تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 38 اولاول ... 23293031323334353637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 375

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مقررات آموزش متوسطه ( بزرگسالان ؛ راه دور ؛ غیر حضوری و ... )

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام بچه ها یه سوال خیلی حیاطی من برای دیپلم گرفتن تودی ماه 25واحد مونده باید تودی ماه حتما دیپلم رو بگیرم وگرنه دیگه بدبخت میشم ایامیشه 25 واحدبردارم؟واگه میشه چگونه وکجا؟لطفاراهنمایی کنید ممنون میشم
    تنها راهش اینه که غیرحضوری داوطلب آزاد برداری که از نظر نظام وظیفه غیبت میخوری و نمیتونی دانشگاه بری

2. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

آیا از هزینه ی ثبت نام پیش دانشگاهی به صورت داوطلب آزاد در مدارس دولتی اطلاعی دارید؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    من برای دیپلم مجدد ثبت نام کردم و امتحان دادم چهار درس واسه انسانی داشتم تطبیق دروس من سوالی داشتم اینا نمره مستمر هم دارن؟
    و اگر سه درس قبول بشی و یک درس نه باز هم مدرک میدن یا نه؟

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

سلام
    من برای دیپلم مجدد ثبت نام کردم و امتحان دادم چهار درس واسه انسانی داشتم تطبیق دروس من سوالی داشتم اینا نمره مستمر هم دارن؟
    اگه یه درسو قبول نشی چطور مدرک میدن شما برای 4 درس ثبت نام کردی چطور مدرک ناقص میدن

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

سلام من دانش اموز غیر حضوریم سال سوم رشته تجربی میخواستم بدونم باید تو برگه چند بگیرم تا قبول بشم ؟
    باید 7 به بالا بگیری قبول میشی (تبصره)

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    سلام

تا جایی که من میدانم دیپلم مجددها غیر حضوری ثبت نام می شوند و غیر حضوری مستمر نداره

واگر یک درس قبول نشی ولی بالای 7 بیاری میتونی تبصره بزنی

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

تا جایی که من میدانم دیپلم مجددها غیر حضوری ثبت نام می شوند و غیر حضوری مستمر نداره

واگر یک درس قبول نشی ولی بالای 7 بیاری میتونی تبصره بزنی
    دیپلم مجدد ها به هیچ وجه تبصره ندارند. باید همه دروس با نمره 10 پاس بشن. البته با توجه به دیپلم قبلی میشه تطبیق هم زد.

9. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

آیا از هزینه ی ثبت نام پیش دانشگاهی به صورت داوطلب آزاد در مدارس دولتی اطلاعی دارید؟

ممنون
    سلام. داوطلب آزاد تا پایان شهریور 95 به ازای هر درس ( نه هر واحد) 9900 تومن هست که برخی مناطق کمی هم خودسرانه بهش اضافه میکنن.
    قبل از اینکه تصمیم بگیرین داوطلب آزاد ثبت نام کنین بهتره پرس و جو کنین ببینین از نظر نظام وظیفه به مشکل نمیخورین

11. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام

من پارسال سوم دبیرستان افتادم و امسال اومدم بزرگسال و الان هم تو امتحانات خرداد دوباره میوفتم ...

الان دوستای خودم که امسال پیش دانشگاهی میرفتن الان دارن میرن کنکور بدن و برن دانشگاه و من عقب افتادم فکر میکنم اخرین شانس من شهریور باشه

من رشتم ریاضی هست و دروس تخصصی رو افتادم اشتباهی که کردم این بود رفتم ریاضی ...

اول از همه یه راهنمایی میخوام کمکم کنید این سوم لعنتی رو پاس کنم

حالا اگه تو شهریور پاس بشه من باید چهارم رو بخونم و اینطوری عملا یک سال عقب میوفتم از دوستام ایا راهی هست بدون پیش دانشگاهی برم دانشگاه ؟

اگه ممکنه تمام راه هارو نشونم بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

من پارسال سوم دبیرستان افتادم و امسال اومدم بزرگسال و الان هم تو امتحانات خرداد دوباره میوفتم ...

الان دوستای خودم که امسال پیش دانشگاهی میرفتن الان دارن میرن کنکور بدن و برن دانشگاه و من عقب افتادم فکر میکنم اخرین شانس من شهریور باشه

من رشتم ریاضی هست و دروس تخصصی رو افتادم اشتباهی که کردم این بود رفتم ریاضی ...

اول از همه یه راهنمایی میخوام کمکم کنید این سوم لعنتی رو پاس کنم

حالا اگه تو شهریور پاس بشه من باید چهارم رو بخونم و اینطوری عملا یک سال عقب میوفتم از دوستام ایا راهی هست بدون پیش دانشگاهی برم دانشگاه ؟

اگه ممکنه تمام راه هارو نشونم بدید
    سلام

اول از همه در مورد نگرانیتون راجع به عقب افتادن از دوستان بگم که این یک سال اصلا چیز مهمی نیست و حتی میشه تو دانشگاه هم جبران کرد (با سریعتر پاس کردن درس ها و برداشتن تعداد بیشتری از واحد ها در هر ترم). اما واقعیت اینه که وقتی وارد دانشگاه بشید به احتمال بسیار زیاد متوجه می‌شید که خیلی هم اصراری برا ی سریعتر تموم کردن درس ها ندارید دلیل هاش هم زیادن! از قبیل سربازی و کار و این داستان ها.
    اما در مورد دانشگاه رفتن بدون پیش دانشگاهی یا همون سال چهارم! تا اونجایی که من یادم هست در دانشگاه های علمی کاربردی میتونید ثبت نام کنید در مقطع کاردانی. البته بسته به رشته ای که انتخاب میکنید ممکن هست همون درس های سال چهارم رو در قالب پیش نیاز مجبور بشید که پاس کنید منتها با هزینه ی بالاتر (کلا برای هر درس باید ملبغ بالاتری بپردازید نسبت به مدرسه)
    در مورد اینکه درس های امسال رو چیکار کنید؛ خوب برای این گزینه های زیادی ندارید متاسفانه! باید خوند. اما اگر از تکماده تا حالا استفاده نکردید اون هم گزینه ای هست برای کمک. یه چیزی هم هست به نام امتحان تغییر رشته که میتونید با مراجعه به آموزش و پرورش منطقه ای که توش هستید اطلاعات بیشتری راجع بهش بدست بیارید. ممکنه (توجه کنید که فقط ممکنه!) بتونید به شاخه ی کار و دانش تغییر رشته بدید. اینطوری درس های سال دوم رو که پاس کردید و بیشتر درس هایی که برای سال سوم تون هست عملی خواهد بود. با توجه به اینکه رشته ی ریاضی رو انتخاب کردید حدس میزنم که دوست داشتید فنی بخونید، در اینصورت میتونید در یکی از رشته های فنی کار و دانش به راحتی دیپلم بگیرید. مزیت دیگه ی کار و دانش اینه که با دیپلم تو این شاخه میتونید در تمام دانشگاه ها (آزاد و دولتی و غیر انتفاعی...) تو مقطع کاردانی ادامه ی تحصیل بدید.
    در پایان اینکه قبل از اینکه هر تصمیمی بگیرید، با آموزش و پرورش منطقه چک کنید که اطلاعاتتون حتما کامل و صحیح باشه.

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •