تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 36 اولاول ... 232930313233343536 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 358

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حالا کی گفته این بیاد راجع به رئال نظر بده
    اینجور نظرا فقط از یه چیز حاصل میشه
    اونم حسادته
    بعضی از حقایق همیشه تلخ بوده
    Last edited by masud-000000; 09-08-2010 at 12:08.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گواردیولا: ونگر را درک می کنم؛ اگر من بودم هم همین کار را می کردم

مربی تیم کاتالان در صحبتهایی اعلام کرده که دلیل رفتارهای سران آرسنال در مورد جنجالهایی که برسر سسک ایجاد شد را درک می کند.

سایت گل - پپ گواردیولا، مربی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که دلیل رفتارهای اخیر سران آرسنال و آرسن ونگر مربی این تیم را برسر پافشاری شان برای حفظ سسک فابرگاس درک می کند و اعلام کرد که اگر او نیز به جای ونگر بوده، واکنش مشابهی را نشان می داده.

گواردیولا درصحبتهایی که در کنفرانس خبری پس از پایان دیدار دوستانه تیمش مقابل گوان چین به زبان آورد، گفت: «کاملا مسئولان آرسنال و ونگر را درک می کنم؛ آنها نمی خواستند به ستاره شان اجازه جدایی از رختکن تیمشان را بدهند. اگر من هم جای او بودم، همین کار را می کردم. ولی امیدوارم که سسک در لیگ خوبی مثل لیگ برتر به لذت بردنش از بازی فوتبال ادامه دهد.»

مربی آبی اناری پوشان در ادامه صحبتهایش از اظهارنظر در مورد گزینه های احتمالی ای که به جای سسک به رختکن بارسا خواهند آمد، سرباز زد و گفت: «بازار نقل و انتقالات تا پایان سال باز خواهد بود. ما عجله ای نداریم و در بازار نگاه می کنیم که چه گزینه هایی موجود هستند. در حال حاضر دو گزینه را مد نظر داریم و باید ببینیم که آیا آنها به رختکن تیم ما خواهند آمد یا خیر.»

مربی جوان بارسا در صحبتهایی پیغام اعتمادش به تیم کنونی را اعلام کرد و گفت: «بازیکنان تیمم، تحت هیچ شرایطی مرا ناامید نمی کنند. می خواهم همه را آرام کنم؛ چرا که تیم بسیار خوبی داریم. بازیکنان خوبی را در رختکن تیممان می بینیم که می توانند در تمام رقابتها به مبارزه ادامه دهند؛ دقیقا همان کاری که در دو سال اخیر انجام داده ایم.»

جوسپ ماریا بارتومئو، نایب رئیس ورزشی باشگاه بارسلونا نیز در کنفرانسی خبری اعلام کرد که پس از ناکامی در جذب سسک، برای تقویت رختکن تیمش، به دنبال بازیکنان خوبی در تیم پایه ای خواهند بود. بارتومئو در این رابطه گفت: «اولویت با بازیکنان خانگی است؛»

گواردیولا نیز در بخش پایانی صحبتهایش با تائید صحبتهای بارتومئو گفت: «بازیکنان تیم پایه ای بارسا، اولویت اول ما خواهند بود. به خوبی بازیکنان این تیم را می شناسم و فکر می کنم نسلی طلایی در رختکن تیم پایه ای مان داریم. بازیکنان باکیفیتی که می توانند به ترکیب تیم اصلی راه بیابند.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/8/9

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اسپانیول و بزرگداشت دانی خارکه

آنها پیروزی‌شان را به کاپیتان فقیدشان تقدیم کردند.

سایت گل - اسپانیول در سالگرد درگذشت دانیل خارکه، کاپیتان تیمش فاتح جام کارانسا شد. بازیکنان در حالی که پیراهنی با تصویر خارکه در دست داشتند، جام را بالای سر بردند.

اسپانیول توانست در دیدار نهایی پس از تساوی یک بر یک با اتلتیکو مادرید، در ضربات پنالتی به پیروزی برسد.
    تیم‌های اتلتیکو مادرید، سویا و کادیس هم به جز اسپانیول در این جام حاضر بودند.

به این ترتیب بازیکنان باشگاه بارسلونی فرصتی عالی یافتند تا نشان دهند هنوز به خارکه می‌اندیشند. این پیروزی برای بازیکنان و طرفداران بسیار ویژه بود.

خارکه در 8 آگوست پارسال به دلیل حمله قلبی درگذشت. او تنها 26 سال داشت.

کد:
    2010/8/9

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رضايت گوارديولا از تور آسيايي بارسا: بازيكنان جوان تيم فوق العاده بودند

قهرمان اسپانيا روز گذشته موفق شد با نتيجه 3-0 تيم چيني گوان را شكست دهد.

سايت گل - پپ گوارديولا، سرمربي تيم بارسلونا رضايتش را از اردوي پيش فصل تيم در آسيا اعلام كرد و گفته كه به ويژه از نمايش بازيكنان تيم بي باشگاه بسيار خوشحال است.

