یه چیز اونورتر بی نظیره..................من خودم نابود شدم . من که هیچی هرکی که دیدی . بی نظیره
اصلا نابود میکنه آدم رو.....................
یه چیز اونورتر بی نظیره..................من خودم نابود شدم . من که هیچی هرکی که دیدی . بی نظیره
اصلا نابود میکنه آدم رو.....................
هر کس این دو تا ویدیو رو ندید کلا دیگه نیاد فروم.......
خارق العادس همه چی ........ویدیو اول مربوط به معرفی یه کاراکتر جدید هستش به نام griffin و ویدیو دوم مربوط به beast mode هستش که یه جورایی بر عکس مد horde هستش(دیدن هر دوش 1000 درصد توصیه میشه ...حتما ببینین مخصوصا اولی):
کاراکتر گریفین:
beast mode :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا اینهمه دارن رو بخش مولتیش کار می کنن شدیدا انتظارو بالا بردن.........کم کم میشه از لحاظ وسعت انلاین این بازی رو با halo مقایسه کرد........ .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط جی پی ان لازمه چون لینکا از یوتیوپه
.
.
.
بابا این کیه دیگهخیلی خره
این حرکتی کهمی دوئه بعدش فرو می کنه تو سینش خیلی جالب بودولی خب هیچ راهی نیست جلوشو بگیری؟ اینطوری راحت می تونه همه رو درو کنه... آخه باید یک راهی باشه ( مثلا B رو بچسبی نبرد اره نمیشه؟)
بچه می گم حالا که همه هستیم پولا رو جمع کنیم ، یک ماه دیگه برای همدیگه از این تی شرتا و ایکس باکسای گیرز هدیه بگیریم.. این ایکس باکسش که پیدا نمیشه... ولی تی شرتش که میشه
![]()
دیروز خبری منتشر شده بود مبنی بر اینکه GEARS 3 از طریق تورنت لیک شده. اما این نسخه لیک شده رو فقط میشه با کنسول JTAG شده بازی کنید و البته با اینکه قسمت کمپین رو کامل داره ولی پر از باگ هست و نسخه نهایی بازی نیست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی واسه 360 xbox آمده
اینجا میتونین دانلود کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
wow چند تا وبدیو از بازی اومده تو یوتیوب که فقط یکیش مال بخش داستانی هس.......گرافیک خارق العادس...اگه این حجم گرافیک پارگی تصویر و افت فریم زیادی نده مطمینا به جز rage از هر بازی دیگه ای در زمینه گرافیک امسال سرتر خواهد بود..... .
لینک ویدیو رو هم نمیذارم تا چیزی واسه دوستان لو نره اگه خیلی دلشون خواست خودشون ببینن تا با میل خودشون بازی واسشون لو بره.......
+
دوست عزیز مسعود که یه پست بالاتر از شما پست داده بود بادمجون واکس نمی زد کهبازی نسخه dev اش به بیرون درز پیدا کرده که در نتیجه شما فقط میتونی با کنسولای j tag بازی کنی که اونم فکر نکنم تو کل دنیا تعداد قابل توجهی ادم باشه که کنسولشو اینجوری کرده باشه چه برسه به فروم خوشگل ما.... .
در نتیجه دانلودش به درد هیشکی نمیخوره.......
/
.
.
دوستان جی-تگی ، دانلود کنین نوش جونتون ، فقط فحش گذاشتمصبر کنین همه باهم بریم ...
البته تو بازی سنتر هم گریه می کردن ، بهشون گفتم که شما سر پیازین ته پیازین؟ اپیک سود خودشو می کنه... بیشتر از حد هم می کنه.... این لیک شدن هم تاثیری نداره...
داستان هم اگه گوشاتونو بگیرید لو نمیره... داستان گیرز هم همچین تحفه ای نیست
فقط تنها مشکلی هست اینه که با این عمل آبروی اپیک و مایکروسافت دود شد رفت هوا... با این امنیت *****
این بازی منو تحریک می کنه برم یه x360 هم بگیرم.........!!!!!!!
(خوبه اینترنت پر سرعت ندارم ویدیوهارو ببینم اونوقت 100درصد میگرفتم)
خوبه ویدئو ندیده اینقدر خوشت اومد... اگه ببینی دیگه چی میشی!!!
من اساسا از تجربه ی دوستان p30world برای بازیا استفاده میکنم و هر بازی رو خودم تجربه نمی کنم.......... .
و از تعریف دوستان که معلومه دیگه این چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظرم ندیدن ویدیو یه مزیتی رو هم داره و اون اینه که چیزی از بازی ندیدم و همه چیز هنگام بازی کردن واسم تازگی داره......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)