دوستان تا 75000 تومن چه دستگاهی پیشنهاد میکنید؟دیگه ضبط برنامه رو حداقل داشته باشه
-----------------
این دستگاههایی که dvd میخوره قیمتش چنده؟؟؟
1- بلوسنس بگیرم یا x vision؟(الیته با توجه به صحبتهای تالار نظرم رو اولیه...)
2- قیمت دستگاه چنده؟
3- از کجا و با کدام گارانتی بگیرم دوستان؟
X Vision با صدای 5 کاناله این فیلمها به مشکل برمیخوری.
راه حل دادن که صدا را باید روی acc بگذاری که خب تبدیل فیلم و ... میخواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گیرنده های چینی پخش مولتی مدیاشون ضعیفه، 5 کاناله رو ساپورت نمیکنن، حتی WD هم قدیم با صدای DTS مشکل داشت، البته الان ورژن جدیدشو نمیدونم درست کردن یا نه.
99% گیرنده های بازار دارای پردازنده 7818 هستند که خودش دارای نسخه های متفاوتی است .در میان این دستگاهها یکی از تولیداتی که دارای 7818 با پشتیبانی از صدای دالبی است گیرنده دیجیتال الکومکس 200 مدل 2012 است . برای اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید .
برای این که دستگاه صدای دالبی را پشتیبانی کند تولید کننده میبایست حداقل یک دلار بیشتر بپردازد که بدبختانه اکثریت تولیدکنندگان ایرانی حداکثر سعی خود را برای ارزانتر کردن محصولات می کنند و در این بین هم از کیفیت آن کم می کنند .
مدل XDVB-232 xvision با قیمت 84 تومن گزینه خوبیه . به نظر من با توجه به مشکلاتی که از طرف صدا و سیما پیش میاد و با توجه به نیاز آپدیت شدن این دستگاهها دستگاهی بخر که گارانتی معتبری داشته باشه تا به محض ایجاد این اختلالات و مشکلات ، آپدیت جدید رو ارائه بده و خدمات مشتریش خوب باشه . توی جمهوری با گارانتی مادیران میتونی اینو تهیه کنی .
مشخصات XDVB-232 توی لینک زیر هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل XDVB-103 xvision قیمتش 73 تومن هست و مشخصاتش:
- كيفيت تصوير HD
- داراي قابليت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2.0
- قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG,TIF
- قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3
- قابليت پخش تصوير با فرمت : mp4, mkv, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, vob
- مجهز به ماشين زمان
- قابليت ضبط يك كانال و تماشاي كانال ديگر
- نرم افزار قابل ارتقا با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و يا از طريق دريافت از آنتن (OTA)
- نمايشگر شماره کانال يا ساعت
- قابليت اجراي بازي هاي تعريف شده دستگاه
- نمايش تصوير با قابليت بزرگنمايي در محدوده انتخابي تصوير
- ظرفيت ذخيره بيش از 2 هزار کانال
- خروجي صداي ديجيتال SPDIF
- فقل منو و کانال هاي از پيش انتخاب شده
- تله تکست به صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا VBI
- پشتيباني از چند فرمت صدا و زير نويس چند زبانه
- گزينه جستجوي خودکار و دستي کانال ها
- نمايش آخرين کانال نمايش داده شده حين روشن کردن دستگاه
- دستگاه ريموت کنترل با دکمه هاي ميانبر رنگي
- نصب آسان و سريع و سهولت كار با منوهاي ساده
- راهنماي الکترونيکي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- پيدا کردن سريع کانالها با حرف اول نام کانال
- نمايشگر قدرت سيگنال ديجيتال دريافتي
- داراي حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي
سلام دوست عزیز -گیرنده دبجبتال فقط ابکس ویژن - بالاترین کیفیت کمترین تیک تصویر وصدا ارطریق سایت هم رایگان قابلیت اپدیت داره -البته مدل333 یا بالاترش بگیرید بهتره امکانتش مثل تایم شفیت واقعا کارمیکند برای دیدن هم درکامپیوتر بانرم افزار قابل دیدنه. تاحالا چندین ستاباکس نصب کردم تاحالا مشکلی نداشتند. دراب هوای ابری بارون وبرف.
سلام دوستان
من تصمیم دارم یک گیرنده دیجیتال بخرم و ترجیحا هم میخوام Xvision بگیرم(به خاطر پشتیبانی بهتر و آپدیت بهتر نسبت به سایر مارکها). چون یک Xvision برای کامپیوترم گرفتم و با اینکه محل کامپیوتر اصلا نزدیک پنجره نیست اما با همون آنتن معمولی خودش و بدون تقویت کننده تقریبا به راحتی میتونم همه کانالها رو بگیرم (فقط نمیدونم چرا شبکه ورزش رو نمیگیره) چیزی که برام خیلی مهم هستش اینه که بتونم راحت با یک آنتن معمولی کانالها رو بگیرم و پخش مولتی مدیا و اینجور چیزها اصلا مهم نیست چون برای این کار یدونه HDplayer دارم. انتظاراتم از این دستگاه اینه که بتونه سیگنالها رو خوب دریافت کنه و تصویر فریز نشه و دیگه اینکه قابلیت ظبط کانالها رو هم اگه داشته باشه خوبه. من تو سایت مادیران رفتم حدود هفت هشت مدل گیرنده دیجیتال داشت اما سایت قابلیت مقایسه نداشت که ببینم اینا فرقشون باهم چیه و اینکه قیمت هم نداشت. حالا میخواستم از دوستانی که وارد هستند و تجربه کار با دستگاه گیرنده دیجیتال رو دارند راهنمایی بگیرم و ببینم که کدوم مدل از مادیران برای کار من مناسبه.
از نظر گیرندگی بنظر نمیاد مدلهای X vision تفاوتی داشته باشند. یعنی همگی در یک حد هستند
چیزی که باعث تفاوتشان شده است، امکاناتی هست که دارند. مثلا پخش فیلم و ... یا داشتن کابل HDMI و HD یا FullHD بودن است.
کلا با توجه به اینکه فقط برای تماشای تلویزیون میخواهی، بنظرم پایین ترین و ارزانترین مدلش هم جوابگویت خواهد بود.
البته اگر شبکه ورزش با کیفیت HD پخش شود ( که واقعا معلوم نیست بالاخره این اتفاق میفته یا نه) مدلهای XDVB-111 و XDVB-121 قابلیت پخش تصاویر HD را ندارند.
Last edited by amir_t6262; 11-06-2012 at 14:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)