سلام
آقا من هر کاري ميکنم با سيمکارت خودم نميتونم بسته رو فعال کنم ...
هم از طريق سايت رفتم ... هم از طريق اس ام اس به 99977 و هم اس ام اس به 8088 .... هيچکدوم جواب نداد ....
کسي ميتونه راهنمايي کنه ؟
سلام
آقا من هر کاري ميکنم با سيمکارت خودم نميتونم بسته رو فعال کنم ...
هم از طريق سايت رفتم ... هم از طريق اس ام اس به 99977 و هم اس ام اس به 8088 .... هيچکدوم جواب نداد ....
کسي ميتونه راهنمايي کنه ؟
از کجا ميشه فهميد اين بسته واسه سيم کارت های دائمی فعال شده است؟
آیا مبلغ 10 هزار تومن بلافاصله تو حساب مياندوره وارد ميشه؟
خیر متاسفانه chart میاندوره حاوی سلول بسته های افزایشی نیست . و فقط در پایان دوره احتمالا محاسبه شه .آیا مبلغ 10 هزار تومن بلافاصله تو حساب مياندوره وارد ميشه؟
من تو سایت mci برای بسته 1 ثبت نام کردم و بعد از ثبت نام يه sms اومد که برای فعالسازی يه sms به همين شماره بفرستم که فرستادم ... آيا تو اين مرحله بسته 1 فعال شده يا بايد sms ديگه ای بياد؟
و از کجا ميشه فهميد تا چه تاريخی فعال هست؟
واقعاً پر سرعت هست يا نه ؟
اگه گوشی رو وصل کنی به سيستم و با دانلود منجر دانلود کنی ( اينجا ايرانه) سرعت دانلود به چند ميرسه ؟
با سلام
حساب میشود آن هم دوبله یا چندین برابر!!!
ابتدا 10 هزار تومان اما بعد از چند روز که با خیال راحت در حال استفاده از بسته GPRS میباشید مشاهده خواهید کرد که مبلغ درج شده در قسمت اینترنت صورتحساب بیش از مقدار واقعی میباشد. برای اینجانب بسته 10 هزار تومانی شماره 3 بعد از مدتی قبل از انقضای مدت یک ماهه آن تبدیل به بیست هزار تومان شد.
بعد از کلی دوندگی در امور مشترکین, مرکز مخابراتی تلفن ثابت, تماس با 09990, شکایت در بخش بازرسی سایت نتوانستم مقدار 10 هزار تومان اضافه ثبت شده در صورتحساب را اصلاح کنم.
در نتیجه مجبور به غیر فعال کردن GPRS شدم تا هزینه های هنگفت ناخواسته تحمیل نشود.
اين edge چيه ؟ بايد گوشی اين قابليت رو داشته باشه ؟ همون e هست که بالای آنتن مينويسه ؟ از کجا ميتونم بفهمم که گوشيم داره يا نه ؟
من یه بسته 1000 تومنی گرفتم اما رو صورت حسابم زده 15000 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما بسته دیدیم.. ولی چیزی از رویاییش ندییدم..!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)