این مشکل یک علتش از کابل و اتصالات هاردو پاورسیستم میتونه باشه
بایوس مین رو آپدیت کنید و فریم ویر هارد رو آپدیت کنید قبل از اینکار از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید
هارد رو fdisk کنید و مجددا پارتیشن بندی کنید
این مشکل یک علتش از کابل و اتصالات هاردو پاورسیستم میتونه باشه
بایوس مین رو آپدیت کنید و فریم ویر هارد رو آپدیت کنید قبل از اینکار از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید
هارد رو fdisk کنید و مجددا پارتیشن بندی کنید
سلام .
در صورت وجود ورژن جديد بايوس مادربرد و Firmware هارد را آپديت كنيد . در موقع آپديت Firmware از اطلاعات هارد بكاپ بگيريد و در زماني آپديت كنيد كه احتمال قطعي برق وجود نداشته باشه . كلاً آپديت كردن بايوس و Firmware كار پرريسكي هست و اگر نميتونيد و تجربه نداريد توصيه ميكنم از يك متخصص كمك بگيريد . مطمئن بشيد كه سيستمتان ويروس و يا بد افزار نداشته باشه . هارد بايد توسط خود win7 پارتيشن بندي و فرمت شده باشه تا نيازي به align نداشته باشه . در كل WD Green هاردهاي سريعي نيستند و انتظار زيادي نداشته باشيد . اگر براي نصب ويندوز ميخواستيد بهتر بود مثلاً seagate 7200.14 ميخريديد .
اگر قبلاً توسط win7 يا win8 پارتيشن بندي و فرمت شده باشه نيازي به align ندارند . كلاً اين هاردهاي WD Green هاردهاي سريعي نيستند .
هارد 1 ترا بایت تغریبا 600 گیگ پر چطوری بک آپ بگیرم
کابل عوض کردم جواب نداد
البته با نرم افزار Hard Disk Sentinel تست که می کنم هیچ اروری نشون نمیده؟
با توجه به شات هیی که گذاشتم وضعیت هار چطوره؟
bios ره آپدیت کردم ولی فرجی نشد
آیا این اخطار در سرعت هار تاثیری داره؟؟؟
برای اولین بار هارد رو با ویندوز 7 پارتیشن بندی و فرمت کردم ، کند بودن سرعت read write احساس میشد اما وقتی ویندوز 8 نصب کردم موقع نصب برنامه ، اکسترکت فایلهای ارشیو یا حتی کپی کردن usage هارد 100 میشه و کلا سیستم کارایی نداره تا پایان اون کار!!
کانفیگ سیستم هم ضعیف نیست آخه، CoreI5 با 8 GB رم، یعنی مشکلی نداره هارد ؟؟ طبیعی هست این کند شدن؟
اگر هارد مشکلی نداشته باشه (health برنامه HDtune اوکی باشه) و اگر ویروس و مسائل مشابه نداشته باشید و اگر بایوس و Firmware آپدیت باشه و ... پس کند بودن سرعت هارد کاملاً طبیعی هست چون این هارد WD Green هست و مناسب برای آرشیو دیتا .
من تو سایت Wd نتونستم لینک برا آپدیت فریمور هار پیدا کنم
البته برنامه acronis media bulder داشت که اونو نصب کردم ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه
اگه لینک برا فریمور های وسترن دیجیتال ها یا درایور هاشون رو دارید بدید لطفا
اگر نمیتونید اطلاعات رو به هارد دیگر منتقل کنید پس توصیه میکنم Firmware رو آپدیت نکنید . این CRC که مخفف Cyclic redundancy check هست به طور خلاصه به معنی چک کردن صحت و سلامت اطلاعات منتقل شده از / به هارد هست . وجود این ارور چندین علت میتونه داشته باشه مثلاً وجود مشکل در کابل یا برد هارد یا sata controller مادربرد ، نوسانات ولتاژی و حتی بدسکتوری هست . چون در صورت وجود بدسکتوری ممکنه اطلاعات به درستی منتقل نشه و این ارور ظاهر بشه (فکر نمیکنم هارد شما بدسکتوری داشته باشه) . در صورتیکه مشکل از طرف هارد باشه روی سرعت ممکنه تاثیر بذاره . هر چند وقت یکبار کنترل کنید آیا مقدارش بیشتر میشه یا خیر . اگر مقدارش افزایش پیدا نمیکنه جای نگرانی زیادی نداره یکبار یه مسئله ای پیش اومده و log انداخته و دیگه هم تکرار نشده . با عوض کردن کابل یا آپدیت بایوس اون مقدار صفر نمیشه ...
سایت وسترن رو در قسمت Support و از قسمت download بررسی کردم و firmware موجود نیست!
acronis media builder هم برای align کردن هست که مورد نیاز شما نیست .
Last edited by ata.royalfalcon; 03-04-2013 at 16:10.
آقا سپاس
با یکی دیگه از دوستان که اونم وسترن گرین داره چک می کنم ببینم سرعتش چطوره
اگه تابلو بود میدم گارانتی
2 ماه پیش 1800000 دادم کیس فقط
زورم میاد ایک کندی رو میبینم
سلام، نمیدونم این تاپیکش هست یا نه ولی یه سوال داشتم ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
من الان یه هارد 2ترای وسترن گرین 64 مگ بافر گرفتم ولی سیستم بعد اینکه برا چند لحظه شناختش بعد از تلاش واسه ساخت درایو و پارتیشن بندیش یهو هارد غیب شد درایوش به نظرشما مشکلش از چیه ؟
بدم گارانتی ؟ یا طور دیگه خودم میتونم حل کنمش ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)