سلام دوست من جواب ها را براتون ایمیل کردم
موفق باشی
.
سلام دوست من جواب ها را براتون ایمیل کردم
موفق باشی
.
سلام و سلامت باشید خدمت استاد گلم
مدرک شهروند الکترونیک با این مدرک برابر نیست ؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز
با مدرک شهروند الکترونیک نمی تونید در دوره های فتوشاپ شرکت کنید
فقط باید مدرک کارور رایانه یا مدرک رایانه کار را داشته باشید البته در برخی از مراکز هم
مدرک مهارتهای هفت گانه icdl را هم قبول می کنند .
با آرزوی موفقیت
.
عزيز لينك ها خرابه
دوست عزیز لینکها رو من چکشون کردم، سالمه
لینکها رو کپی کن سپس تو یه صفحهی جدید بازشون کن و از اونجا دانلودشون کن
سلام
دوست عزیز این همون مجتمع فنی تهران نیست.
سلام
نه متعلق به سازمان فنی و حرفه ای است
با مجتمع فنی تهران فرق می کنه
و مدرکش هم خیلی معتبر تره
.
***** * توجه ******
طبق بخشنامه جديد سازمان فني و حرفه اي تمامي افرادي كه مايل به ثبت نام در دوره اي فني حرفه اي هستند بايد مدرك کارور عمومی رایانه شخصی را داشته باشند
كارور عمومی رایانه شخصی كسی است كه از عهده توانایی شناخت مفاهیم اولیه و اساسی كامپیوتر ، حافظه اولیه و ثانویه ، دستگاههای ورودی و خروجی ، برد اصلی، طبقه بندی نرم افزار، سیستم عامل ، راه اندازی كامپیوتر و كار با سیستم عامل DOS ، اجرای ویندوز ، مدیریت پوشه ها و درایوها ، تنظیم Taskbar ، مدیریت اجرای برنامه ها ، كار با Folder Option ، كاربا برنامه های سودمند رایج ویندوز ، كار با Back up و برنامه های تفریحی ، كاربا Control Panel و اجزای آن ، استفاده از راهنمای ویندوز ، نصب ویندوز ، جستجوهای پیشرفته و برقراری ارتباط توسط ویندوز، انجام تنظیمات پیشرفته و كار با ویروس یاب ها برآید
كد استاندارد
2/1/24/42-3
توجه : البته اين دوره خيلي سادست و اكثر بچه ها با مفاهيم اين كتاب آشنا هستند.منم همین سئوال رو داشتم من همین امروز تو امتحان کاربر راینه شرکت کردم . و خیلی عالی امتحان دادم .
میخاستم بدونم این رو ببعنوان پیش نیاز برای گذراندن بقیه مدارک فنی حرفه ای قبول میکنند یا نه ؟
تبریک می گم
بله طبق بخشنامه جدید
برای امتحان دادن هر دوره ای در سازمان این مدرک کاربر رایانه لازمه
.
سلام خدمت شما
عجب تاپیکی درست کردی
دست گلت درد نکنه.
میشه یه مختصر و مفید کارایی که باید انجام بدیم و توضیح بدین؟؟
صفحه اول و خوندم ولی تعداد صفحات زیاده بقیه رو نتونستم بخونم
ممنون از لطفت!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)