تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 39 اولاول ... 23293031323334353637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 381

نام تاپيک: مقایسه سرعت و کیفیت اینترنت Gprs در بسته های ویژه ایرانسل و همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood hashemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    من یک مودم gsm گرفتم و میخوام روی آن یک سیم کارت همراه اول بگذارم و روی لپ تاپم اینترنت داشته باشم.
    شنیدم سرعت دانلود بین 15 تا 20 هست.
    ولی من میخوام بیشتر برای آپلود استفاده کنم ولی بتونه حداقل 5 کیلو بایت سرعت آپلود داشته باشه و استفاده از v.p.n. دارم.
    چنین قابلیتی داره؟

با تشکر
    Last edited by masood hashemy; 03-04-2011 at 10:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZEDEHAL DEGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض plz help

یه بسته یک ماهه gprs سفارش دادم ولی بعد چن ساعت هنوز پیام تعییدش نیومده تا کی باید صب کنم تا این بسته فعال شه؟تا سال دیگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood hashemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

یه بسته یک ماهه gprs سفارش دادم ولی بعد چن ساعت هنوز پیام تعییدش نیومده تا کی باید صب کنم تا این بسته فعال شه؟تا سال دیگه؟
    دقیقا!!!
    چند مرحله اس مس بازی داره!
    ولی دقیقا 3 ساعت طول میکشه تا هر پیغام تایید بشه! و هر بار هم که میفرستی میگه کدش رو درست وارد کن!!!
    اعدادی که در همراه اول میفرستی درون پرانتز بزار و اعداد رو فارسی بزار.
    من که نصف روزم فقط برای همین تلف شد!
    الان هم که فعالش کردم نمیدونم توی تنظیمات مودمم چی بزارم! کسی هست تنظیمات رو بگه؟ چون با وجود اینکه پیغام آورده بسته فعال شده ولی با اتصال به اینترنت از شارژ گوشی داره کم میکنه یعنی همون قضیه gprs هست نه بسته gprs . و سرعتش مثل gprs !!!

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZEDEHAL DEGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

سیمم ایرانسله.
    یک روز طول کشیده هنو وصل نشده 10 تومن از حسابم کم کرده پیام تایید نیومده حسابمو مسدود کرده نمیتونم دیگه جایی زنگ بزنم وقتی هم میخوام برم اینترنت میگه اتصال انجام نشد تنظیمها را بررسی کنید و در صورت ادامه داشتن مشکل با مسئول شبکه تماس بگیرید.رفتم تعمیرات موبایل میگن باید بری نمایندگی ایرانسل میرم نمایندگی میگه باید بری برنامه نصب کنا میرم اونجا میگه باید بری نمایندگی ایرانسل میرم نمایندگی میگه مشکل شبکته 10 تومنو به من که ندادی زنگ بزن 700 مشکلتو بگو زنگ میزنم یه کامپیوتر چیزای مسخره میگه

5. این کاربر از ZEDEHAL DEGE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با درود
    چند روز است بسته شبانه gprs همراه اول را فعال کرده ام ولی متاسفانه سرعت ان از دایال اپ هم کمتر است.
    گوشی من سیستم E را ندارد .ایا روش یا روشهایی برای افزایش سرعت وجود دارد.
    ممنون

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

با درود
    چند روز است بسته شبانه gprs همراه اول را فعال کرده ام ولی متاسفانه سرعت ان از دایال اپ هم کمتر است.
    گوشی من سیستم E را ندارد .ایا روش یا روشهایی برای افزایش سرعت وجود دارد.
    ممنون
    متاسفانه اینترنت موبایل همراه اول در بیشتر مناطق E ساپورت نیست و با قابلیت G شما در بهترین حالت کمی بیش از دایالاپ سرعت خواهید داشت

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

مقایسه تعرفه و خدمات اپراتورهای ایرانی

کدام اپراتور و کدام خدمات برای مشترکان تلفن همراه به صرفه‌تر است؟
    در عصر ارتباطات نوین دیگر فروش صرف سیم‌کارت جوابگو نیست و در دنیا، اپراتورها به دنبال خدمات جدید و ارزش افزوده هستند. اگرچه شرکت ارتباطات سیار ایران نخستین عرضه‌کننده خدمات ارزش افزوده از طریق پیامک بوده، اما پس از گذشت 16 سال از عمر خویش اکنون از رقیب جوان خود یعنی ایرانسل عقب مانده است.

ایرانسل در چهار سال فعالیت خود در عرصه اپراتوری کشور توانسته در کنار عرضه سیم‌کارت‌های ارزان قیمت با ارائه خدمات ارزش افزوده مختلفی چون اینترنت و راه‌اندازی فروشگاه مجازی، ویترین مشتریان را از آن خود کند. البته کیفیت خدمات ایرانسل و به خصوص کیفیت آنتن‌دهی آن هنوز در برخی مکان‌ها مطلوب نیست و در جای خود نیاز به بحث دارد، اما با تمام این اوصاف این اپراتور توانسته با خدمات ارزش افزوده متنوع کاربران زیادی را به سوی خود جذب کند. تا جایی که حتی بسیاری از کاربران همراه اول در کنار سیم کارت خود از سیم‌کارت‌هاي ایرانسل نیز استفاده می‌کنند تا بتوانند طعم واقعی خدمات ارزش افزوده را بچشند.
    اگر بخواهیم مقایسه‌ای بین خدمات ارزش افزوده همراه اول و ایرانسل داشته باشیم شاید بدون اغراق بتوان گفت ایرانسل پیروز میدان است.