قهرمان اسپانيا روز گذشته موفق شد با نتيجه 3-0 تيم چيني گوان را شكست دهد و گوارديولا در پايان بازي در گفتگو با خبرنگاران گفت: "من بازيكنان جوان تيم بي را به خوبي مي شناسم و تمام اين تور را بسيار مثبت ارزيابي مي كنم. بسيار متاسفم كه كريستين ته يو در تمرينات ديروز دچار آسيب ديدگي شد. ما به سختي تمرين كرديم و عملكرد خوبي داشتيم.
    من اين بازيكنان را به خوبي مي شناسم. زماني كه در دسته سوم بازي مي كرديم، همه آنها توانايي بازي در سطح اول را نداشتند و از بين آنها پدرو و بوسكتس توانستند خودشان را به تيم اول برسانند. اكنون ما نسلي در اختيار داريم كه اگر چه شايد بهتر نباشند، اما بسياري از آنها مي توانند به سطح اول فوتبال جهان برسند. بايد تا آنجا كه مي توانيم از آنها محافظت كنيم و به آنها اجازه رشد كردن بدهيم. آنها هنوز جا براي پيشرفت دارند و مي توانند به ما در طول سال كمك زيادي بكنند. مهمترين مسئله اين است كه آنها از كيفيت بالايي برخوردارند و ما از اين مسئله بسيار خوشحاليم. آنها تنها نياز دارند كه از بازيكنان بزرگ تيم چيزهايي را ياد بگيرند.
    ما گروهي خوب از بازيكنان جوان را در اختيار داريم و واقعا جاي هيچ شكايتي نيست. اكنون بايد به خانه بازگرديم و خودمان را براي بازي هفته آينده آماده كنيم."

از سوي ديگر سرمربي كاتالان هاي از شرايط بازي در كره جنوبي و چين چندان راضي نبود. "واقعا حيف شد. به نظر مي رسيد آنها بي تجربه بودند. بازي در چنين شرايطي خوب نيست. شما بايد بتوانيد بين جنبه ورزشي و تجاري تعادل ايجاد كنيد. نمي توانستيم شكايتي كنيم، فقط بايد خودمان را وفق مي داديم. فقط براي اين چنين صحبت هايي را انجام مي دهم كه بتوانيم در آينده در اين زمينه بهتر شويم."

کد:
    2010/8/9

غيبت سه هفته اي په په

په په در پيروزي 3-2 رئال مقابل لس آنجلس گلكسي كه آخرين ديدار كهكشاني ها در تور پيش فصل آمريكاي شمالي اين تيم بود، دچار آسيب ديدگي شد.

سايت گل - باشگاه رئال مادريد تاييد كرد كه په په، مدافع ملي پوش پرتغالي اين تيم نمي تواند براي سه هفته به ميدان برود.

در اطلاعيه اي كه در سايت اختصاصي اين باشگاه منتشر شده، آمده است: "په په، مدافع تيم رئال، از ناحيه همسترينگ پاي چپ دچار مصدوميت شده و انتظار مي رود براي سه هفته نتواند تيمش را همراهي كند."

په په در پيروزي 3-2 رئال مقابل لس آنجلس گلكسي كه آخرين ديدار كهكشاني ها در تور پيش فصل آمريكاي شمالي اين تيم بود، دچار آسيب ديدگي شد. اين مدافع پرتغالي در اين ديدار در نيمه دوم به جاي رائول آلبيول راهي ميدان شده بود.

او فصل گذشته نيز به دليل آسيب ديدگي در بسياري از بازي هاي رئال غايب بود و حتي حضورش در جام جهاني نيز در هاله اي از ابهام قرار داشت.

کد:
    2010/8/9

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

* لس آنجلس گلکسی 2- رئال مادرید 3
    گلها: دونیوانت (40) و داناوان (45،پنالتی) برای گلکسی و ایگواین (52 و 62) و ژابی آلونسو (72) برای رئال
    نه جدا این سایت گل هم سوژه ایه واسه خودش !!!
    گل سوم رئال رو پدرولئون زد !

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

ای بابا حالا یکی اومده حرف حق زده باهاش نباید که اینجوری برخورد کرد...

بعضی از حقایق همیشه تلخ بوده
    نیازی نمیبینم پاسخی بدم
    حقایق مشخصه
    اما شاید بعضیها بخوان سرشونه مثه کبک تو برف بکننن
    این دیگه مشکل من نیست

-----
    اینجا رئال مادریده
    پرافتخارترین باشگاه جهان
    پر افتخارترین باشگاه اسپانیا
    برترین باشگاه قرن بسیتم

فلسفش هر چی که هست ما طرفداراش قبولش دارم
    به بقیه هم ربطی نداره که چرا اینجوریه یا اونجوری

فکر کنم واضح گفتم دی:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

توافق بارسا بر سر انتقال اوزیل

سایت گل-طبق گزارشهای منتشره در مطبوعات اسپانیایی، سران باشگاه بارسلونا، بر سر به خدمت گرفتن مسعوت اوزیل، از سران یونایتد، پیشی گرفتند.

طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، مسئولان باشگاه بوندس لیگایی با درخواست بین 12 تا 15 میلیون یورویی سران بارسا برای جذب این ستاره 21 ساله موافقت کرده اند.

این در حالی است که سران باشگاه بارسلونا پیش از مذاکره بر سر مسائل شخصی با اوزیل، به تائید گواردیولا نیاز دارند. این در حالی است که قرارداد اوزیل سال آینده با وردربرمن به پایان می رسد و در صورتی که گواردیولا خرید این ستاره را تائید کند، مراحل نهایی انتقال صورت خواهد پذیرفت.

پیش از این اوزیل درصحبتهایی در مورد احتمال انتقال به بارسا گفته بود که بازی کردن در کنار لیونل مسی، به راحتی او رابرای پیوستن به بارسا متقاعد می کند.

کد:

ژاوي:‌فابرگاس در ژانويه به بارسلونا مي پيوندد

سايت گل- در حالي كه شواهد حاكي از اين است كه سسک اين فصل نيز براي تيم آرسنال به ميدان خواهد رفت، اما ژاوي، هافبك تيم بارسلونا همچنان اميدوار است كه به زودي اين ملي پوش اسپانيايي را در نوكمپ ببيند.

ژاوي معتقد است كه فابرگاس به زودي به بارسا خواهد پيوست و احتمالا اين اتفاق در ماه ژانويه رخ خواهد داد.

اين ستاره كاتالاني انتظار دارد كه آرسنال اين فصل نيز در رسيدن به قهرماني در جام هاي مختلف ناكام بماند و اين مسئله زمينه را براي خروج فابرگاس از ورزشگاه امارات فراهم كند.

ژاوي در مصاحبه با سايت توتومركاتو وب گفت:" ما مي دانيم كه نمي توانيم در تابستان او را به خدمت بگيريم اما شايد در زمستان كه ديگر آرسنال از كورس قهرماني ليگ برتر جا مانده است، اين انتقال انجام شود. تيم آنها چندان قدرتمند نيست."

براساس گزارش ها باشگاه آرسنال پيشنهاد 40 ميليون يورويي براي فروش فابرگاس را رد كرده است و احتمالا اين بازيكن حداقل تا پايان فصل 11-2010 در آرسنال خواهد ماند.

ژاوي معتقد است كه فابرگاس از اين مجبور شده در آرسنال بماند، بسيار ناراضي است.

" آرسنالي ها اشتباه كردند كه او را به زور در تيم شان نگه داشتند. آنها نمي توانند برخلاف خواسته او، او را نگه دارند."

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

وردربرمن و تکذیب خبر توافق با بارسابر سر اوزیل

ستاره آلمانی بارها و بارها اعلام کرده که می خواهد در وردربرمن بماند و قرارداد او با این تیم آلمانی تا سال آینده اعتبار دارد

سایت گل- مسئولان باشگاه وردربرمن در صحبتهایی توافق با مسئولان بارسلونا بر سر انتقال اوزیل به نوکمپ را تکذیب کرده اند. این در حالی است که صبح امروز رسانه های آلمانی و اسپانیایی اخباری را مبنی بر توافق برسر انتقال اوزیل به بارسا را منتشر کردند.

عصر امروز تینو پولستر، سخنگوی باشگاه وردربرمن در این رابطه گفت:«اخبار منتشره کذب محض است؛ هیچ مذاکره و یا درخواستی از سوی سران بارسلونا در کار نیست.»

این در حالی است که خود اوزیل هم بارها در صحبتهایی اعلام کرده که قصد دارد این فصل را نیز در رختکن وردربرمن سپری کند.قرارداد اوزیل با وردربرمن تا تابستان سال 2011 اعتبار دارد و این ستاره آلمانی اعلام کرده که با سران هیچ باشگاهی مذاکره نکرده است.

در این میان، علاوه بر انتشار اخباری مبنی بر توافق بر سر انتقال اوزیل به رختکن بارسا، اخباری نیز مبنی بر ابراز تمایل سران رئال و چلسی برای خریداری این ستاره آلمانی منتشر شده و روزنامه تایمز نیز از تلاش سران چلسی برای به خدمت گرفتن اوزیل خبر داده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نیازی نمیبینم پاسخی بدم
    حقایق مشخصه
    اما شاید بعضیها بخوان سرشونه مثه کبک تو برف بکننن
    این دیگه مشکل من نیست

-----
    اینجا رئال مادریده
    پرافتخارترین باشگاه جهان
    پر افتخارترین باشگاه اسپانیا
    برترین باشگاه قرن بسیتم

فلسفش هر چی که هست ما طرفداراش قبولش دارم
    به بقیه هم ربطی نداره که چرا اینجوریه یا اونجوری

فکر کنم واضح گفتم
    حالا کی گفته این بیاد راجع به رئال نظر بده
    اینجور نظرا فقط از یه چیز حاصل میشه
    اونم حسادته

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

RICARDO CARVALHO TO PLAY FOR REAL MADRID

کاروالیو رسماً مادریدی شد ! با 8 میلیون !
    حرکت انفجاری بود از پرز !
    ایول !!
    بالاخره یه مدافع خوب خریدن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •