تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 139 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1386

نام تاپيک: راه اندازی و رفع اشکال مودم وایرلس TP-LINK مدل TD-W 8901 G

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یعنی چجوری باشه ؟؟!!

من یه آنتن دیدم میگفت 13تومن ولی دیگه ندیدم چطور وصل میشه و چجوریه

نمیخوام زیاد خرج کنم در حد همین 13تومن
    اول بگم اگه بخواید از طریق این مودم به مودم دیگه ای وصل بشید نمیشه چون این مودم حالت کلاینت-سروری نداره!!
    خوب حالا بریم سر بحث آنتن:
    این آنتنی که روی این مودمه از نوع دوقطبی و با بهره 2dBi هست و تا فاصله 30 متری تا 11مگابیت بر ثانیه رو ساپورت میکنه و به میزان افزایش فاصله سرعت هم کم میشه.برای این انتن تا 1 متر میتونید سیم بندازید و کانکتورش هم RP-TNCهست.
    برای اطلاع بیشتر با انواع آنتن ها توصیه میکنم به این صفحه برید و دقیقا نوع کانکتور ها ی این آنت ها رو ببینید هر آنتنی که کانکتور اون RP-TNC باشه برای شما مناسبه البته هواستون به همه جهته/ جهتدار بودن و برد و مجوز داشتنشون هم باشه .
    گمان کنم اون انتن سومیه راست کار شما باشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید
    Last edited by Perpetual; 20-12-2010 at 14:32.

2. این کاربر از Perpetual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

سلام
    من این مدوم رو بگیرم میتونم اینترنت adsl رو به وایرلس لبتاپ هم انتقال بدم ؟ همینطور وایرلس یا وای فای موبایل ؟؟ کامپیوتر باید برای همچین اتقالی حتما روشن باشه یا کامپیوتر خاموش هم باشه وایرلس مودم کاره خودش رو میکنه ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من این مدوم رو بگیرم میتونم اینترنت adsl رو به وایرلس لبتاپ هم انتقال بدم ؟ همینطور وایرلس یا وای فای موبایل ؟؟ کامپیوتر باید برای همچین اتقالی حتما روشن باشه یا کامپیوتر خاموش هم باشه وایرلس مودم کاره خودش رو میکنه ؟
    بله می تونید اینترنت رو به صورت وایرلس برای لپتاپ و موبایل به اشتراک بگذارید و اگر مودم روی pppoe تنظیم بشه نیازی نیست pc شما روشن بمونه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام،
    من دیروز یه مودم از همین مدل خریدم. سرویسم مخابرات تهرانه و سیستم عامل XP.
    قبل از من فرد دیگه ای از این سرویس استفاده می کرده که مودم اون هم از همین مدل بوده. من یوزر/پس رو ازش گرفتم ولی هرچه کردم نتونستم کانکت شم. چه از طریق Wizardی که توی CD هست چه از طریق QuickStart و چه از طریق تنظیم دستی توی صفحه InternetSetup. نه در حالت Bridge و نه PPPoE.
    توی حالت PPPoE وقتی از طریق ویزارد روی CD می رم توی بخش آخر (Verify Router Settings) خطای 020 میده و میگه مشخصات WAN و متصل بودن قطعات رو چک کن.
    اما توی مود Bridge کار تمام و کمال انجام میشه ولی وقتی Connection ویندوز می خواد وصل بشه پنجره های Connecting... و Verifying User\Pass... و Registering Your Computer... به ترتیب میان ولی یه ثانیه بعد پیغام خطایی میاد که میگه Link to TCI Faild.Reconnect Pending... و دکمه Redial و شمارش معکوسش ظاهر میشه.
    یه نکته هم وجود داره که شاید جالب باشه، صاحب قبلی یوزر/پسی که به من داد و ازش استفاده می کرد اشتباه بود. من بعد از این که با 1899 تماس گرفتم و همه مسائل رو چک کرد یوز/پسی رو گفت که هردوش با اونی که صاحب قبلی داده بود یه اختلاف جرئی داشت.
    ضمنا من از این آقایون مخابرات در مورد Mac IP هم پرسیدم که کلا نمی دونستند چی هست و می گفتن که ما همچین چیزی رو فعال نمی کنیم.
    همه راهنمایی هایی هم که قبلا توی این تاپیک مطرح شده رو چک کردم و نتیجه ای نگرفتم.
    صفحه InternetSetup و Status مودمم رو توی هر دو وضعیت PPPoE و Bridge میذارم:
    کد:
    قبلا از کمک دوستان ممنونم.

پ.ن: خیلی جالبه که توی این فروم از طرف مدیرانش سختگیری روی مطرح نشدن موضوعات انحرافی در تاپیک نمیشه و سوالات با رنج بازی توی یک تاپیک مطرح میشه. اگه سوالات جداگونه توی تاپیک های مجزا مطرح می شد کسانی مثل من که بعد از گذشت زمان به تاپیک مراجعه می کنن دچار مشکل نمی شن و مجبور نیستن کلی مطالب نا مرتبط رو بخونن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام،
    قبل از من فرد دیگه ای از این سرویس استفاده می کرده که مودم اون هم از همین مدل بوده. من یوزر/پس رو ازش گرفتم ولی هرچه کردم نتونستم کانکت شم. چه از طریق Wizardی که توی CD هست چه از طریق QuickStart و چه از طریق تنظیم دستی توی صفحه InternetSetup. نه در حالت Bridge و نه PPPoE.
    توی حالت PPPoE وقتی از طریق ویزارد روی CD می رم توی بخش آخر (Verify Router Settings) خطای 020 میده و میگه مشخصات WAN و متصل بودن قطعات رو چک کن.
    اما توی مود Bridge کار تمام و کمال انجام میشه ولی وقتی Connection ویندوز می خواد وصل بشه پنجره های Connecting... و Verifying User\Pass... و Registering Your Computer... به ترتیب میان ولی یه ثانیه بعد پیغام خطایی میاد که میگه Link to TCI Faild.Reconnect Pending... و دکمه Redial و شمارش معکوسش ظاهر میشه.
    یه نکته هم وجود داره که شاید جالب باشه، صاحب قبلی یوزر/پسی که به من داد و ازش استفاده می کرد اشتباه بود. من بعد از این که با 1899 تماس گرفتم و همه مسائل رو چک کرد یوز/پسی رو گفت که هردوش با اونی که صاحب قبلی داده بود یه اختلاف جرئی داشت.
    ضمنا من از این آقایون مخابرات در مورد Mac IP هم پرسیدم که کلا نمی دونستند چی هست و می گفتن که ما همچین چیزی رو فعال نمی کنیم.
    همه راهنمایی هایی هم که قبلا توی این تاپیک مطرح شده رو چک کردم و نتیجه ای نگرفتم.
    کد:

پ.ن: خیلی جالبه که توی این فروم از طرف مدیرانش سختگیری روی مطرح نشدن موضوعات انحرافی در تاپیک نمیشه و سوالات با رنج بازی توی یک تاپیک مطرح میشه. اگه سوالات جداگونه توی تاپیک های مجزا مطرح می شد کسانی مثل من که بعد از گذشت زمان به تاپیک مراجعه می کنن دچار مشکل نمی شن و مجبور نیستن کلی مطالب نا مرتبط رو بخونن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام اگه بخوای از ای پی استاتیک استفاده کنی چطور میشه؟؟؟
    من یه جایی دیدم رو مودم یوزر و پس ست نکرده بودند ولی گزینه آی پی استاتیک فعال بئد و همشون صفر بودن؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام اگه بخوای از ای پی استاتیک استفاده کنی چطور میشه؟؟؟
    من یه جایی دیدم رو مودم یوزر و پس ست نکرده بودند ولی گزینه آی پی استاتیک فعال بئد و همشون صفر بودن؟؟؟
    بستگی داره به isp مثلا پارس آنلاین خودش ip رو روی اکانتتون ست میکنه و هیچ تنظیم خاصی نمی خواد و هر دفعه کانکت بشید همون ip رو میگیره یل بلید تیک use static ip رو بزنید و اونجا ip رو ست کنید:

کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام،
    کد:

شما از مخابرات خود تهران سرویس گرفتید؟ چند وقته ؟ کدوم مرکز؟ خیلی عجیبه سرعت آپلود شما رو 32 بستند.
    تنظیمات شما درسته و مشکلی نداره اگر با کانکشن ویندوز کانکت میشه و زود قطع میشه مشکل از اونهاست
    قابلیت Mac Filtering هم رو مخابرات فعال نیست پس نیازی نداره شما مک مودم رو بهشون بدید.
    در مورد پ.ن شما بعد از ورود به سایت روی نام کاربری کنار خوش آمدید کلیک کنید و تو صفحه بعدی روی پيدا کردن تمام پست هاي saastn کلیک کنید دیگه نیازی نیست همه پستها رو بخوانید:

کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

بله می تونید اینترنت رو به صورت وایرلس برای لپتاپ و موبایل به اشتراک بگذارید و اگر مودم روی pppoe تنظیم بشه نیازی نیست pc شما روشن بمونه.
    سلام
    من خریدم
    مدل 8101 رو
    حالا میخوام share کنم روی لب تاپ
    که لب تاپ مودم رو میشناسه و سیگنال رو میگیره اما قسمت اینترنت قطع هست ! وصل هم نمیشه
    دکستاپم هم الان توی اینترنت هست
    چه کنم که درست بشه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال؟؟
    میشه از مودم TD-W9801G به عنوان سوئیچ استفاده کرد (بدون داشتن خط اینترنت روی مودم)
    اگه میشه چطور؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •