من توش موندم چرا مهاجم نوک نمیزاره بعد این ون پرسی بزاره کنارش
مثلا این د یانگ فقط امروز پاس عقب میداد رفته بود رو اعصاب شدید
ون پرسی مهاجم کامل نیست !
عجیب بد بازی میکنن امسال
من توش موندم چرا مهاجم نوک نمیزاره بعد این ون پرسی بزاره کنارش
مثلا این د یانگ فقط امروز پاس عقب میداد رفته بود رو اعصاب شدید
ون پرسی مهاجم کامل نیست !
عجیب بد بازی میکنن امسال
اگه آدم خودش به بازیها دقت کنه و فقط به حرف گزارشگر توجه نکنه خیلی چیزها رو متوجه میشه
امروز گزارشگر بازی اصلا بازی رو گزارش نکرد فقط هر یک جمله در میان میگفت ژاپنیها بسته بازی میکنن
ولی در آخرای بازی یک کلمه هم نگفت هلندیها بسته بازی میکنن
هلند اولیت تیم صعود کننده به دور بعدی بازیها
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
بله شما درست میگی فقط اگه یه نگاه به آمار بازی بکنی میبینی که موقعیت خطرناک ژاپن 1 هلند 5
ژاپن خیلی شانس اورد هلند دفاعی بازی کرد و 1 صفر باخت اگه هلند میخواست حمله کنه که............![]()
این دوستمون یه بازی دیگه رو میگه احتمالا...
نیست ایتالیا ریده، واسه همین تمرکزشو از دست داده، بازی هلند و ژاپن که ما دیدیم، اصلا اونجور که تو میگی نبود.
اون چیزی که من دیدم (یعنی همه دیدن) آخرای بازی ژاپنیها حداقل چهار پنج کرنر زدن یه پنالتی هم به نفع ژاپن باید میگرفتن که نگرفتن
کلا به نظر من هلند خیلی دفاعیتر از ژاپن بازی کرد
آره، تو راست میگی.![]()
خیلی بد بود باهات موافقم
به نظرم هلند برای جبران لطماتی که توی جام های قبلی متحمل شده خیلی به نتیجه داره فکر میکنهاما این اصلن خوب نیست . هلند باید زیبا بازی کنه حذف هم شد مهم نیست فقط باید زیبا بازی کنه، البته با این روش زیاد امیدی به نتیجه ی خوب هم نیست
ولی دلم روشنه بازی ها هرچی سخت تر بشه هلند اصلی رو خواهیم دیدصبر کنید پای سبک های مدرن تر بیاد وسط اون موقع بهتر میشیم
![]()
من فکر می کنم اگر ۵۰ درصد توان اصلیمون رو هم خرج کنیم خیلی بهتر خواهد شدبچه ها
بردیم ولی چقدر بد و خشک بازی میکنه تیممون
امیدی هست بنظرتون؟؟
یورو ۲۰۰۸ رو یادته ؟؟ بازی با فرانسه و روسیه رو باهم مقایسه کنشاید اینجا برعکس اون حالت بشه
- احتیاج به ساق های سالم
- لو نرفتن برنامه های تاکتیکی از پیش تمرین شده
چیزهایی هست که برای آتیهلازمه
![]()
آقا یکم صبر کن تا یک چهارم نهایی اگر تیم های اروپایی کارنامه ی بدی داشتند اون وقت من هم کمی نظرتون رو قبول می کنم
درسته اگه تا اون مراحل این روند ادامه داشته باشد که اصلن خوب نیست
اما یک فرضیه اینجا مطرح است :
تیم های بزرگ ، بزرگ فکر می کنند. همانطور که هلند تا الان به آنچه می خواسته رسیده : حداکثر امتیاز با صرف حداقل انرژی
من هم منتظر خواهم ماند به امید بازیهای بهتر اما در مورد هلند بازی زیبا اول مهم است بعد نتیجه![]()
صدو بیست و سه درصد باهات موافقم
ون پرسی بهتر میشه ، تو بازیهای مهم این رو خواهی دید
ون در فارت یه ذخیره ی خوب میتونه باشه الان هم در غیاب روبن مربیه داره بهش اعتماد به نفس میدهمن که جای مربی هلند بودم اصلن دعوتش نمی کردم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)