چرا که نگاهی اجمالی به خدمات ارائه شده از سوی این دو اپراتور نشان می‌دهد که بیشتر خدمات ارائه شده از سوی همراه اول به جز ارسال پیام کوتاه، mms ( پیام چند رسانه‌ای) و اینترنت دست و پاشکسته(Gprs) و ... دیگر خدمات معرفی شده توسط این اپراتور هنوز در مرحله آزمایشی‌ است و در برخی از موارد هم تنها نامی از آنها شنیده می‌شود.

در حال حاضر خدمات ویژه ارائه شده از سوی همراه اول به کاربرانش خدماتی همچون انتظار مکالمه، انتقال مکالمه، پیام کوتاه، mms،GPRS، پیام صوتی، محدودیت مکالمه، نمایشگر تلفن تماس گیرنده، دیتا و فکس (مشترکان سیم‌کارت دائمی)، مکالمه گروهی، انتقال اعتبار (مشترکان سیم‌کارت اعتباری) است. البته از تمام این خدمات همه کاربران استفاده نمی‌کنند و در پاره‌‌ای مواقع شاید به دلیل تبلیغات ضعیف از سوی این اپراتور، کاربران از وجود چنین خدمات و نحوه استفاده از آن بی‌اطلاع هستند. البته خدمات دیگر هم از سوی این اپراتور ارائه می‌شود که بیشتر جنبه آزمایشی دارد و تا این لحظه به صورت گسترده مورد استفاده کاربران همراه اول قرار نگرفته است. از میان این خدمات آزمایشی می‌توان به سيستم پرداخت سيار یا جیرینگ، سرویس اطلاع از تماس‌های ناموفق (پیک تماس) و آهنگ پیشنواز اشاره کرد.

اما از خدمات ویژه ایرانسل به جز پیام کوتاه، mms و Gprs می‌توان به خدمات دیگری همچون انتقال تماس، کنفرانس تلفنی، سرویس نمایش شماره تماس گیرنده (CLIP)، سرویس مسدود كردن تماس و شارژ الکترونیک نام برد. سرویس خط به خط، ویترین، آهنگ پیشنواز، کنترل حساب اینترنتی، نقشه مجازی، بانکداری همراه، پست الکترونیک همراه و... از دیگر خدمات ایرانسل است.

از خدمات ارزش افزوده و مقایسه آن که بگذریم در بخش تعرفه‌ مکالمات و خدمات هم ایرانسل گوی رقابت را از همراه اول دزدیده است. چرا که براساس یک بررسی، تعرفه‌هاي ایرانسل در مقایسه با همراه اول به مراتب پایین‌تر و به نوعی مقرون به صرفه‌تر است.

ضمن اینکه طرح‌های تعرفه تشویقی، بسته‌های افزایشی، شارژ هدیه و شارژ شگفت‌‌انگیز در کنار خدمات پیشتازی نظیر GPRS در 17هزار روستا و... ایرانسل را به انتخابی بی‌رقیب در تعرفه و خدمات در بازار تلفن همراه کشور تبدیل کرده است. /سونيتا سراب‌پور

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خوب منم هم به این نتیجه رسیدم ایرانسل بهتره اما یکی بگه:
    سرعت ایرانسل حداقل و حداکثر چقدره و کیفیت؟
    سرعت همراه اول حداقل و حداکثر چقدره و کیفیت؟
    همراه اول مثل ایرانسل نمیزاره بعضی سایتها رو باز کنیم؟ مثل افزونه های فایر فاکس یا ایمیلها یا چت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سیمم ایرانسله.
    یک روز طول کشیده هنو وصل نشده 10 تومن از حسابم کم کرده پیام تایید نیومده حسابمو مسدود کرده نمیتونم دیگه جایی زنگ بزنم وقتی هم میخوام برم اینترنت میگه اتصال انجام نشد تنظیمها را بررسی کنید و در صورت ادامه داشتن مشکل با مسئول شبکه تماس بگیرید.رفتم تعمیرات موبایل میگن باید بری نمایندگی ایرانسل میرم نمایندگی میگه باید بری برنامه نصب کنا میرم اونجا میگه باید بری نمایندگی ایرانسل میرم نمایندگی میگه مشکل شبکته 10 تومنو به من که ندادی زنگ بزن 700 مشکلتو بگو زنگ میزنم یه کامپیوتر چیزای مسخره میگه

نيازي به پيام تاييد نيست.
    هر وقت كه اعتبار كم بشه حساب شما اكتيو شده. براي اطمينان اين رو بزن و ببين البته اگه يك ماهه اكتيو كرده باشي:
    *140*3*7*3*1#
    راست به چپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام،
    در مورد بسته های نا محدود همراه اول، کار بسیار ساده است کافی است یک پیام بدون متن به شماره 8080 بزنی تا لیست بسته ها بیاد بعد با ارسال عدد مورد نظر ( بصورت انگلیسی) بسته سه سوته فعال می شود. تاریخ پایان اعتبار بسته هم بر خلاف ایرانسل بسیار دقیقه و سه بار قبل از پایان زمان اعتبار بسته، این موضوع به شما بصورت پیامک گزارش می شه تا با تعرفه عادی شارژ نشیند. البته اگر یادتون رفت که پایان اعتبار بسته کی است، می توانید با ارسال عدد صفر به شماره 8080 از سیستم query بگیرید
    با تشکر البرز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •