دوست گلم لپ تاپ نو مبارک.انشاال... که لحظه های خوشی رو باهاش سپری کنی.واقعآ مدل خوبی خریدی.من تو چند پست قبل هم کاملآ توضیح دادم اما ظاهرن دوستان پستها رو نمیخونن.
![]()
دوست گلم لپ تاپ نو مبارک.انشاال... که لحظه های خوشی رو باهاش سپری کنی.واقعآ مدل خوبی خریدی.من تو چند پست قبل هم کاملآ توضیح دادم اما ظاهرن دوستان پستها رو نمیخونن.
![]()
دوست عزیز با داشتن رزولیشن 1080×1920 طبیعتآ باید متن ها کوچک باشه.اما خوانا هست چون با کیفیته ولی خب کوچک دیگه.![]()
سلام .
من اول که میخواستم آپدیت کنم اول ههمینو دانلود کردم ولی وقع اجرا هنگ میکرد . نمیدونم چرا .
رفتم تو سایت اسوس و اینو آخرین درایور گذاشته بود . حجمش حدود 3 برابر سایت Ati هستش .
مخلصیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفتم تو سایت ایسوز قسمت N61 یک سری چیزا هست که می تونی دانلود کنی من از طریق Global دانلود کردم حالا کدوماش واقعا ضروریه؟بعد دانلود رو لبتاپ نصبشون کنم؟راستی بایاس ورژن 210 هم داشت اونم اپدیت کنم؟لطفا درمورد آپدیت کردن یه توضیح کامل بدین ممنون.پس اون آپدیتی که ویندوز به اینترنت وصل باشه و اتوماتیک آپدیت میکنه چیه؟چیکار کنم؟
یکی لطفا توضیح بده چطور اپیدتش کنم کامل توضیح بدین ممنون
شما از تو سایت Asus آپدیت های جدید قطعات سخت افزارت رو بگیر.اپدیت ویندوز معمولآ خود ویندوز رو آپدیت میکنه.![]()
cpu ان در حد amd x4 955 هست اگه نه پس در حد کدوم سی پی یو کامپیوتر هست
وبکم و بلوتوث و مودم داره؟
کسی نبود این سوال اسون رو جواب بده
عزیز من چه گیری دادی به Cpu بیا برو خودت ببین . سی پی یوش قوی تر از اونیه که فکر میکنی اینم لینک رتبه بندی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن وبکم و بلوتوث داره اما مودم نداره.
دوستان 1 سوال فنی : ( نگین برو تو بخش خودش سوال کن یک کلمه جواب بدین )
انتی ویروس چی خوبه بریزم رو لپ تاپ ؟ به نظر خودم بیت دفندر BitDefender بهترینه . نظر شما چیه ؟
حالا که ما خریدیم هیشکی نمیاد جلو کمک کنه درسته قبلا گفتین حالا الانم بین که ضرر نداره در مورد آپدیت سخت افزار ویندوز و ...
راستی این قسمت که که رو های پرفورمنس و ... میذاشتی؟کجاشه یه عکسی چیزی بررام ازش بذارین ممنون.
اگه میتونی Kasper رو با لیسانس اصلی بگیری که بهترینه و الا نظر من اینه که Nod 32 از همه بهتره.
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
ببین دوست عزیز.من خودم در خدمتم اما از ساعت 9 صبح تا 6 بعد از ظهر.هر سوالی داری یکی یکی بپرس تا بهت بگم.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)