خیلی خوشحالم که قراره نسخه کنسولی برای pc ساخته بشه
اما از طرفی هم ناراحتم که 1 سال عقبه
و همچنین نگرانم که این پورت کردن از نسخه کنسول به pc دارای اشکال باشه مثل gta iv
خیلی خوشحالم که قراره نسخه کنسولی برای pc ساخته بشه
اما از طرفی هم ناراحتم که 1 سال عقبه
و همچنین نگرانم که این پورت کردن از نسخه کنسول به pc دارای اشکال باشه مثل gta iv
لینکهای تصاویری که صفحه قبل گذاشته بودم انگار کار نمیکنن میبخشید که امتحانشون نکرده بودم . پیوند زیر تمام تصاویر رو یک جا داره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ..
نظر سنجی زیر در مورد اینه که آیا شما از اینکه نسخه امسال فیفا 11 pc ترکیبی از فیفا 10 نکست و WC هستش راضی هستید یا نه . جالبه اکثریت راضی هستن منم بله رو انتخاب کردم:
.........................
توضیحاتی در مورد ویژگی جدید پرسنالدی پلاس :
همونطوریکه میدونید این ویژگی جدید در این نسخه , عملکرد و رفتارهای یک فوتبالیستو بر اساس رفتارهای واقعی اون در زمین مدل سازی میکنه چه در زمان صاحب توپ بودن و چه بدون توپ .
امسال EA برای اینکه این ویژگی جامعیت لازمه رو داشته باشه در تمام حوزه هایی که با این ویژگی در ارتباط هستن دست برده این بخشهای شامل موارد زیر میشند :
1- دروازه بانها : در این نسخه دروازه بانها در جهات مختلف از هم متفاوت هستند که عبارتند از الف - نوع واکنش ( آکروباتیک و سنتی ) مثل واکنشهای سنتی و عادی کاسیاس در مقابل واکنشهای آکروباتیک بعضی از دروازه بانها که نمونه هاشو میشه در ذهن آورد . ب - ویژگیهای مربوط به پرش دروازه بان که از این حیث هم دروازه بانها متفاوت هستند بعضی از دروازه بانها پرش بیشتری دارند و توانایی بالاتری در زمینه دفع شوتهایی دارند که به گوشه های دروازه فرستاده میشه ج - عکس العمل . در این زمینه هم بعضی از دروازه بانها از سرعت بیشتری در واکنش به اتفاقات بهره میبرند .
2- هوش بازیکنان : در این زمینه هم بازیکنان متفاوت خواهند بود به این شکل که بازیکنان بزرگ از هوش بالاتری در زمینه استفاده از موقعیتها و غیره بهره میبرند .
3- شادیهای متفاوت : در این نسخه حدود 90 نوع شادی بعد از گل طراحی شده و بر خلاف نسخه های قبل که با نگهداشتن یک دکمه هر نوع شادی امکان پذیر بود در اینجا میتونید هر نوع شادی و جشنیو به یک بازیکن اختصاص بدید . علاوه بر این میتونید با هم تیمیهای خودتون بعد از به ثمر رسیدن گل به شکل " ریل تایم " تعامل داشته باشید یعنی هیچگونه کات و برشی بین زمان گل زدن و بعد از اون وجود نخواهد داشت .
4- مدل و تیپهای گوناگون : در نسخه های قبل فقط سه تیپ بدنی وجود داشت اما در اینجا مدلهای بیشتری برای بازیکنان مختلف طراحی شده که سبب تنوع خوبی در این زمینه میشه یکی از نکات مثبت این تنوع اینه که راحت تر میشه بازیکنان مختلفو از هم تشخیص داد علاوه بر این نمای بازی هم طبیعی تر میشه . علاوه بر این نوع و سبک حرکت با توپ بطور کامل بازیکنان داخل زمینو با دنیای واقعی فوتبال مچ و هماهنگ میکنه چه در زمینه استایل و چه تواناییهای اونها .
5- انیمیشنهای متنوع : انیمیشنهای متنوع تر و واقعی تر جلوه حقیقتی تری به بازی میده . انیمیشنهای جدید هد زنی سبب میشه نوع ضربه زنی به توپ از جهت انحناء و جهت رو به پایین یا بالا بودن اون در بازیکنان مختلف متفاوت بشه . علاوه بر این تعداد زیادی انیمیشنهای جدید تکل ( اقدام به گرفتن توپ ) به بازی اضافه شده شامل تکلهای کشیده و انیمیشنهای تنه زدن و هل دادن با زمان واکنش های متفاوت .
