سلام،
من دیروز یه مودم از همین مدل خریدم. سرویسم مخابرات تهرانه و سیستم عامل XP.
قبل از من فرد دیگه ای از این سرویس استفاده می کرده که مودم اون هم از همین مدل بوده. من یوزر/پس رو ازش گرفتم ولی هرچه کردم نتونستم کانکت شم. چه از طریق Wizardی که توی CD هست چه از طریق QuickStart و چه از طریق تنظیم دستی توی صفحه InternetSetup. نه در حالت Bridge و نه PPPoE.
توی حالت PPPoE وقتی از طریق ویزارد روی CD می رم توی بخش آخر (Verify Router Settings) خطای 020 میده و میگه مشخصات WAN و متصل بودن قطعات رو چک کن.
اما توی مود Bridge کار تمام و کمال انجام میشه ولی وقتی Connection ویندوز می خواد وصل بشه پنجره های Connecting... و Verifying User\Pass... و Registering Your Computer... به ترتیب میان ولی یه ثانیه بعد پیغام خطایی میاد که میگه Link to TCI Faild.Reconnect Pending... و دکمه Redial و شمارش معکوسش ظاهر میشه.
یه نکته هم وجود داره که شاید جالب باشه، صاحب قبلی یوزر/پسی که به من داد و ازش استفاده می کرد اشتباه بود. من بعد از این که با 1899 تماس گرفتم و همه مسائل رو چک کرد یوز/پسی رو گفت که هردوش با اونی که صاحب قبلی داده بود یه اختلاف جرئی داشت.
ضمنا من از این آقایون مخابرات در مورد Mac IP هم پرسیدم که کلا نمی دونستند چی هست و می گفتن که ما همچین چیزی رو فعال نمی کنیم.
همه راهنمایی هایی هم که قبلا توی این تاپیک مطرح شده رو چک کردم و نتیجه ای نگرفتم.
صفحه InternetSetup و Status مودمم رو توی هر دو وضعیت PPPoE و Bridge میذارم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا از کمک دوستان ممنونم.
پ.ن: خیلی جالبه که توی این فروم از طرف مدیرانش سختگیری روی مطرح نشدن موضوعات انحرافی در تاپیک نمیشه و سوالات با رنج بازی توی یک تاپیک مطرح میشه. اگه سوالات جداگونه توی تاپیک های مجزا مطرح می شد کسانی مثل من که بعد از گذشت زمان به تاپیک مراجعه می کنن دچار مشکل نمی شن و مجبور نیستن کلی مطالب نا مرتبط رو بخونن.