستان هم C8000 انگار مثل شما بدون گارانتی گرفتن که گفتن کاملا زبان فارسی رو ساپورت میکنه البته گفتن همون اول هم تو قسمت منطقه ایران رو انتخاب شده براشون بود
شاید شما هم باید برید تو قسمت منطقه و ایران رو انتخاب کنید شاید مشکل تون حل شد
البته فکر کنم اون دستمون بیشتر بتونه بهتون کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)