بر گرفته از مطالب زیر با کمی دخل و تصرف :
محتوای مخفی: personality+
Last edited by 4039; 22-07-2010 at 13:23.
سلام
بله من حق رو کامل به شما میدم
این مسئله دیگه کلا تموم شد
Last edited by Abas1100; 22-07-2010 at 19:58.
واقعا میشه امیدوار بود که نسخه PC این بازی لااقل مثل کنسول 2010 باشه یا باز هم شعاره؟ مثل پارسال که خیلی گفتن نسخه PC بین نسل فعلی و نسل بعد هست و حتی صحبت از PC Gen به میون اومد، اما نسخه PC یه فاجعه تمام عیار بود و حتی از نسخه iPod فیفا هم ضعیف تر بود!
میشه امسال واقعا امیدوار بود که EA باز مانور تبلیغاتی نمیده؟
سلام؛
دوست عزیز نسخه PC Gen از نسخه 09 بازی فیفا قوت گرفت و فیفا 09 روی PC تحول عظیمی در فیفا بود. حالا هم که بازی روی PC نکست شده. دوستان توجه کنید ما چند روز پیش فکر می کردیم بازی روی PC باز هم به صورت PC Gen خواهد بود. اما حالا که نکست شده، با این که 100% نیست ولی بازم نکسته. همیشه به این جمله توجه کنید:
این خدا نیست که دعاهای ما رو مستجاب نمیکنه، بلکه این ماییم که یادمون نمیاد چیزایی رو که داریم، چند وقت پیش از خدا میخواستیم.
یه نکته دیگه اینه که خواهشا از روی احساس حرف نزنید. این قبول که فیفا 10 یه سری اشکال داشت. اما دیگه این کمال بی انصافیه که اونو با نسخه iPod یا PS2 مقایسه کنید. برید یه دور فیفا 07 بازی کنید، بعد فکر کنید از این بدترش برا PS2 میاد. یه نکته هست اینکه هیچوقت نمیشه مردمو راضی کرد.
![]()
Last edited by MHSou; 23-07-2010 at 02:52. دليل: Updating
میشه بگید تاریخ عرضه دقیقش کیه
من خیلی بهاهش حال میکنم مخصوصا امسال با بارسا با دیوید ویا چه شود
سلام تاریخ دقیقا 1اکتبر 2010 است
روز جمعه 9 مهر 1389
چی شد شنیده بودیم که شرکتهای بزرگ می خوان یواش یواش دیگه برای PC بازی تولید نکنن...اینطور که نشد هیچ مثل اینکه فیفا 11 برای PC می خواد نکست بیاد!!!!
بازار گرمی بود برای فروش کنسول حتماً
فقط 10 درصد PC ها میتوانند فیفا نکست را اجرا کنن!(حرف مسخره ای بود)همونطور که بارها گفتم فقط به خاطر فروش EA نمیخواست فیفا را نکست کنه جالبه بعضیها توی این انجمن باور کرده بودن صحبتهای EA را!
شک نکنید به خاطر فروش بیشر بازیها روی کنسول هست!الان هم 90 درصد بازیها روی PC میان!بازار گرمی بود برای فروش کنسول حتماً
Last edited by joey jordison; 23-07-2010 at 15:23.
تصاویر جدید نسخه ps3 و x360
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتیپ های بدنی اصلا فکر نمی کردم اینقدر تنوع ایجاد کنه تو بازی....کلا عکس ها خیلی قشنگنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
گفته شده منیجر مد بازی هم بکلی اورهال شده و باگهای نسخه 10 بر طرف شدن
+
این قسمت از پیش نمایش IGN هم خیلی جالبه:
We hate FIFA's dev team; every year we write about how they've perfected virtual football, how each new iteration of the series is the best yet, and then every year they go and trump themselves spectacularly, leaving us looking rather stupid in the process.
کلا امسال هم اینطور که نشون میده بازم فیفا قادر مطلق خواهد بود... به نظر من حتی خیلی قوی تر سال قبل!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)